Hansa-Flex Hydraulics NV

Contactgegevens Hansa-Flex Hydraulics NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hansa-Flex Hydraulics NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hansa-Flex Hydraulics NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark-Drongen 6A; 9031; Gent (Drongen), België

Telefoon (phone): 09 282 36 15 (+32-09 282 36 15) 09 282 36 15 (+32-09 282 36 15)

Fax (fax): 09 281 01 35 (+32-09 281 01 35) 09 281 01 35 (+32-09 281 01 35)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hansa-Flex Hydraulics NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hansa-Flex Hydraulics NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hansa-Flex Hydraulics NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hansa-Flex Hydraulics NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hansa-Flex Hydraulics NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hansa-Flex Hydraulics NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hansa-Flex Hydraulics NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hansa-Flex Hydraulics NV
Products information Hansa-Flex Hydraulics NV

BTW identificatienummer (tax): BE04300567626
Ondernemingsnummer: 8213623046
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 557,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Hansa-Flex Hydraulics NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hydraulics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hansa-Flex Hydraulics NV
(Get full report from official database of BE for Hansa-Flex Hydraulics NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hansa-Flex Hydraulics NV
Addition kinds of activities for Hansa-Flex Hydraulics NV

873199. Commercieel fysisch onderzoek, nec | Commercial physical research, nec
20350208. Relishes, azijn | Relishes, vinegar
24510101. Stacaravans | Mobile home frames
27590500. Uitnodiging en briefpapier drukwerk en gravure | Invitation and stationery printing and engraving
33660000. Kopergieterijen | Copper foundries
48320107. Jazz | Jazz

Werken bij Hansa-Flex Hydraulics NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hansa-Flex Hydraulics NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hansa-Flex Hydraulics NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hansa-Flex Hydraulics NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Mekanieker rollend materieel (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistieke firma in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar een mekanieker voor het rollend materieel.  Je zal instaan voor: Het oplossen van technische defecten bij de operaties Het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan personenwagens en vorkliften Kleine mechanische herstellingen Dit is een functie in twee ploegen met sporadisch weekendwerk.

  • TIG-lasser/ Allround medewerker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons te Deurne zijn wij op zoek naar een lasser/allround medewerker (m/v). Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit het bewerken en verwerken van koppelingen, compensatoren en betankingspistolen. Je zal instaan voor het lassen van RVS. Dit zal voornamelijk maatwerk zijn van flexibels. Daarnaast zal je een gevarieerd takenpakket hebben en ingezet worden op andere plaatsen binnen het bedrijf zoals: testen van de assemblage, magazijnswerk,...

  • Bestuurder landbouwvoertuigen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree, zijn wij op zoek naar een bestuurder landbouwvoertuigen. Takenpakket: - Je werkt met verschillende machines (zaaien, oogsten, maaien, ...)

  • CNC draaier/frezer (V/M) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner gelegen te Willebroek zijn wij op zoek naar een medewerker CNC. De firma in kwestie is actief in draai- en freeswerk op maat. We zoeken een draaier-frezer die zin heeft om er samen met een topteam in te vliegen. Je staat zowel in voor het programmeren van de CNC-machines, als voor het draaien en frezen op zich. Heb je ervaring in de metaalsector, en kan jij CNC-machines programmeren? Aarzel dan vooral niet om ons een seintje te geven!

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Puuur Zoersel/ Sint Antonius/ Halle (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Administratief bediende leveranciersboekhouding (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Gedreven door cijfers en nauwkeurig ga je dagelijks aan de slag. Je wil dat het plaatje klopt en staat in voor de administratie en registratie van de leveranciersboekhouding. Inkoopfacturen vergelijk je met de ontvangen goederen van de leveranciers. Verder sta je in voor: Inboeken van facturen controle, zowel naar hoeveelheden als naar prijzen  opvolging verschillen  klassement Je verzorgt de volledige opvolging van onze leveranciers bij fouten, hiervoor zal je geregeld contact hebben met andere departementen (magazijnen, bestandsbeheer) en/of leveranciers. Diverse administratieve (doorfacturatie prospectiefacturen,…).  Je doet de verwerkingen binnen een SAP-omgeving en een eigen ontwikkeld logistiek pakket.

