LE COEUR DE L'ARDENNE

Contactgegevens LE COEUR DE L'ARDENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE COEUR DE L'ARDENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE COEUR DE L'ARDENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU TILLEUL 7; 6666; HOUFFALIZE, België

Telefoon (phone): 61289315 (+32-61289315) 61289315 (+32-61289315)

Fax (fax): +32 (81) 450-67-67 +32 (81) 450-67-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE COEUR DE L'ARDENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE COEUR DE L'ARDENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE COEUR DE L'ARDENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE COEUR DE L'ARDENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE COEUR DE L'ARDENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE COEUR DE L'ARDENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE COEUR DE L'ARDENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE COEUR DE L'ARDENNE
Products information LE COEUR DE L'ARDENNE

BTW identificatienummer (tax): BE02168395996
Ondernemingsnummer: 5418975830
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Gamme de prix: 62 - 87 Euros.

Product categorie (product category): H?tels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE COEUR DE L'ARDENNE
(Get full report from official database of BE for LE COEUR DE L'ARDENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE COEUR DE L'ARDENNE
Addition kinds of activities for LE COEUR DE L'ARDENNE

287400. Fosfatische meststoffen | Phosphatic fertilizers
394400. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles
731299. Outdoor reclame diensten, nec | Outdoor advertising services, nec
28191003. Houtskool (koolstof), geactiveerd | Charcoal (carbon), activated
28340501. antacida | Antacids
38610300. Camera's en aanverwante apparatuur | Cameras and related equipment

Werken bij LE COEUR DE L'ARDENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE COEUR DE L'ARDENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE COEUR DE L'ARDENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE COEUR DE L'ARDENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING WOONZORGCENTRUM (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project als projectstaffing verpleegkundige krijg je de verantwoordelijkheid om een kwaliteitsvolle verpleging te verschaffen aan de bewoners. Respect en liefdevolle verzorging van de bewoners staan tijdens dit project centraal.   Je kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil graag bijdragen tot hun gelukkig en waardevol verblijf. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners (klaarzetten van de medicatie, inspuitingen, bloedafnames en wondzorg) en het informeren van de bewoners en hun familie. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

  • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Student frituurmedewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker zal je instaan voor het opnemen en klaarmaken van bestellingen.

  • Weekend jobstudenten slagerij (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Izegem zoekt Randstad 2 jobstudenten om mee te helpen tijdens het weekend zaterdagochtend 8-12u = 5 u of zaterdag namiddag 13.30-19.30u = 6 u en/of zondagochtend 7.45-12.45u = 5 u te werken Helpen bij het bestellen + kassa + opkuis Interesse ? geef ons snel een seintje.

  • Student Accountant - Hoofdkantoor Pizza Hut (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Leveranciersboekhouding: dagelijkse boekhoudverrichtingen, inboeken van in- en uitgaande facturen) Bijhouden financiële dagboeken Opmaken klantenfacturen Controle van de correcte toepassing van de financiële procedures.

  • Plaatser van zonnepanelen (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DEFISAT

    Type: Vaste Job

    DEFISAT WERFT AAN MEERDERE PLAATSERS VAN ZONNEPANELEN !

  • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIMELCO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • MECANIEKER (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ESTATE AND LANDSCAPE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud en herstellingen van onze grote/kleine machines zijn we op zoek naar een mecanieker die deze werken kan doen: het betreft kleine motorische tuingereedschapmachines (kettingzagen, bosmaaiers, haagscharen) tot grotere machines (grasmaaiers, zitmaaiers,...) en kranen. Daarnaast help je af en toe ook mee in het magazijn;

  • Begeleider in de kinderopvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

Zoek naar antwoorden van LE COEUR DE L'ARDENNE in sociale netwerken
Look for responds of LE COEUR DE L'ARDENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE COEUR DE L'ARDENNE. Laat een reactie achter voor LE COEUR DE L'ARDENNE. LE COEUR DE L'ARDENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE COEUR DE L'ARDENNE. Leave a respond for LE COEUR DE L'ARDENNE. LE COEUR DE L'ARDENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE COEUR DE L'ARDENNE op de google maps. Adres en contacten LE COEUR DE L'ARDENNE
Location of LE COEUR DE L'ARDENNE on the google maps. Address and contacts of LE COEUR DE L'ARDENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come LE COEUR DE L'ARDENNE LE COEUR DE L'ARDENNE: Belang I | Quijo F & P BVBA | SI?GE G?N?RALE DE BANQUE | Vergote E | Verbeeck

Other related companies as LE COEUR DE L'ARDENNE: Belang I | Quijo F & P BVBA | SI?GE G?N?RALE DE BANQUE | Vergote E | Verbeeck

LE COEUR DE L'ARDENNE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE COEUR DE L'ARDENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02168395996. Het bedrijf LE COEUR DE L'ARDENNE bevindt zich op het adres: RUE DU TILLEUL 7; 6666; HOUFFALIZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is H?tels. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 62 - 87 Euros..
De hoofdactiviteit van LE COEUR DE L'ARDENNE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE COEUR DE L'ARDENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE COEUR DE L'ARDENNE, openstaande posities, locatie van LE COEUR DE L'ARDENNE op de kaart.

LE COEUR DE L'ARDENNE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE COEUR DE L'ARDENNE, company assigned to the tax number BE02168395996. The company LE COEUR DE L'ARDENNE is located at the address: RUE DU TILLEUL 7; 6666; HOUFFALIZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is H?tels. List of products are Gamme de prix: 62 - 87 Euros..
The main activity of LE COEUR DE L'ARDENNE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LE COEUR DE L'ARDENNE is not available. You also can look at reviews of LE COEUR DE L'ARDENNE, open positions, location of LE COEUR DE L'ARDENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE COEUR DE L'ARDENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE COEUR DE L'ARDENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE COEUR DE L'ARDENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE COEUR DE L'ARDENNE, employees, financial statistics.