MOURY CHRISTIAN ASSURANCES

Contactgegevens MOURY CHRISTIAN ASSURANCES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOURY CHRISTIAN ASSURANCES: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOURY CHRISTIAN ASSURANCES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES CANADIENS 67 A; 7711; MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56485291 (+32-56485291) 56485291 (+32-56485291)

Fax (fax): +32 (57) 237-40-68 +32 (57) 237-40-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOURY CHRISTIAN ASSURANCES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOURY CHRISTIAN ASSURANCES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOURY CHRISTIAN ASSURANCES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOURY CHRISTIAN ASSURANCES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOURY CHRISTIAN ASSURANCES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOURY CHRISTIAN ASSURANCES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOURY CHRISTIAN ASSURANCES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOURY CHRISTIAN ASSURANCES
Products information MOURY CHRISTIAN ASSURANCES

BTW identificatienummer (tax): BE07082580566
Ondernemingsnummer: 3095367431
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in MOURY CHRISTIAN ASSURANCES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hypotheken and hypotheekbanken; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOURY CHRISTIAN ASSURANCES
(Get full report from official database of BE for MOURY CHRISTIAN ASSURANCES)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOURY CHRISTIAN ASSURANCES
Addition kinds of activities for MOURY CHRISTIAN ASSURANCES

308299. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen, nec | Unsupported plastics profile shapes, nec
01619907. Tomatenboerderij | Tomato farm
17999931. Torenbelinstallatie en reparatie | Tower bell installation and repair
22820201. Acetaatfilamentgarens: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Acetate filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
35850602. Bevestigingsapparatuur, behalve draagbaar | Humidifying equipment, except portable
80210102. endodontist | Endodontist

Werken bij MOURY CHRISTIAN ASSURANCES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOURY CHRISTIAN ASSURANCES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOURY CHRISTIAN ASSURANCES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOURY CHRISTIAN ASSURANCES. Looking for open vacancies in other companies

  • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

  • POLYVALENT BETONARBEIDER (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van betonnen prefab dak elementen. Je verplaatst panelen door middel van een rolbrug. Je staat in voor het afbranden van wapening. Je werkt allround mee en springt bij waar nodig.

  • DRINGEND! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student verkoop charcuterie Zwijnaarde (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Zwijnaarde? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en nog vrij om deze zomer te werken? Student en nog vrij stuur ons je beschikbare data zeker nog door. Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Aarschot of Heist op den Berg in dagdienst van 8u-17u Of je werkt voor een cosmeticabedrijf in Heist op den Berg in 2 ploegen (vroege en late) Interesse? Mail je beschikbare data door naar [email protected]

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: WYCOR

    Type: Vaste Job

    Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

  • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een sterke interesse in het fiscale recht en de fiscaliteit? Heb je interesse om als advocaat te werken? We zijn op zoek naar een ervaren werkkracht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur! Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, ondersteund een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cliënteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • STAGAIR(E) Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair (online) marketing. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel online marketeer. Als stagiair (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

Zoek naar antwoorden van MOURY CHRISTIAN ASSURANCES in sociale netwerken
Look for responds of MOURY CHRISTIAN ASSURANCES in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOURY CHRISTIAN ASSURANCES. Laat een reactie achter voor MOURY CHRISTIAN ASSURANCES. MOURY CHRISTIAN ASSURANCES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOURY CHRISTIAN ASSURANCES. Leave a respond for MOURY CHRISTIAN ASSURANCES. MOURY CHRISTIAN ASSURANCES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOURY CHRISTIAN ASSURANCES op de google maps. Adres en contacten MOURY CHRISTIAN ASSURANCES
Location of MOURY CHRISTIAN ASSURANCES on the google maps. Address and contacts of MOURY CHRISTIAN ASSURANCES

Andere gerelateerde bedrijven als come MOURY CHRISTIAN ASSURANCES MOURY CHRISTIAN ASSURANCES: De Coensel-Beque | ONS TEHUIS | Soers Hobbycenter | Lucien Monnom | Villaeugenie

Other related companies as MOURY CHRISTIAN ASSURANCES: De Coensel-Beque | ONS TEHUIS | Soers Hobbycenter | Lucien Monnom | Villaeugenie

MOURY CHRISTIAN ASSURANCES is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOURY CHRISTIAN ASSURANCES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07082580566. Het bedrijf MOURY CHRISTIAN ASSURANCES bevindt zich op het adres: RUE DES CANADIENS 67 A; 7711; MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hypotheken and hypotheekbanken; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in MOURY CHRISTIAN ASSURANCES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOURY CHRISTIAN ASSURANCES is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOURY CHRISTIAN ASSURANCES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOURY CHRISTIAN ASSURANCES, openstaande posities, locatie van MOURY CHRISTIAN ASSURANCES op de kaart.

MOURY CHRISTIAN ASSURANCES is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOURY CHRISTIAN ASSURANCES, company assigned to the tax number BE07082580566. The company MOURY CHRISTIAN ASSURANCES is located at the address: RUE DES CANADIENS 67 A; 7711; MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hypotheken and hypotheekbanken; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in MOURY CHRISTIAN ASSURANCES were not found.
The main activity of MOURY CHRISTIAN ASSURANCES is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MOURY CHRISTIAN ASSURANCES is not available. You also can look at reviews of MOURY CHRISTIAN ASSURANCES, open positions, location of MOURY CHRISTIAN ASSURANCES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOURY CHRISTIAN ASSURANCES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOURY CHRISTIAN ASSURANCES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOURY CHRISTIAN ASSURANCES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOURY CHRISTIAN ASSURANCES, employees, financial statistics.