WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.

Particuliere bedrijvenMusea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen • WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.
Private companiesMuseums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens • WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.

Contactgegevens WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.: address, phone, fax, email, website, opening hours

WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPITEIN CRESPELSTRAAT 9; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25043211 (+32-25043211) 25043211 (+32-25043211)

Fax (fax): +32 (67) 662-98-94 +32 (67) 662-98-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.
Products information WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.

BTW identificatienummer (tax): BE09632232666
Ondernemingsnummer: 8680541992
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hypotheken and hypotheekbanken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.
(Get full report from official database of BE for WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.)

Aanvulling soorten activiteiten voor WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.
Addition kinds of activities for WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.

243103. Lijstwerk en plinten, sier en trim | Moldings and baseboards, ornamental and trim
27820101. Accountboeken | Account books
30699923. Strapping, rubber | Strapping, rubber
32290106. Servies, glas of glaskeramiek | Tableware, glass or glass ceramic
32990200. Zandkalkproducten | Sand lime products
36410102. Elektrische gloeilampen, compleet | Electric light bulbs, complete
38420305. Sokken, stomp | Socks, stump
50870601. Caskets | Caskets

Werken bij WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.. Looking for open vacancies in other companies

  • Cijfermatig administratief bediende te Brussel (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke vacature in de banksector regio Brussel zijn wij op zoek naar een cijfermatig administratief bediende. Je wordt ingezet bij de afdeling Fund Accounting & Administration. * Medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze dagelijkse business waar NAV-berekening, boekhouding en rapportering de voornaamste taken zijn. Jouw focus ligt op het boekhoudingsdeel. * opstart en vereffening van fondsen * onderhoud van de fondsenboekhouding met bijhorende controles * opstellen van jaarrekeningen voor de beleggingsfondsen * opmaken van statistieken voor de regelgever * uitvoeren van interne en externe betalingsopdrachten * opmaken maand- en kwartaalrapporteringen * onderhoud van het nominatief register

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • Account Manager Oost België ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode wordt je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van dealers binnen het Outdoor gamma . De groep van (Premium) Ambassadors vormen de jouw toegewezen klantengroep in de regio Oost-België (Limburg, Brabant, Luik, Namen en Luxemburg). Je bewaakt de huidige omzet en bouwt verder het potentieel uit bij bestaande en nieuwe Outdoor klanten in jouw regio. Je volgt de markt en nieuwe tendensen op de voet, spoort marktveranderingen op en rapporteert deze aan je management. De projecten in uitvoering binnen jouw klantengroep worden, door jou en met het team, actief opgevolgd. Je staat in voor zowel de opleiding als de technische ondersteuning van al je klanten. Je neemt actief deel aan de maandelijkse sales meetings op het hoofdkantoor en aan de beurzen in België. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur Belux.

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • DRINGENDE POETSHULP TE OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Oudenaarde. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • JOBDAG ACTION (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee aan de kassa Je hebt bij het lossen van de vracht Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel Bedrijfsprofiel: Op de jobdag leggen we je van A tot Z uit hoe een studentenjob bij Action eraan toe gaat. Je krijgt de nodige tips en tricks. Bij afloop van de infosessie word je persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek bij de verantwoordelijke.

  • Technisch Support ingenieur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het technische aanspreekpunt voor deze klanten voor collega's (in zowel het binnen- en buitenland) betreffende de diverse producten en oplossingen. Je verzorgt de technische invulling van commerciële aanbiedingen en werkt offertes voor klanten en distributeurs uit. Je helpt bij het up-to-date houden van technische documentatie (folders, instructies, handleidingen, ...) Je superviseert in tweede lijn de kwaliteitscontrole van inkomende goederen. Je staat de Senior Technical manager bij en bent mede verantwoordelijk voor het technische aspect van de producten en oplossingen. Je verzorgt de opleiding van distributeurs betreffende de producten en de installatie. Je geeft support op werven (in eerste instantie België maar op termijn eveneens rest of Europa, Afrika en Azië) en zorgt ervoor dat de HSSE en kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Senior Technical Manager van het bedrijf. Voor deze functie krijg je na een inwerkperiode de mogelijkheid om regelmatig te reizen binnen Europa (verblijf van 2-3 dagen 1-2 X /maand). Occasioneel zijn er verplaatsingen naar Afrika / Azië.

  • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

  • Zwangerschapsvervanging zelfstandige logopediste (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Rachel Coekaerts

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Taterbos is een jonge praktijk voor logopedie, stottertherapie en pedagogie. Momenteel bestaat ons team uit een logopediste/stottertherapeut en een pedagoge. Voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, leer- en articulatieproblemen kunnen bij ons terecht. De stottertherapeut behandelt ook kinderen en jongeren die stotteren. ________ Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) voor een zwangerschapsvervanging van 26/11/2018 tot 1/3/2019 (periode kan besproken worden) een mooi gevuld voltijds uurrooster. De mogelijkheid om nadien in de praktijk te blijven voor enkele uren kan zeker besproken worden. Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met articulatie-, taal- en leerproblemen. Ook OMFT-therapieën komen aan bod. Deze behandelingen kunnen doorgaan op school, thuis (in mindere mate) of in de praktijk. Zelf ben ik ook stottertherapeut. Indien dit niet tot jouw expertise behoort, is dit geen probleem. Hiervoor kan een andere oplossing gevonden worden. Pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Heb je interesse of vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Je kan alvast een kijkje nemen op de website www.detaterbos.be Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

  • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: G&A

    Type: Flexijob

    •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

  • Keukenhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SOEP+

    Type: Flexijob

    Soepplus is op zoek naar een keukenhulp voor het (voor)bereiden van soep & salades. Dit telkens op donderdag & vrijdag voormiddag van 7u-12u

Zoek naar antwoorden van WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW. in sociale netwerken
Look for responds of WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW. in social networks

Lees alle opmerkingen voor WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.. Laat een reactie achter voor WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.. WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.. Leave a respond for WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.. WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW. op de google maps. Adres en contacten WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.
Location of WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW. on the google maps. Address and contacts of WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.

Andere gerelateerde bedrijven als come WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW. WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.: HENRI DAWANCE | Degreve G | LAPORTE | ROBERT CNOCKAERT | BEAUTY HOUSE

Other related companies as WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW.: HENRI DAWANCE | Degreve G | LAPORTE | ROBERT CNOCKAERT | BEAUTY HOUSE

WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09632232666. Het bedrijf WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW. bevindt zich op het adres: KAPITEIN CRESPELSTRAAT 9; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 890,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hypotheken and hypotheekbanken. Producten gemaakt in WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW. is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW., openstaande posities, locatie van WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW. op de kaart.

WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW., company assigned to the tax number BE09632232666. The company WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW. is located at the address: KAPITEIN CRESPELSTRAAT 9; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 890,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hypotheken and hypotheekbanken. Products created in WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW. were not found.
The main activity of WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW. is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW. is not available. You also can look at reviews of WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW., open positions, location of WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN-BRUSSELSE HOOFDST.GEW., employees, financial statistics.