CAMBIER SERGE & FILS BUREAU

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • CAMBIER SERGE & FILS BUREAU
Private companiesMotion Pictures • CAMBIER SERGE & FILS BUREAU

Contactgegevens CAMBIER SERGE & FILS BUREAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAMBIER SERGE & FILS BUREAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAMBIER SERGE & FILS BUREAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA SUCRERIE 1; 7620; WEZ-VELVAIN, België

Telefoon (phone): 69344766 (+32-69344766) 69344766 (+32-69344766)

Fax (fax): +32 (55) 734-21-87 +32 (55) 734-21-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAMBIER SERGE & FILS BUREAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAMBIER SERGE & FILS BUREAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAMBIER SERGE & FILS BUREAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAMBIER SERGE & FILS BUREAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAMBIER SERGE & FILS BUREAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAMBIER SERGE & FILS BUREAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAMBIER SERGE & FILS BUREAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAMBIER SERGE & FILS BUREAU
Products information CAMBIER SERGE & FILS BUREAU

BTW identificatienummer (tax): BE05297302246
Ondernemingsnummer: 6438507080
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 182,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in CAMBIER SERGE & FILS BUREAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hypotheken and hypotheekbanken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAMBIER SERGE & FILS BUREAU
(Get full report from official database of BE for CAMBIER SERGE & FILS BUREAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAMBIER SERGE & FILS BUREAU
Addition kinds of activities for CAMBIER SERGE & FILS BUREAU

349301. Warm gevormde veren | Hot formed springs
738908. Mapmaking diensten | Mapmaking services
874899. Bedrijfsadvies, nec, nec | Business consulting, nec, nec
26530102. Display artikelen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Display items, corrugated: made from purchased materials
26790205. Platen, geperste en gegoten pulp: uit gekochte materialen | Plates, pressed and molded pulp: from purchased material
33120107. Coke, geproduceerd in bijenkorfovens | Coke, produced in beehive ovens
38250317. Oscillators, audio- en radiofrequentie (instrumenttypen) | Oscillators, audio and radio frequency (instrument types)
50399900. Bouwmaterialen, nec, nec | Construction materials, nec, nec
84220200. Arboreta en botanische tuinen | Arboreta and botanical gardens

Werken bij CAMBIER SERGE & FILS BUREAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAMBIER SERGE & FILS BUREAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAMBIER SERGE & FILS BUREAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAMBIER SERGE & FILS BUREAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust is een Belgische HR-bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in werving en selectie. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal Je bent de rechterhand van de productieverantwoordelijke, je geeft hem de nodige ondersteuning en bent zijn back-up bij afwezigheid Je stelt mee de productiedossiers op en bestelt de benodigde materialen Je stuurt de kwaliteitsmedewerkers aan en begeleidt de maandelijkse externe controlebezoeken Bij nieuwe projecten volg je de productieplannen mee op. je werkt hiervoor nauw samen met de productie- en kwaliteitsverantwoordelijke. Je staat tevens in voor het onthaal van nieuwe werknemers.

  • Administratief medewerker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schoolverlater of kennis van boekhouden? Zin in een ondersteunende administratieve functie? Een bedrijf in Hulshout is op zoek naar een voltijds administratief medewerker ter ondersteuning van de boekhoudafdeling. Je staat voornamelijk in voor de basic taken namelijk: input van gegevens boeking van facturen grootboekrekeningen boekhoudklasses onderscheiden bankstukken Je krijgt hier de kans om je te ontwikkelen en een eerste ervaring te verrijken.

  • Dakwerkers schuine en platte daken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Beveren, een bedrijf gespecialiseerd in platte en schuine daken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde dakwerkers. Een eerste ervaring is een vereiste. Ben je op zoek naar een stabiele en dynamische werkgever? Meld je dan nu aan !

  • Keukenoperator met een passie voor chocolade (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal onder meer bestaan uit: - Correcte vullingen draaien voor pralines en paaseitjes - Productieorders correct opvolgen en controleren - Traceerbaarheid van de producten garanderen - Controleren van de houdbaarheid van de producten - Alle gebruikte materialen en machines in propere staat achterlaten en ontsmetten

  • HSEQ Medewerker in Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote logistieke speler in de Waaslandhaven en Antwerpse haven, zijn we op zoek naar een administratief medewerker die het HSEQ team zal ondersteunen. Jouw taken: Voornamelijk gegevens inputten in het daarvoor bevoegd systeem (registratie en opvolging personeel, gegevens medische keuring, opleidingen registreren, etc.) Nieuw personeel verwelkomen en een introductie geven d.m.v. een presentatie inzake veiligheid en kwaliteit. Schadegevallen op de terminal registreren

  • ARBEIDER METAAL - OPERATOR GIETERIJ (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt gekend in de metaalsector zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar operatoren. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit: U houdt toezicht op en regelt één of meerdere fases in de warme metaalproductie (smelten, gieten, ...) om nieuw metaal, halffabricaten (wielen) of afgewerkte producten te bekomen. Werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, milieunormen en productievereisten (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). u controleert de staat van de installaties en voert er onderhoud aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: installaties vanop afstand aansturen, manuele of machinale vormgietbewerkingen uitvoeren, ... U produceert zelf de kunststof door middel van correct afwegen en doseren. U produceert gietstukken door middel van manueel of machinaal gieten. U werkt zelfstandig op een werkpost waarbij u voor alle handelingen instaat. U werkt met verschillende matrijzen van verschillende grootte. U bepaalt zelf de kwaliteit en productiviteit door uw inzet en vakmanschap.

