The Danish Trust Pvt. Ltd.

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • The Danish Trust Pvt. Ltd.
Private companiesFood and Kindred Products • The Danish Trust Pvt. Ltd.

Contactgegevens The Danish Trust Pvt. Ltd.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data The Danish Trust Pvt. Ltd.: address, phone, fax, email, website, opening hours

The Danish Trust Pvt. Ltd.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fazantendreef 8, Schoten, B-2900 BE, België

Telefoon (phone): +32 (59) 726-71-13 +32 (59) 726-71-13

Fax (fax): +32 (58) 348-16-39 +32 (58) 348-16-39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) The Danish Trust Pvt. Ltd.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "The Danish Trust Pvt. Ltd."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "The Danish Trust Pvt. Ltd."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van The Danish Trust Pvt. Ltd., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen The Danish Trust Pvt. Ltd.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of The Danish Trust Pvt. Ltd., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees The Danish Trust Pvt. Ltd.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti The Danish Trust Pvt. Ltd.
Products information The Danish Trust Pvt. Ltd.

BTW identificatienummer (tax): BE09957977294
Ondernemingsnummer: 9377624511
Hoofdstad (capital): 848,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 369,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in The Danish Trust Pvt. Ltd. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor The Danish Trust Pvt. Ltd.
(Get full report from official database of BE for The Danish Trust Pvt. Ltd.)

Aanvulling soorten activiteiten voor The Danish Trust Pvt. Ltd.
Addition kinds of activities for The Danish Trust Pvt. Ltd.

07230101. Alfalfa cubing diensten | Alfalfa cubing services
14229905. Marl, verpletterd en gebroken-steengroeven | Marl, crushed and broken-quarrying
20370101. Citruspulp, gedroogd | Citrus pulp, dried
35599928. Afscheidingsapparatuur, magnetisch | Separation equipment, magnetic
48339900. Televisie-omroepzenders, nec | Television broadcasting stations, nec

Werken bij The Danish Trust Pvt. Ltd.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in The Danish Trust Pvt. Ltd.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor The Danish Trust Pvt. Ltd.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for The Danish Trust Pvt. Ltd.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Kortrijk, gaan wij op zoek naar een MAGAZIJNIER. Onze klant is actief in zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompboilers, vloerverwarming en gasketels. uw taken bestaan uit: Het ontvangen van de bestellingen, Opbergen van materiaal in het magazijn, Magazijnbeheer.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • JOBSTUDENTEN ONDERHOUD €12,5/uur - ZATERDAGWERK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een internationaal servicebedrijf actief in schoonmaak, onderhoud, technische ondersteuning,... Voor deze firma zijn we op zoek naar jobstudenten voor industriële reiniging op zaterdag. Je zal hierbij instaan voor schoonmaak in productieruimtes, verwijderen verf en olie, 'grove' opkuis - zwaar werk

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

  • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Vaste Job

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • DAKWERKER. (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DAKWERKEN MEYNEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van zowel nieuwbouw als renovatie- en herstellingswerkzaamheden . Uitvoeren van lood- en zinkwerken, leggen van pannen, leien en roofing behoren ook tot jouw takenpakket.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b BLOEMISTEN EN TUINCENTRA - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie geschenken, geuren, kaarsen, beeldjes,decoratieartikelen,kleinmeubeltjes, smeedijzer, thermometers, baromethers, weerstations ...voor bloemisten en tuincentra. wij zijn actief bij : bloemisten tuincenters... momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Adviseur Estate Planning - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668502-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij een jurist volgens opleiding? Heb je een sterke interesse in vermogensplanning? Heb je al een eerste ervaring (+2 jaar) in een fiscaal en/of juridische omgeving? Wil je het liefst aan de slag als adviseur maar schrikt het zelfstandig statuut niet af? Lees dan zeker verder! Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische vacatures en ondersteunt op dit moment een innovatief advocatenkantoor in de zoektocht naar adviseur in estate planning met alvast een eerste ervaring op zak. Dit zal je doen In deze functie ben je actief voornamelijk actief in het burgerlijk recht, maar heb je ook opdrachten in het fiscaal en vennootschapsrecht. Je bent lid van een multidisciplinair team van fiscalisten en juristen en adviseert samen met hen een uiteenlopend cliënteel. Concreet: Opmaak testament Begeleiding bij schenking Begeleiding bij koop / verkoop onroerend goed Adviesverlening inzake familiezaak Beheer van vermogens Adviesverlening inzake huwelijksvermogen … Daarnaast geef je ook jouw kennis door adhv luchtige artikels in tijdschriften of vernieuwende presentaties (zowel intern als extern). Officieel werk je als advocaat of stagiair-advocaat, maar er komt slechts heel weinig rechtbankwerk bij kijken.

