A. Adam

Contactgegevens A. Adam: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Adam: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Adam

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopolddreef 16C; 9290; Berlare, België

Telefoon (phone): 052 42 31 23; 052 42 60 18 (+32-052 42 31 23; 052 42 60 18) 052 42 31 23; 052 42 60 18 (+32-052 42 31 23; 052 42 60 18)

Fax (fax): 052 42 29 47 (+32-052 42 29 47) 052 42 29 47 (+32-052 42 29 47)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Adam: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Adam"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Adam"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Adam, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Adam. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Adam, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Adam. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Adam
Products information A. Adam

BTW identificatienummer (tax): BE08478118896
Ondernemingsnummer: 3630676269
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 608,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Contractors (Materials & equipment for); Hoses (Rubber & plastic); Cranes; Metal turning

Product categorie (product category): Hydraulics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Adam
(Get full report from official database of BE for A. Adam)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Adam
Addition kinds of activities for A. Adam

7349. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec
22829901. Stralende garens, voor de handel | Beaming yarns, for the trade
25120100. Houten gestoffeerde stoelen en banken | Wood upholstered chairs and couches
26119903. Pulp geproduceerd uit houtbasis, nec | Pulp produced from wood base, nec
38290105. Brandstof totalizers, vliegtuig motor | Fuel totalizers, aircraft engine
73590401. Vliegtuig verhuur | Aircraft rental
82990501. Diction school | Diction school

Werken bij A. Adam: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Adam: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Adam. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Adam. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier: groothandel zonnepanelen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld in groothandel van zonnepanelen en omvormers, actief sinds 2005. Functie: magazijnier: inkomende goederen sorteren en stockeren manueel orderpicken (geen gebruik van scanners mogelijk) goederen verzamelen met behulp van een elektrische transpallet bestelling inputten in pc orders naar pickingzone brengen en via wikkelaar klaarmaken voor verzending

  • Operator Structuratie - Regio WAREGEM - NACHT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines

  • Technieker transportkoeling (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende verantwoordelijkheden behoren onder meer tot je takenpakket: - Onderhoud en service aan THERMO KING koelgroepen en andere producten - Het monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen - Opsporen van mechanische en elektrische problemen en diagnose stellen

  • BEHEERDER INNINGEN (NL/FR) INTERIM (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de cel Pre-betwiste Zaken van ons departement After Sales zijn we op zoek naar een Beheerder inningen (nl/fr). FUNCTIEBESCHRIJVING: Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • SCHOONMAAKMEDEWERKER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als allround schoonmaakmedewerker instaan voor de algemene schoonmaak van bedrijven. Je zal verantwoordelijk zijn voor zowel de algemene schoonmaak (dweilen, afstoffen, stofzuigen, ..).

  • TIG lasser (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezonde KMO in Erpe-Mere zijn we op zoek naar een TIG-lasser. Je monteert en verbindt diverse lichte en zware stukken uit verschillende materiaalsoorten bij middel van TIG-lassen. Je voert verschillende opdrachten uit, hetzij zelfstandig, hetzij in team van 2 personen.

  • montage-arbeider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische feeling en wil je graag als monteur aan de slag? Dan is deze job echt iets voor u! Als monteur ben je verantwoordelijk voor: Het monteren van verschillende onderdelen (mechanisch, elektrisch en pneumatisch) Het afregelen van verschillende machineonderdelen Het in orde houden van je eigen werkpost Het leveren van kwalitatief werk

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • keukenmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Les Parisiennes

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw concept in Leuven, zijn wij op zoek naar keukenmedewerkers. - Deze heeft alle traditionele keukenhandelingen onder de knie, nl: voorbereiding en uitvoeren onderhoud en hygiëne binnen de keuken - Voert de mise en place uit van een duidelijk omschreven menukaart - Bereiden van gerechten van de vaste kaart, zowel warm als koud. - Uitvoeren van bestellingen voor take-away

  • JOBSTDENT om balustrades/leuningen/trappen te installeren. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Jobstudent om te helpen bij de installatie van balustrades, leuninigen ne trappen.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Vaste Job

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van A. Adam in sociale netwerken
Look for responds of A. Adam in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Adam. Laat een reactie achter voor A. Adam. A. Adam bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Adam. Leave a respond for A. Adam. A. Adam on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Adam op de google maps. Adres en contacten A. Adam
Location of A. Adam on the google maps. Address and contacts of A. Adam

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Adam A. Adam: Office de Contr?le des Assurances | ICKE | W.C. WILLEN IS KUNNEN | De Reviere G | The Danish Trust Pvt. Ltd.

Other related companies as A. Adam: Office de Contr?le des Assurances | ICKE | W.C. WILLEN IS KUNNEN | De Reviere G | The Danish Trust Pvt. Ltd.

A. Adam is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. Adam, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08478118896. Het bedrijf A. Adam bevindt zich op het adres: Leopolddreef 16C; 9290; Berlare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 608,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hydraulics. Lijst met producten zijn Contractors (Materials & equipment for); Hoses (Rubber & plastic); Cranes; Metal turning.
De hoofdactiviteit van A. Adam is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Adam is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Adam, openstaande posities, locatie van A. Adam op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. Adam is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. Adam, company assigned to the tax number BE08478118896. The company A. Adam is located at the address: Leopolddreef 16C; 9290; Berlare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 608,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hydraulics. List of products are Contractors (Materials & equipment for); Hoses (Rubber & plastic); Cranes; Metal turning.
The main activity of A. Adam is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Adam is not available. You also can look at reviews of A. Adam, open positions, location of A. Adam on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Adam, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Adam, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Adam, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Adam, employees, financial statistics.