MOLOK BENELUX

Contactgegevens MOLOK BENELUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOLOK BENELUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOLOK BENELUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIETEREIN ZUID 1114; 3580; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11454279 (+32-11454279) 11454279 (+32-11454279)

Fax (fax): +32 (53) 476-50-92 +32 (53) 476-50-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOLOK BENELUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOLOK BENELUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOLOK BENELUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOLOK BENELUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOLOK BENELUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOLOK BENELUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOLOK BENELUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOLOK BENELUX
Products information MOLOK BENELUX

BTW identificatienummer (tax): BE09993133544
Ondernemingsnummer: 3928405761
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 422,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in MOLOK BENELUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisvuilophaling and -verwerking; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOLOK BENELUX
(Get full report from official database of BE for MOLOK BENELUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOLOK BENELUX
Addition kinds of activities for MOLOK BENELUX

176101. Dakwerk en gootwerk | Roofing and gutter work
599299. Bloemisten, nec | Florists, nec
01759908. Pruimenboomgaard | Plum orchard
20230305. Gedroogde schuimende melk | Dried skim milk
22110214. Ondergoed stoffen, katoen | Underwear fabrics, cotton
24490206. Tubs, hout: gecoördineerd | Tubs, wood: coopered
26730300. Plastic en pliofilm zakken | Plastic and pliofilm bags
50930102. Dozen, afval | Boxes, waste
53999900. Diverse algemene warenhuizen, nec | Miscellaneous general merchandise stores, nec
67949900. Octrooienaars en verhuurders, nv | Patent owners and lessors, nec

Werken bij MOLOK BENELUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOLOK BENELUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOLOK BENELUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOLOK BENELUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator elektrotechniek sta je in (na een grondige interne opleiding) voor de studie en ontwerp tot en met de prijscalculatie van nieuwe projecten dit omvat o.a.: ? analyseren en uitwerken van dossiers op technisch en prijsmatig vlak om tot volledig voorbereide uitgewerkte prijsvoorstellen te komen ? contacten met prospecten en klanten naar uitwerking van voorstellen toe ? contacten en prijsvragen bij leveranciers De projecten omvatten (hoofdzakelijk): algemene elektriciteit datanetwerken brand- & inbraakbeveiliging midden- & hoogspanning oproep- & zorgsystemen KNX-systemen De projecten spelen zich hoofdzakelijk af in volgende domeinen: rust- & verzorgingstehuizen winkelcentra kantoorcomplexen industrie

  • Huishoudhulp regio LAARNE/KALKEN (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Jobstudent communicatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert Office is op zoek naar een jobstudent voor een bedrijf gelegen te Rumbeke. Je werkt 1 a 2 dagen in de week, zelf in te plannen (kan ook in halve dagen). Takenpakket: - Je belt naar potentiële klanten om te polsen of zij interesse tonen in een samenwerking met het bedrijf. Deze zijn voornamelijk gelegen in de Benelux en Frankrijk. - Allerhande administratieve taken: klantendossiers aanvullen, documenten verwerken in word, ... - Contacten in CRM-systeem inputten

  • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Vaste Job

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • KINESITHERAPEUT/KINESITHERAPEUTE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: VANLERBERGHE-VERSCHAEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn bestaande kiné praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega om mij een 20-tal uur per week bij te staan. Je staat in voor het allround takenpakket binnen kinesitherapie.

  • Stagiair-advocaat Civiel Recht (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax & Legal profielen, ondersteund een gerenommeerd advocatenkantoor in haar zoektocht naar een stagiair-advocaat met een eerste ervaring in het civiele recht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur om hiervoor in aanmerking te komen. Het takenpakket van de junior associate die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het civiele recht. Je werkt steeds samen met een meer ervaren advocaat die jou feedback geeft over de geleverde diensten. Deze 'senior' betrekt jou ook zoveel mogelijk bij het dossier. Zo kan je, indien mogelijk, verschillende vergaderingen met de klant meevolgen zodat je perfect op de hoogte bent van de noden en wensen.

  • flexijob weekend slagerij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SLAGERIJ-TRAITEUR CANNAERT

    Type: Flexijob

    Flexijob voor winkel gevraagd tijdens het weekend, dit afwisselend met de andere flexijobs, de zaterdagvoormiddag ,namiddag en zondagvoormiddag

Zoek naar antwoorden van MOLOK BENELUX in sociale netwerken
Look for responds of MOLOK BENELUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOLOK BENELUX. Laat een reactie achter voor MOLOK BENELUX. MOLOK BENELUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOLOK BENELUX. Leave a respond for MOLOK BENELUX. MOLOK BENELUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOLOK BENELUX op de google maps. Adres en contacten MOLOK BENELUX
Location of MOLOK BENELUX on the google maps. Address and contacts of MOLOK BENELUX

Andere gerelateerde bedrijven als come MOLOK BENELUX MOLOK BENELUX: Pricewaterhousecoopers Accountants NV | BERNARD CORMAN | JOSEPH SCHEVENELS | BRILCENTER | OSTYN PLANTENSERVICE

Other related companies as MOLOK BENELUX: Pricewaterhousecoopers Accountants NV | BERNARD CORMAN | JOSEPH SCHEVENELS | BRILCENTER | OSTYN PLANTENSERVICE

MOLOK BENELUX is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOLOK BENELUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09993133544. Het bedrijf MOLOK BENELUX bevindt zich op het adres: INDUSTRIETEREIN ZUID 1114; 3580; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 422,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Huisvuilophaling and -verwerking; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Producten gemaakt in MOLOK BENELUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOLOK BENELUX is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOLOK BENELUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOLOK BENELUX, openstaande posities, locatie van MOLOK BENELUX op de kaart.

MOLOK BENELUX is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOLOK BENELUX, company assigned to the tax number BE09993133544. The company MOLOK BENELUX is located at the address: INDUSTRIETEREIN ZUID 1114; 3580; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 422,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Huisvuilophaling and -verwerking; Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Products created in MOLOK BENELUX were not found.
The main activity of MOLOK BENELUX is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MOLOK BENELUX is not available. You also can look at reviews of MOLOK BENELUX, open positions, location of MOLOK BENELUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOLOK BENELUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOLOK BENELUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOLOK BENELUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOLOK BENELUX, employees, financial statistics.