Watson Wyatt S.A.

Contactgegevens Watson Wyatt S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Watson Wyatt S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Watson Wyatt S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Herrmann-Debroux 52 1160 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Watson Wyatt S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Watson Wyatt S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Watson Wyatt S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Watson Wyatt S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Watson Wyatt S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Watson Wyatt S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Watson Wyatt S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Watson Wyatt S.A.
Products information Watson Wyatt S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06281127929
Ondernemingsnummer: 9758026123
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 882,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Management consultancy

Product categorie (product category): Human Resources Hr Consultancy

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Watson Wyatt S.A.
(Get full report from official database of BE for Watson Wyatt S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Watson Wyatt S.A.
Addition kinds of activities for Watson Wyatt S.A.

369905. Beveiligingsapparatuur | Security devices
17999907. Ontwateren | Dewatering
20139900. Worstjes en andere vleeswaren, nec | Sausages and other prepared meats, nec
38420411. Voetapparatuur, orthopedisch | Foot appliances, orthopedic
87489903. Medewerkers programma's administratie | Employee programs administration

Werken bij Watson Wyatt S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Watson Wyatt S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Watson Wyatt S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Watson Wyatt S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (tijdelijk) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de andere magazijnier sta je in voor de aan- & afvoer van de goederen van/naar magazijn & productie.

  • Gedreven inpakkers gezocht (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in regio Gent zijn we op zoek naar gedreven en punctuele inpakkers, die in staat zijn om precies en fijn inpakwerk af te leveren. Het bedrijf is gespecialiseerd in farmaceutische producten, wat betekent dat je terecht komt in een steriele en schone werkomgeving. Concreet zal je verantwoordelijk zijn voor het manueel inpakken van de farmaceutische goederen. Ben je gemotiveerd, wil je graag als inpakker werken, kan je fijn werk afleveren en ben je onmiddellijk beschikbaar? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Lasser lasrobot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een welbepaalde werkpost binnen onze productieomgeving. Je onderzoekt gedetailleerde tekeningen of specificaties om te bepalen welke materialen en uitrusting vereist zijn. Je legt de materialen en in elkaar te zetten delen uit en zekert ze voor assemblage met gereedschap zoals een waterpas schuifmaat of liniaal. Je onderzoekt de kwaliteit van het laswerk om defecten te ontdekken en je bent verantwoordelijk voor de verdere afwerking van producten (schoonmaken oppoetsen etc.).

  • Carrosserie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in Tongeren zijn we op zoek naar een carrossier (plaatbewerker- (de)monteerder) m/v:  Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel interieur als exterieur Uitvoeren van richtwerk Uitdeuken van plaatwerk panelen Vervangen van gelaste en geschroefde panelen en onderdelen laswerkzaamheden verrichten Spuiten van verschillende carrosserie-onderdelen

  • Heftruckchauffeur productie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lubbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

  • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GEO-IT

    Type: Vaste Job

    Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

  • verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    gemotiveerd enthousiast doorgroeien durver internationaal particuliere markt wij zijn volop bezig in onze groei en zoeken enthousiaste mensen die willen doorgroeien samen met ons mensen met co ouderschap welkom deeltijds studenten en weekendwerk mogelijk

Zoek naar antwoorden van Watson Wyatt S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Watson Wyatt S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Watson Wyatt S.A.. Laat een reactie achter voor Watson Wyatt S.A.. Watson Wyatt S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Watson Wyatt S.A.. Leave a respond for Watson Wyatt S.A.. Watson Wyatt S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Watson Wyatt S.A. op de google maps. Adres en contacten Watson Wyatt S.A.
Location of Watson Wyatt S.A. on the google maps. Address and contacts of Watson Wyatt S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Watson Wyatt S.A. Watson Wyatt S.A.: Carette | ROBERT BEECKMAN | Marijke Coiffure | A CROQUER | IVO SCHOEFS

Other related companies as Watson Wyatt S.A.: Carette | ROBERT BEECKMAN | Marijke Coiffure | A CROQUER | IVO SCHOEFS

Watson Wyatt S.A. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Watson Wyatt S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06281127929. Het bedrijf Watson Wyatt S.A. bevindt zich op het adres: Avenue Herrmann-Debroux 52 1160 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 882,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Human Resources Hr Consultancy. Lijst met producten zijn Management consultancy.
De hoofdactiviteit van Watson Wyatt S.A. is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Watson Wyatt S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Watson Wyatt S.A., openstaande posities, locatie van Watson Wyatt S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Watson Wyatt S.A. is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Watson Wyatt S.A., company assigned to the tax number BE06281127929. The company Watson Wyatt S.A. is located at the address: Avenue Herrmann-Debroux 52 1160 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 882,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Human Resources Hr Consultancy. List of products are Management consultancy.
The main activity of Watson Wyatt S.A. is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Watson Wyatt S.A. is not available. You also can look at reviews of Watson Wyatt S.A., open positions, location of Watson Wyatt S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Watson Wyatt S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Watson Wyatt S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Watson Wyatt S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Watson Wyatt S.A., employees, financial statistics.