AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST
Private companiesNondepository Credit Institutions • AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

Contactgegevens AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: address, phone, fax, email, website, opening hours

AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wingepark 29; 3110; Rotselaar, België

Telefoon (phone): 015 52 09 97; 016 44 61 28; 016 44 80 20; 016 44 80 70; 081 74 39 39; 0800 944 50 (+32-015 52 09 97; 016 44 61 28; 016 44 80 20; 016 44 80 70; 081 74 39 39; 0800 944 50) 015 52 09 97; 016 44 61 28; 016 44 80 20; 016 44 80 70; 081 74 39 39; 0800 944 50 (+32-015 52 09 97; 016 44 61 28; 016 44 80 20; 016 44 80 70; 081 74 39 39; 0800 944 50)

Fax (fax): 016 44 82 53 (+32-016 44 82 53) 016 44 82 53 (+32-016 44 82 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST
Products information AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

BTW identificatienummer (tax): BE01760253906
Ondernemingsnummer: 7368499755
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 124,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Drain pipes (Unblocking); Rubbish removal; Plumbing contractors; Boiler cleaning; Hoses (Rubber & plastic); Cleaning - Industrial; Cable reeling equipment; Garages - Equipment & Supplies; Pumps - Industrial; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Pneumatic tools; Tools - General; Tankcleaning

Product categorie (product category): Hydraulics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST
(Get full report from official database of BE for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST)

Aanvulling soorten activiteiten voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST
Addition kinds of activities for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

736300. Help leveringsdiensten | Help supply services
931100. Financiën, belastingen en monetair beleid | Finance, taxation, and monetary policy
28420300. Droogreinigingspreparaten | Drycleaning preparations
30690601. Chloorrubbers, natuurlijk | Chlorinated rubbers, natural
35450322. Frezen machine bijlagen (machine gereedschap accessoires) | Milling machine attachments (machine tool accessories)
36459901. Boudoir lampen | Boudoir lamps
38260111. Refractometers, behalve industriële procestype | Refractometers, except industrial process type
79970301. Gun club, lidmaatschap | Gun club, membership

Werken bij AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Looking for open vacancies in other companies

  • Koerier pharmaceutica (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het Belgische wegennet heeft nog weinig geheimen voor jou en je vindt het een uitdaging om je een weg te banen door omleidingen en wegenwerken? Fantastisch,dan is koerier dé perfecte job voor jou! Wat doe je? - Dokters, apothekers en ziekenhuizen voorzien van pharmaceutische producten - Het hoofd koel houden: je controleert dan ook regelmatig de temperateur van je vracht zodat alle medicijnen perfect worden afgeleverd.

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Student arbeider 2 dagen per week (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om 2 voltijdse dagen doorheen de week (dagen= vrije keuze) te werken. te werken in Houthalen Taken: helpen bij het verwijderen van beletteringen, opruimen van de hale Werken in dagdienst 8-16u30 (30 min pauze)

  • Jobstudent verkoop van Broodjes (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CULINAIRE EETWINKEL MEUNINCK

    Type: Studentenjob

    Jobstudent voor de verkoop van onze lekkere broodjes

  • Weekendhulp MD Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI

    Type: Studentenjob

    Als weekendhelper(ster) werk je als fashion advisor en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • Mechanisch tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor zowel het aanpassen van bestaande ontwikkelingen (die je doorkrijgt van de afdeling te Nederland en Polen) alsook voor het volledig van nul ontwikkelen en tekenen van een de machine. Dit betreft voornamelijk het mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gedeelte van de machine, alsook bijv. de elektrische sensoren ed. op de tekening plaatsen. (Elektrische schema's zullen niet getekend moeten worden) Je wordt intern begeleid door een ervaren collega die er reeds een 6tal jaar werkt.

  • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Zelfstandig Medevennoot Bank omgeving Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij kijken uit naar een toekomstig zaakvoerder en medevennoot voor een bank- en verzekeringskantoor met vestigingen in de bredere regio Kortrijk. Taken en verantwoordelijkheden In regio Kortrijk kijken wij uit naar een (mede)vennoot en toekomstig zaakvoerder van een bank- en verzekeringskantoor. Afhankelijk van je interesse, achtergrond en ervaring bestaat de mogelijkheid om: Onmiddellijk bij aanvang aandelen te verwerven en aldus onmiddellijk op te starten als partner-zaakvoerder. Gedurende het eerste jaar op te starten in dienstverband, met de concrete doelstelling om vervolgens na 1 jaar aandelen te verwerven. Vanuit de hoofdzetel voorziet deze bank een doorgedreven ondersteuning en begeleiding zoals het uitwerken van je financieel en strategisch plan en opleiding en training op jouw maat. Na je initiële opleidings- en inwerkperiode, zal je functie het volgende omvatten: Je bent het gezicht van de bank in je regio en je vormt het aanspreekpunt voor klanten. Je bent bij voorkeur woonachtig in de nabije regio van je kantoor en je bouwt een actief netwerk uit in de regio. Je adviseert een divers type van cliënteel (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen) en dit over diverse financiële domeinen heen (spaar-en betaalproducten, verzekeringen, kredieten, vermogensbeheer). Je kan rekenen op doorgedreven ondersteuning vanuit de hoofdzetel van de bank: product-technische opleidingen, een veelzijdig productaanbod naar diverse doelgroepen zoals particulieren/zelfstandigen/ondernemingen, regionale specialisten waarop je beroep kan doen,... Je werkt een financieel en strategisch meerjarenplan uit voor je kantoor met als doel het realiseren van een verdere rendabele groei. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en je neemt allerhande gerichte initiatieven om je kantoor verder op de kaart te zetten in de regio (campagnes opzetten, organisatie info avonden voor klanten, regionale netwerking....). Tot slot heb je ook oog voor een goede werking van je kantoor. Je begrijpt dat het realiseren van succes vooral een teamverhaal is en je hebt bijzondere aandacht voor de coaching, opleiding en motivering van je medewerkers.

  • Flexijob - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Flexijob

    Ben jij een échte verkoper met inlevingsvermogen in onze klant en ga je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Knokke zijn wij op zoek naar DE FLEXIJOB PARTTIME CREWMEMBER die ons team komt versterken! Samen kijken we of je 1 of meerdere dagen per week of per maand kan helpen in onze shop. A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door ben je bezig met verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je maakt de store zo aantrekkelijk mogelijk aan de hand van visual merchandise guidelines. Wanneer nodig krijg je soms aan het einde van de dag de verantwoordelijkheid om de store af te sluiten.

Zoek naar antwoorden van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST in sociale netwerken
Look for responds of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST in social networks

Lees alle opmerkingen voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Laat een reactie achter voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Leave a respond for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST op de google maps. Adres en contacten AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST
Location of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST on the google maps. Address and contacts of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

Andere gerelateerde bedrijven als come AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: TABRUYN SA | DIRK CORYN | EWALD SOLHEID | DE PAEPE JOHAN-JOS-PASCAL | Robbe R

Other related companies as AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: TABRUYN SA | DIRK CORYN | EWALD SOLHEID | DE PAEPE JOHAN-JOS-PASCAL | Robbe R

AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01760253906. Het bedrijf AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST bevindt zich op het adres: Wingepark 29; 3110; Rotselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 124,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hydraulics. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Rubbish removal; Plumbing contractors; Boiler cleaning; Hoses (Rubber & plastic); Cleaning - Industrial; Cable reeling equipment; Garages - Equipment & Supplies; Pumps - Industrial; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Pneumatic tools; Tools - General; Tankcleaning.
De hoofdactiviteit van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, openstaande posities, locatie van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST op de kaart.

AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, company assigned to the tax number BE01760253906. The company AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is located at the address: Wingepark 29; 3110; Rotselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 124,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hydraulics. List of products are Drain pipes (Unblocking); Rubbish removal; Plumbing contractors; Boiler cleaning; Hoses (Rubber & plastic); Cleaning - Industrial; Cable reeling equipment; Garages - Equipment & Supplies; Pumps - Industrial; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Pneumatic tools; Tools - General; Tankcleaning.
The main activity of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is not available. You also can look at reviews of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, open positions, location of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, employees, financial statistics.