  • monteerder (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEBOODT K & D

    Type: Vaste Job

    monteren van metaalbouw.plaatsen van betonpanelen en dak belegging

  • OPERATIONS PROCES CONTROLLER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging te Heverlee (Leuven) zoeken wij momenteel naar een Operationele Proces Controller: - Opvolging, controle en bijsturen van operationele processen - Analyse van het verkregen materiaal - Anticiperen op afwijkingen - Meten en rapporteren van de performance - Verbetervoorstellen opmaken - Identificeren van afwijkingen, beschrijven en naar oplossingen zoeken

  • FREELANCE INTERIM HR MANAGER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing en HR Interim Management oplossingen. Functie of opdracht • Vanuit jouw opgebouwde HR-ervaring vul je, op basis van je zelfstandig statuut, tijdelijke opdrachten in bij onze klanten. • Geen 2 opdrachten zijn dezelfde: de duurtijd kan variëren van 2 maanden tot 2 jaar, zowel voltijds als deeltijds zijn mogelijk, omstandigheden verschillen erg (vervanging, crisis-management, opvangen van piekmomenten, enz..), opdrachten situeren zich in de meest uiteenlopende sectoren en organisaties. • Inhoudelijk kunnen opdrachten een HR-generalistisch karakter hebben of zich situeren binnen één specifiek HR-subdomein (talent attraction, comp & ben, payroll, training & development, etc..).

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van Hansa-Flex Hydraulics NV in sociale netwerken
Look for responds of Hansa-Flex Hydraulics NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hansa-Flex Hydraulics NV. Laat een reactie achter voor Hansa-Flex Hydraulics NV. Hansa-Flex Hydraulics NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hansa-Flex Hydraulics NV. Leave a respond for Hansa-Flex Hydraulics NV. Hansa-Flex Hydraulics NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hansa-Flex Hydraulics NV op de google maps. Adres en contacten Hansa-Flex Hydraulics NV
Location of Hansa-Flex Hydraulics NV on the google maps. Address and contacts of Hansa-Flex Hydraulics NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Hansa-Flex Hydraulics NV Hansa-Flex Hydraulics NV: FLGUY DE WINNE NV | Hurore BVBA | CENTRE CULTUREL | HUIS PASS-PARTOUT | V.C. ROVOC

Other related companies as Hansa-Flex Hydraulics NV: FLGUY DE WINNE NV | Hurore BVBA | CENTRE CULTUREL | HUIS PASS-PARTOUT | V.C. ROVOC

Hansa-Flex Hydraulics NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hansa-Flex Hydraulics NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04300567626. Het bedrijf Hansa-Flex Hydraulics NV bevindt zich op het adres: Industriepark-Drongen 6A; 9031; Gent (Drongen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 557,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hydraulics. Producten gemaakt in Hansa-Flex Hydraulics NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hansa-Flex Hydraulics NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hansa-Flex Hydraulics NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hansa-Flex Hydraulics NV, openstaande posities, locatie van Hansa-Flex Hydraulics NV op de kaart.

Hansa-Flex Hydraulics NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hansa-Flex Hydraulics NV, company assigned to the tax number BE04300567626. The company Hansa-Flex Hydraulics NV is located at the address: Industriepark-Drongen 6A; 9031; Gent (Drongen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 557,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hydraulics. Products created in Hansa-Flex Hydraulics NV were not found.
The main activity of Hansa-Flex Hydraulics NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Hansa-Flex Hydraulics NV is not available. You also can look at reviews of Hansa-Flex Hydraulics NV, open positions, location of Hansa-Flex Hydraulics NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hansa-Flex Hydraulics NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hansa-Flex Hydraulics NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hansa-Flex Hydraulics NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hansa-Flex Hydraulics NV, employees, financial statistics.