NIJS-INDEHERBERG

Contactgegevens NIJS-INDEHERBERG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NIJS-INDEHERBERG: address, phone, fax, email, website, opening hours

NIJS-INDEHERBERG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FAZANTENLAAN 10; 3550; HEUSDEN-ZOLDER, België

Telefoon (phone): 11252847 (+32-11252847) 11252847 (+32-11252847)

Fax (fax): +32 (11) 949-65-76 +32 (11) 949-65-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NIJS-INDEHERBERG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NIJS-INDEHERBERG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NIJS-INDEHERBERG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NIJS-INDEHERBERG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NIJS-INDEHERBERG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NIJS-INDEHERBERG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NIJS-INDEHERBERG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NIJS-INDEHERBERG
Products information NIJS-INDEHERBERG

BTW identificatienummer (tax): BE03913299560
Ondernemingsnummer: 8052673339
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 785,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in NIJS-INDEHERBERG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NIJS-INDEHERBERG
(Get full report from official database of BE for NIJS-INDEHERBERG)

Aanvulling soorten activiteiten voor NIJS-INDEHERBERG
Addition kinds of activities for NIJS-INDEHERBERG

1741. Metselwerk en ander steenwerk | Masonry and other stonework
287400. Fosfatische meststoffen | Phosphatic fertilizers
357801. Boekhoudmachines en kassa's | Accounting machines and cash registers
24990500. Cork- en kurkproducten | Cork and cork products
37430207. Trolley schoenen | Trolley shoes
50230305. Vensterafdekkende onderdelen en accessoires | Window covering parts and accessories
59450201. Kinder speelgoed en spelletjes, behalve poppen | Children's toys and games, except dolls
75199901. Aanhangwagen verhuur | Trailer rental

Werken bij NIJS-INDEHERBERG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NIJS-INDEHERBERG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NIJS-INDEHERBERG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NIJS-INDEHERBERG. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote drukkerij zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een C rijbewijs. Deze chauffeur zal elke maandag en dinsdag drukwerk leveren over gans België en Nederland tot Amsterdam. Klanten zijn meestal bedrijven of De Post of een verzendfirma. Deze firma's situeren zich op bedrijventerreinen. Nooit leveren bij particulieren. 4 à 12 stops/dag. De chauffeur vertrekt 's ochtends tussen 6u en 8u, terug ten laatste tegen 18u00. Soms werkdagen van 11 uur, soms ook maar 7 à 8 uur. De starttijd en het aantal werkuren is afhankelijk van de bestemming en bestellingen die geleverd moeten worden. Het drukwerk staat op pallets en deze staan 's ochtends klaar, de chauffeur laadt zelf de vrachtwagen a.d.h.v. de afleverbonnen. Lossen doe je met elektrische transpallet en gebeurt via de laadklep. Manueel lossen kan voorkomen.

  • Polyvalent medewerker tankstation (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tankstation regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een tijdelijke medewerker! De tewerkstelling zou gaan tem eind december 2018. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de winkel en het tankstation, kassa & verkoop - pompen, terras, carwash schoonmaken - winkel poetsen, koffiemachines uitkuisen, vuilbakken leegmaken - Winkel bediening; kassa, verkoop - Shiften van 6u-14u, van 8u-15u, van 14u-22u

  • ERVAREN PLOEGBAAS VOOR FUNDERINGSWERKEN IN DE WONINGBOUW (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor de funderingsaanleg in de woningbouw: de organisatie van de bouwwerf, de planning van de werken, het aanleggen van rioleringen, het graven van sleuven, het gieten van platen, de wapening en de bekisting; Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementering op; Je stuurt en begeleidt je collega's

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Boom (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Boortmeerbeek Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Studenten SUPERMARKT week/weekend (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een supermarkt in Zele, zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis kunnen werken tijdens de week of het weekend. Je kan ingezet worden voor volgende taken : rekken aanvullen, helpen in de beenhouwerij/bakkerij zowel met bereidingen als bediening, alsook kan je aan de kassa ingeschakeld worden Op donderdag zijn er bij onze klant geen mogelijkheden om studenten in te schakelen.

  • Polyvalente studenten - Fastfoodketen - Wetteren - 18+ (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, één van 's werelds grootste fastfoodketens zijn wij nog op zoek naar meerdere studenten voor in de vakantieperiode en voor tijdens het weekend doorheen het schooljaar. Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. De uren liggen tussen 10u00 en 01u00. In samenspraak met de verantwoordelijke kan steeds bekeken worden welke planning voor jou haalbaar is.

  • Student Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Informaticus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een callcenter zijn we op zoek naar een ICT'er. U wordt deeltijds tewerkgesteld. Takenpakket: - problemen verhelpen (server, lijnen, computers) - automatiseren van het proces - programmatie - administratie - u bent tijdens de werkuren van het callcenter ook steeds beschikbaar (telefonisch, mail, ...) met raad en daad

  • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

    Type: Vaste Job

    De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

  • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

Zoek naar antwoorden van NIJS-INDEHERBERG in sociale netwerken
Look for responds of NIJS-INDEHERBERG in social networks

Lees alle opmerkingen voor NIJS-INDEHERBERG. Laat een reactie achter voor NIJS-INDEHERBERG. NIJS-INDEHERBERG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NIJS-INDEHERBERG. Leave a respond for NIJS-INDEHERBERG. NIJS-INDEHERBERG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NIJS-INDEHERBERG op de google maps. Adres en contacten NIJS-INDEHERBERG
Location of NIJS-INDEHERBERG on the google maps. Address and contacts of NIJS-INDEHERBERG

Andere gerelateerde bedrijven als come NIJS-INDEHERBERG NIJS-INDEHERBERG: PATRICK DROUVEN | GERT HACQUAERT | MOBIL ELECTRONICS EUROPE | Alma Publicity | Foto Joost

Other related companies as NIJS-INDEHERBERG: PATRICK DROUVEN | GERT HACQUAERT | MOBIL ELECTRONICS EUROPE | Alma Publicity | Foto Joost

NIJS-INDEHERBERG is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NIJS-INDEHERBERG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03913299560. Het bedrijf NIJS-INDEHERBERG bevindt zich op het adres: FAZANTENLAAN 10; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 785,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in NIJS-INDEHERBERG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NIJS-INDEHERBERG is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NIJS-INDEHERBERG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NIJS-INDEHERBERG, openstaande posities, locatie van NIJS-INDEHERBERG op de kaart.

NIJS-INDEHERBERG is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is NIJS-INDEHERBERG, company assigned to the tax number BE03913299560. The company NIJS-INDEHERBERG is located at the address: FAZANTENLAAN 10; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 785,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in NIJS-INDEHERBERG were not found.
The main activity of NIJS-INDEHERBERG is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NIJS-INDEHERBERG is not available. You also can look at reviews of NIJS-INDEHERBERG, open positions, location of NIJS-INDEHERBERG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NIJS-INDEHERBERG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NIJS-INDEHERBERG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NIJS-INDEHERBERG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NIJS-INDEHERBERG, employees, financial statistics.