  • Sales Assistant - Stage - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Leercontract

    Interesse in een leuke stage met een uitgebreid takenpakket ? Als Stagiair(e) HR/Sales Support bij Robert Half ben je de administratieve toeverlaat van één of meerdere teams van gedreven consultants. WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's. Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen. Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews. Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. Je verzorgt de postbehandeling en je scant en uploadt de teruggekeerde klantencontracten. Je staat garant voor een correcte opvolging van het klassement. Je krijgt een specifiek project toegewezen dat je gedurende je stageperiode zelfstandig dient uit te werken. Bij een mooie evolutie in je stage en een minimale foutenmarge kan je takenpakket worden uitgebreid met het opvolgen van de niet teruggekeerde klantencontracten, het telefonisch en/of per mail opvolgen van de niet gevalideerde timesheets van uitzendkrachten, het assisteren bij de opmaak van de arbeidscontracten van de uitzendkrachten, het voorbereiden van de wekelijkse teammeetings, het voorbereiden van offertes,… Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van The Danish Trust Pvt. Ltd. in sociale netwerken
Look for responds of The Danish Trust Pvt. Ltd. in social networks

Lees alle opmerkingen voor The Danish Trust Pvt. Ltd.. Laat een reactie achter voor The Danish Trust Pvt. Ltd.. The Danish Trust Pvt. Ltd. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for The Danish Trust Pvt. Ltd.. Leave a respond for The Danish Trust Pvt. Ltd.. The Danish Trust Pvt. Ltd. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie The Danish Trust Pvt. Ltd. op de google maps. Adres en contacten The Danish Trust Pvt. Ltd.
Location of The Danish Trust Pvt. Ltd. on the google maps. Address and contacts of The Danish Trust Pvt. Ltd.

Andere gerelateerde bedrijven als come The Danish Trust Pvt. Ltd. The Danish Trust Pvt. Ltd.: Vanneste V | TRIMCA | FE. ETIENNE RECYANS | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | Magn茅e - Enrob茅s S.A.

Other related companies as The Danish Trust Pvt. Ltd.: Vanneste V | TRIMCA | FE. ETIENNE RECYANS | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | Magn茅e - Enrob茅s S.A.

The Danish Trust Pvt. Ltd. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is The Danish Trust Pvt. Ltd., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09957977294. Het bedrijf The Danish Trust Pvt. Ltd. bevindt zich op het adres: Fazantendreef 8, Schoten, B-2900 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 848,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 369,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in The Danish Trust Pvt. Ltd. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van The Danish Trust Pvt. Ltd. is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van The Danish Trust Pvt. Ltd. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van The Danish Trust Pvt. Ltd., openstaande posities, locatie van The Danish Trust Pvt. Ltd. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

The Danish Trust Pvt. Ltd. is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is The Danish Trust Pvt. Ltd., company assigned to the tax number BE09957977294. The company The Danish Trust Pvt. Ltd. is located at the address: Fazantendreef 8, Schoten, B-2900 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 848,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 369,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in The Danish Trust Pvt. Ltd. were not found.
The main activity of The Danish Trust Pvt. Ltd. is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of The Danish Trust Pvt. Ltd. is not available. You also can look at reviews of The Danish Trust Pvt. Ltd., open positions, location of The Danish Trust Pvt. Ltd. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over The Danish Trust Pvt. Ltd., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf The Danish Trust Pvt. Ltd., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about The Danish Trust Pvt. Ltd., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company The Danish Trust Pvt. Ltd., employees, financial statistics.