INFRA-BLITZ-SALMON

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • INFRA-BLITZ-SALMON
Private companiesEducational Services • INFRA-BLITZ-SALMON

Contactgegevens INFRA-BLITZ-SALMON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INFRA-BLITZ-SALMON: address, phone, fax, email, website, opening hours

INFRA-BLITZ-SALMON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Lilas 16; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre), België

Telefoon (phone): 071 78 36 40; 071 78 80 71 (+32-071 78 36 40; 071 78 80 71) 071 78 36 40; 071 78 80 71 (+32-071 78 36 40; 071 78 80 71)

Fax (fax): 071 78 36 27 (+32-071 78 36 27) 071 78 36 27 (+32-071 78 36 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INFRA-BLITZ-SALMON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INFRA-BLITZ-SALMON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INFRA-BLITZ-SALMON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INFRA-BLITZ-SALMON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INFRA-BLITZ-SALMON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INFRA-BLITZ-SALMON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INFRA-BLITZ-SALMON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INFRA-BLITZ-SALMON
Products information INFRA-BLITZ-SALMON

BTW identificatienummer (tax): BE01209564208
Ondernemingsnummer: 5256652832
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 624,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Hot air generators; Electrical heating; Waste treatment - Machines & installations

Product categorie (product category): Humidifiers and dehydrating apparatus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INFRA-BLITZ-SALMON
(Get full report from official database of BE for INFRA-BLITZ-SALMON)

Aanvulling soorten activiteiten voor INFRA-BLITZ-SALMON
Addition kinds of activities for INFRA-BLITZ-SALMON

23990400. Riem- en riemproducten | Belting and belt products
33170100. Naadloze buizen en buizen | Seamless pipes and tubes
34239922. Regels of heersers, metaal | Rules or rulers, metal
41739901. Bus terminal operatie | Bus terminal operation
45220101. Luchtvaartmaatschappijen, onbeschadigd | Air passenger carriers, nonscheduled
50630214. Veiligheidsschakelaars | Safety switches
51120000. Kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden | Stationery and office supplies

Werken bij INFRA-BLITZ-SALMON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INFRA-BLITZ-SALMON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INFRA-BLITZ-SALMON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INFRA-BLITZ-SALMON. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Winterslag, een distributiecenter zijn we op zoek naar een magazijnier Als magazijnier help je mee met: verwerken van het leeggoed (= lege CDU's platformen, palletten, ..) sorteren van het leeggoed stapelen van het leeggoed

  • Chauffeur C/CE (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur word je ingezet voor : nationaal transport van goederen het afwerken van je dagplanning aan de hand van de vastgestelde routes documenten nakijken in verband met de bestellingen en leveringen goederen laden en lossen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADO ICARUS

    Type: Studentenjob

    ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

  • TIGLASSER MET KENNIS VAN MONTAGE EN PLANNEN LEZEN (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: DOUCHY CHRIST

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het vervaardigen van metaalconstructies volgens plannen U kunt TIG lassen

  • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Dossierbeheerder voor kantoor met persoonlijke feel - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een kantoor met 6 vaste medewerkers zoeken wij een enthousiaste en gedreven dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder. Door hun persoonlijke aanpak naar klanten en medewerkers toe ontwikkelen ze constant en blijven ze steeds groeien. Je functie als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je staat in voor de begeleiding van je eigen klantenportfolio en bent zoveel meer dan alleen hun dossierbeheerder. Je helpt hen het bos door de bomen te zien. De boekhoudkundige verwerking komt uiteindelijk ook bij jou terecht. Het inboekwerk, de afsluitingen, en de jaarrekeningen. Je motiveert je collega's om dezelfde aanpak naar klanten toe te hanteren, en helpt hen ook als ze vragen zouden hebben waar jij mee kan helpen.

  • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

  • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

    Type: Vaste Job

    Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

  • BIJLESLERAREN (regio NINOVE-GERAARDSBERGEN-ZOTTEGEM/OOST-VLAANDEREN) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Voor deze vacature geldt de code NGZ2018.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Lier-Rumst) - Zelfstandige basis (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor een van onze klanten, een ziekenhuis uit regio Mechelen, zijn wij momenteel op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen, die naast hun vaste job ervaring willen opdoen in een andere werkomgeving. Geef ons door wanneer je beschikbaar bent en welke afdelingen je verkiest en wij schakelen je in op basis van jouw voorkeuren.

Zoek naar antwoorden van INFRA-BLITZ-SALMON in sociale netwerken
Look for responds of INFRA-BLITZ-SALMON in social networks

Lees alle opmerkingen voor INFRA-BLITZ-SALMON. Laat een reactie achter voor INFRA-BLITZ-SALMON. INFRA-BLITZ-SALMON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INFRA-BLITZ-SALMON. Leave a respond for INFRA-BLITZ-SALMON. INFRA-BLITZ-SALMON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INFRA-BLITZ-SALMON op de google maps. Adres en contacten INFRA-BLITZ-SALMON
Location of INFRA-BLITZ-SALMON on the google maps. Address and contacts of INFRA-BLITZ-SALMON

Andere gerelateerde bedrijven als come INFRA-BLITZ-SALMON INFRA-BLITZ-SALMON: BURO MARKET | Induscon NV | VANDEVELDE NV | Kunstler Monique | SADONES SERVICE CENTER

Other related companies as INFRA-BLITZ-SALMON: BURO MARKET | Induscon NV | VANDEVELDE NV | Kunstler Monique | SADONES SERVICE CENTER

INFRA-BLITZ-SALMON is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INFRA-BLITZ-SALMON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01209564208. Het bedrijf INFRA-BLITZ-SALMON bevindt zich op het adres: Avenue des Lilas 16; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 624,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Humidifiers and dehydrating apparatus. Lijst met producten zijn Hot air generators; Electrical heating; Waste treatment - Machines & installations.
De hoofdactiviteit van INFRA-BLITZ-SALMON is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INFRA-BLITZ-SALMON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INFRA-BLITZ-SALMON, openstaande posities, locatie van INFRA-BLITZ-SALMON op de kaart.

INFRA-BLITZ-SALMON is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is INFRA-BLITZ-SALMON, company assigned to the tax number BE01209564208. The company INFRA-BLITZ-SALMON is located at the address: Avenue des Lilas 16; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 624,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Humidifiers and dehydrating apparatus. List of products are Hot air generators; Electrical heating; Waste treatment - Machines & installations.
The main activity of INFRA-BLITZ-SALMON is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INFRA-BLITZ-SALMON is not available. You also can look at reviews of INFRA-BLITZ-SALMON, open positions, location of INFRA-BLITZ-SALMON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INFRA-BLITZ-SALMON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INFRA-BLITZ-SALMON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INFRA-BLITZ-SALMON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INFRA-BLITZ-SALMON, employees, financial statistics.