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • Restaurantmedewerker (m/v) - flexi/student (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een "lekkere" studenten- of flexijob? Maakt de geur van frietjes jou gelukkig? Zin om tijdens jouw pauzes vlug even naar het shoppingcenter te lopen? Perfect, wij zijn op zoek naar extra medewerkers (m/v) voor een fastfoodrestaurant te Wetteren. Wat doe je precies? - Klanten begroeten - Frietjes bakken - Dranken klaarzetten - Bestelling aan tafel brengen - Afrekenen - Poetsen

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Musicadans' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Kinderbegeleider Gezinsopvang Reddie Teddy Brakel (onthaalouder) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: REDDIE TEDDY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken enthousiaste onthaalouders voor de regio Brakel en deelgemeenten. Reddie Teddy is op zoek naar mensen die geboeid zijn door kinderen en bereid zijn op een professionele manier opvang te organiseren in hun eigen woning. Heb je een warm hart voor kinderen? Ondersteun en begeleid je graag kinderen in hun ontwikkeling? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou! Je kan kinderopvang bieden onder eigen dak tijdens uren die je zelf bepaalt.

  • Montreal Associates - DevOps Engineer System Linux (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer System Linux for a client based in Brussels.     Job Description Running Update Deployment Release of the new versions Operating changing on Data Base (My SQL)   Profile  Must have: Linux/Ansible/MySQL/Tomcat/Apache/Service Web Nice to have: OpenStack/Docker/Kubernetess Being able to adapt easily in new environment, technologies Language: English   Details Location : Brussels Duration: 1-year contract + extension Starting date: ASAP Reference: Mcau - 37277    If you are interested by this opportunity of DevOps Engineer System Linux, you can send your updated CV via the button below with the reference Mcau - 37277.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • VERKOOPSTER (m/v) (KANNE)

    Regio: KANNE

    Bedrijf: SMETS

    Type: Flexijob

    Verkoopster (m/v) op zondag in een bakkerij. Klanten helpen, bestellingen opschrijven. Van 7.00 tot max 14.30. 2 zondagen werken 1 zondag vrij. Goed kunnen behelpen in het frans. Indien mogelijk flexi job, maar is geen vereisten.

Zoek naar antwoorden van CAMBIER SERGE & FILS BUREAU in sociale netwerken
Look for responds of CAMBIER SERGE & FILS BUREAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAMBIER SERGE & FILS BUREAU. Laat een reactie achter voor CAMBIER SERGE & FILS BUREAU. CAMBIER SERGE & FILS BUREAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAMBIER SERGE & FILS BUREAU. Leave a respond for CAMBIER SERGE & FILS BUREAU. CAMBIER SERGE & FILS BUREAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAMBIER SERGE & FILS BUREAU op de google maps. Adres en contacten CAMBIER SERGE & FILS BUREAU
Location of CAMBIER SERGE & FILS BUREAU on the google maps. Address and contacts of CAMBIER SERGE & FILS BUREAU

Andere gerelateerde bedrijven als come CAMBIER SERGE & FILS BUREAU CAMBIER SERGE & FILS BUREAU: FLETABLISSEMENTEN VANNESTE EN ZONEN NV | ORANJE | Vansteeland NV | BANCONTACT-MISTER CASH | Mylena Atelier

Other related companies as CAMBIER SERGE & FILS BUREAU: FLETABLISSEMENTEN VANNESTE EN ZONEN NV | ORANJE | Vansteeland NV | BANCONTACT-MISTER CASH | Mylena Atelier

CAMBIER SERGE & FILS BUREAU is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAMBIER SERGE & FILS BUREAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05297302246. Het bedrijf CAMBIER SERGE & FILS BUREAU bevindt zich op het adres: RUE DE LA SUCRERIE 1; 7620; WEZ-VELVAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 182,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hypotheken and hypotheekbanken. Producten gemaakt in CAMBIER SERGE & FILS BUREAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAMBIER SERGE & FILS BUREAU is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAMBIER SERGE & FILS BUREAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAMBIER SERGE & FILS BUREAU, openstaande posities, locatie van CAMBIER SERGE & FILS BUREAU op de kaart.

CAMBIER SERGE & FILS BUREAU is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAMBIER SERGE & FILS BUREAU, company assigned to the tax number BE05297302246. The company CAMBIER SERGE & FILS BUREAU is located at the address: RUE DE LA SUCRERIE 1; 7620; WEZ-VELVAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 182,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hypotheken and hypotheekbanken. Products created in CAMBIER SERGE & FILS BUREAU were not found.
The main activity of CAMBIER SERGE & FILS BUREAU is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CAMBIER SERGE & FILS BUREAU is not available. You also can look at reviews of CAMBIER SERGE & FILS BUREAU, open positions, location of CAMBIER SERGE & FILS BUREAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAMBIER SERGE & FILS BUREAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAMBIER SERGE & FILS BUREAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAMBIER SERGE & FILS BUREAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAMBIER SERGE & FILS BUREAU, employees, financial statistics.