CREFI-WAVRE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • CREFI-WAVRE
Private companiesReal Estate • CREFI-WAVRE

Contactgegevens CREFI-WAVRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CREFI-WAVRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CREFI-WAVRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PR? DES QUERELLES 9; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10223909 (+32-10223909) 10223909 (+32-10223909)

Fax (fax): +32 (12) 926-83-77 +32 (12) 926-83-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CREFI-WAVRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CREFI-WAVRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CREFI-WAVRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CREFI-WAVRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CREFI-WAVRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CREFI-WAVRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CREFI-WAVRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CREFI-WAVRE
Products information CREFI-WAVRE

BTW identificatienummer (tax): BE09728637695
Ondernemingsnummer: 4144012451
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 441,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in CREFI-WAVRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hypotheken and hypotheekbanken; Verbruikerskredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CREFI-WAVRE
(Get full report from official database of BE for CREFI-WAVRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CREFI-WAVRE
Addition kinds of activities for CREFI-WAVRE

325101. Structurele baksteen en blokken | Structural brick and blocks
17210101. Exterieur woningbouwbedrijf | Exterior residential painting contractor
17990611. Apparaat installatie | Appliance installation
20130305. Wijnworst, van gekocht vlees | Vienna sausage, from purchased meat
28190904. Chromaten en bichromaten | Chromates and bichromates
37519901. Frames, motorfiets en fiets | Frames, motorcycle and bicycle
39910100. bezems | Brooms
57120101. Beddengoed en beddengoed | Bedding and bedsprings

Werken bij CREFI-WAVRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CREFI-WAVRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CREFI-WAVRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CREFI-WAVRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecaniekers gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie ben je verantwoordelijk om verschillende bedrijven operationeel te houden. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit, detecteert storingen en lost deze op aan de hand van herstellingen, vervangingen,… op locatie in heel Oost-Vlaanderen.

  • MEDEWERKER RETOUCHEUSE DAG (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een mooie herenboetiek. Je past de kleren aan volgens de vraag van de klanten. Je staat in voor de retouches en herstellingen tijdens het passen. De verschillende delen assembleren (voering, kraag, mouw). Extra materialen op het kledingstuk aanbrengen om strak te zitten, te verstevigen of te beschermen (elastiek, elleboogbeschermers, ...).

  • Customer Service Officer (NL-FR) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Customer Service Officer kom je terecht in een interessant bedrijf binnen de FMCG sector. Hier zal je verschillende verantwoordelijkheden en taken krijgen in een dynamische omgeving. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler in de FMCG sector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Pietersleeuw. Omschrijving Als Customer Service Officer heb je volgende taken: Orders opvolgen van A tot Z In contact staan met klanten (Benelux) Transport documenten opstellen en opvolgen Export documenten opstellen In contact staan met interne en externe partners Nauw samenwerken met supply chain Credit en debit nota's opstellen Klachten behandelen

  • Huishoudhelden Lissewege - Dudzele gezocht! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Lissewege - Dudzele - Brugge (Koolkerke) Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Werken als huishoudhulp Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent Chauffeur B (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee de maaltijden inladen in de bestelwagen Je brengt volgens uitgestippelde route de maaltijden tot bij de klanten. Soms help je ook mee de maaltijden voorbereiden indien het nodig is bij drukte. Namiddag ben je bereid om mee de keuken op te ruimen.

  • Student - Bakkerij Wondelgem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Chauffeur CE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: DEVOOGHT LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Transport met betonmixer of kipper. Tewerkstelling te Gent - Zeehaven.

  • Freelance 3D unity developer (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verdere groei en uitbreiding van onze 3D simulatietoepassingen zijn we op zoek naar een freelance Unity developer. Deze persoon werkt aan de projecten vanuit ons hoofdkantoor te Tielt (West-Vlaanderen) en is meerdere dagen per maand beschikbaar en dit voor een langere periode. Deze persoon werkt samen met ons op projectbasis en wordt ondersteund door onze programmeurs en grafici. Concreet: Onze unity applicatie vereist verbeteringen in de code, lighting setup op de scenes (verkleuring van producten), Anderzijds het perspectief op de producten moet aangepast worden. De code van de app moet inwerken en reageren op externe javascript code vanop de pagina dat de Web GL build gedraaid wordt. Dit in de vorm van een duidelijk beschreven en uitbreidbare / aanpasbare API. Meerdere device-specific bugs moeten gefixed worden en de performantie van de app moet verbeterd worden. De app is in gebruik op Android, iOS & WebGL builds.

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

  • English language trainer (company - sector: SW engineering) (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centres (www.cll.be), founded by the Catholic University of Louvain (UCL), is a Belgian Institute for ongoing language training. For over 30 years CLL has organised language courses for companies, public institutions, adults, as well as kids and teens. CLL offers 37 languages and collaborates with over 600 qualified trainers.*******CLL is looking for an English language trainer to provide courses in a company (sector: software engineering and space systems). = = > 1 full day of teaching (4 smalls groups - Tuesdays from 9am until 4:15pm) - You will lead in-company courses that focus on business English in a professional context (business and professional needs, practice of the oral aspects of the language, grammatical refreshment) - You will coach and motivate learners in their learning path - You will ensure lessons are based on communicative activities that focus on speaking, oral expression and interaction

Zoek naar antwoorden van CREFI-WAVRE in sociale netwerken
Look for responds of CREFI-WAVRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CREFI-WAVRE. Laat een reactie achter voor CREFI-WAVRE. CREFI-WAVRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CREFI-WAVRE. Leave a respond for CREFI-WAVRE. CREFI-WAVRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CREFI-WAVRE op de google maps. Adres en contacten CREFI-WAVRE
Location of CREFI-WAVRE on the google maps. Address and contacts of CREFI-WAVRE

Andere gerelateerde bedrijven als come CREFI-WAVRE CREFI-WAVRE: WASSERIJ DER VLAANDEREN | RESTAURANT TERBORGHT | EMMANUEL MEEUS | RUSTHUIS AVONDVREDE | RAYMOND VANDAELE

Other related companies as CREFI-WAVRE: WASSERIJ DER VLAANDEREN | RESTAURANT TERBORGHT | EMMANUEL MEEUS | RUSTHUIS AVONDVREDE | RAYMOND VANDAELE

CREFI-WAVRE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CREFI-WAVRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09728637695. Het bedrijf CREFI-WAVRE bevindt zich op het adres: PR? DES QUERELLES 9; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 441,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hypotheken and hypotheekbanken; Verbruikerskredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in CREFI-WAVRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CREFI-WAVRE is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CREFI-WAVRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CREFI-WAVRE, openstaande posities, locatie van CREFI-WAVRE op de kaart.

CREFI-WAVRE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is CREFI-WAVRE, company assigned to the tax number BE09728637695. The company CREFI-WAVRE is located at the address: PR? DES QUERELLES 9; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 441,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hypotheken and hypotheekbanken; Verbruikerskredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in CREFI-WAVRE were not found.
The main activity of CREFI-WAVRE is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CREFI-WAVRE is not available. You also can look at reviews of CREFI-WAVRE, open positions, location of CREFI-WAVRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CREFI-WAVRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CREFI-WAVRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CREFI-WAVRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CREFI-WAVRE, employees, financial statistics.