BEAUTY HOUSE

Contactgegevens BEAUTY HOUSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEAUTY HOUSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEAUTY HOUSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ARCHIM?DE 5; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22310879 (+32-22310879) 22310879 (+32-22310879)

Fax (fax): +32 (81) 562-51-87 +32 (81) 562-51-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEAUTY HOUSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEAUTY HOUSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEAUTY HOUSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEAUTY HOUSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEAUTY HOUSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEAUTY HOUSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEAUTY HOUSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEAUTY HOUSE
Products information BEAUTY HOUSE

BTW identificatienummer (tax): BE06318756103
Ondernemingsnummer: 9269409179
Hoofdstad (capital): 137,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 883,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits: Cosm茅tiques, Parfums.

Product categorie (product category): Parfumeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEAUTY HOUSE
(Get full report from official database of BE for BEAUTY HOUSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEAUTY HOUSE
Addition kinds of activities for BEAUTY HOUSE

10310101. Cerussiet mijnbouw | Cerussite mining
20610000. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
22119913. Elastische stoffen, katoen | Elastic fabrics, cotton
22410403. Bindingen, textiel | Bindings, textile
22530206. Ski pakken, breien | Ski suits, knit
50850402. grommets | Grommets
76990905. Golfclub en apparatuur reparatie | Golf club and equipment repair
96110400. Administratie van algemene economische programma's, niveau van de regering | Administration of general economic programs, level of goverment

Werken bij BEAUTY HOUSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEAUTY HOUSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEAUTY HOUSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEAUTY HOUSE. Looking for open vacancies in other companies

  • FT ADVISOR WINTERSPORT HARDWARE (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als specialist adviseur verantwoordelijk voor professioneel advies en begeleiding van A-Z Je hebt kennis techniciteit hardware wintersport Je werkt in een voltijds systeem 38u op weekbasis Je werkt en denkt mee op vlak van verkoopadvies, visual merchandising, presentatie,… Je blijft up-to-date betreft fashion tendensen en trends Je streeft in team om een sterke kwalitatieve service te bieden aan onze klant

  • Heftruckchauffeur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten, gelegen in regio Turnhout, zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs. We hebben mogelijkheden in dagdienst of in ploegen.

  • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

  • Leidinggevende magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Firma zoekt een persoon om hun magazijn aan te sturen en uit te bouwen.

  • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

  • Vrachtwagenchauffeur C-CE (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen in regio Limburg er dienen een 20 à 25-tal klanten per dag beleverd te worden

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

    Regio: EMBLEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

  • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

  • Business Analist (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TOURING ASSURANCES

    Type: Vaste Job

    Business analyse in één van de multidisciplinaire teams (deel van het IT Team) in een directe autoverzekeringsmaatschappij. De business analist zal verantwoordelijk zijn voor het begrijpen, documenteren, ondersteunen en analyseren van de applicaties en procedures die de businessfuncties in de verschillende afdelingen van de maatschappij ondersteunen. De business analist zal nauw samenwerken met de Product Owner om User Stories (beschrijving van behoeften en requirements) en acceptatiecriteria vast te leggen. De business analist zal samen met zijn/haar team oplossingen implementeren in elke Sprint, en zal actief bijdragen in validaties en tests samen met de eindgebruikers. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het tot stand brengen en behouden van effectieve werkrelaties, zowel intern als extern. De job vergt een effectieve prioriteitsbepaling, tijdsbeheer, teamgeest, en sterke organisatorische en communicatievaardigheden.

  • Recruiter/planner technische profielen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CALLEWAERT INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Callewaert industries is op zoek naar een recruiter met ervaring in planning. Om ons team te versterken zoeken we iemand die polyvalent inzetbaar is. Je hebt reeds ervaring met zoeken naar (technische) medewerkers via diverse kanalen en sociale media alsook met planningen wijzigen en invullen. Wanneer de planner en de recruiter in verlof zijn bent u in staat dit naadloos over te nemen.

Zoek naar antwoorden van BEAUTY HOUSE in sociale netwerken
Look for responds of BEAUTY HOUSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEAUTY HOUSE. Laat een reactie achter voor BEAUTY HOUSE. BEAUTY HOUSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEAUTY HOUSE. Leave a respond for BEAUTY HOUSE. BEAUTY HOUSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEAUTY HOUSE op de google maps. Adres en contacten BEAUTY HOUSE
Location of BEAUTY HOUSE on the google maps. Address and contacts of BEAUTY HOUSE

Andere gerelateerde bedrijven als come BEAUTY HOUSE BEAUTY HOUSE: DOMINIQUE PIERRIN | ELECTRA STOCK | Silva NV | PLAFONEERWERKEN P.F.T. | Vlaamse Federatie van Socialistische Gepensioneerden

Other related companies as BEAUTY HOUSE: DOMINIQUE PIERRIN | ELECTRA STOCK | Silva NV | PLAFONEERWERKEN P.F.T. | Vlaamse Federatie van Socialistische Gepensioneerden

BEAUTY HOUSE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEAUTY HOUSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06318756103. Het bedrijf BEAUTY HOUSE bevindt zich op het adres: RUE ARCHIM?DE 5; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 137,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 883,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Parfumeries. Lijst met producten zijn Produits: Cosm茅tiques, Parfums..
De hoofdactiviteit van BEAUTY HOUSE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEAUTY HOUSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEAUTY HOUSE, openstaande posities, locatie van BEAUTY HOUSE op de kaart.

BEAUTY HOUSE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEAUTY HOUSE, company assigned to the tax number BE06318756103. The company BEAUTY HOUSE is located at the address: RUE ARCHIM?DE 5; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 137,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 883,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Parfumeries. List of products are Produits: Cosm茅tiques, Parfums..
The main activity of BEAUTY HOUSE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BEAUTY HOUSE is not available. You also can look at reviews of BEAUTY HOUSE, open positions, location of BEAUTY HOUSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEAUTY HOUSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEAUTY HOUSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEAUTY HOUSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEAUTY HOUSE, employees, financial statistics.