CLAUDINE NINCLAUS

Contactgegevens CLAUDINE NINCLAUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAUDINE NINCLAUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAUDINE NINCLAUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOORNZAKSTRAAT 6; 8760; MEULEBEKE, België

Telefoon (phone): 51488439 (+32-51488439) 51488439 (+32-51488439)

Fax (fax): +32 (4) 984-92-23 +32 (4) 984-92-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAUDINE NINCLAUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAUDINE NINCLAUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAUDINE NINCLAUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAUDINE NINCLAUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAUDINE NINCLAUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAUDINE NINCLAUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAUDINE NINCLAUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAUDINE NINCLAUS
Products information CLAUDINE NINCLAUS

BTW identificatienummer (tax): BE01455383300
Ondernemingsnummer: 4560943603
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 201,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in CLAUDINE NINCLAUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAUDINE NINCLAUS
(Get full report from official database of BE for CLAUDINE NINCLAUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAUDINE NINCLAUS
Addition kinds of activities for CLAUDINE NINCLAUS

526100. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
799799. Lidmaatsport- en recreatieclubs, nec | Membership sports and recreation clubs, nec
34430102. Bins, geprefabriceerde metalen plaat | Bins, prefabricated metal plate
34950103. Instrumentveren, precisie | Instrument springs, precision
38510108. Montages, bril en bril | Mountings, eyeglass and spectacle
73899956. Verwelkomende diensten | Welcoming services

Werken bij CLAUDINE NINCLAUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAUDINE NINCLAUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAUDINE NINCLAUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAUDINE NINCLAUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Serremedewerker Astene - BASF (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant BASF zijn wij op zoek naar een tijdelijke serremedewerker voor de vestiging in Astene. Het verplanten, verpotten en algemene plantenverzorging vallen hierbij onder jouw takenpakket. Daarnaast neem je ook op regelmatige basis stalen. Fijn en nauwkeurig werken zijn hierbij zeer belangrijk.

  • Bobijnopzetter 2-ploegen tijdelijke opdracht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient bobijnen in het scheerrek op te zetten.

  • Winkelmedewerker regio Brakel - Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brakel - Zottegem zijn wij op zoek naar enkele winkelmedewerkers. Tijdens jouw tewerkstelling zal je voornamelijk meehelpen met de rekken aan te vullen en de kassa te bedienen. Verder zal je klanten te woord staan en soms helpen in het magazijn en de stock beheren.

  • Operator (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf groot Gent , zijn we op zoek naar een productie / operator  Je krijgt van de productieverantwoordelijke een planning op basis daarvan bereidt u recepten voor Je wordt intern opgeleid tot operator Je krijgt op voorhand een afwerkte lijst waardoor je niet voor verassingen , strees gaat staan / hebben. Het is een soort checklist. Indien er afwijkingen zijn op de productkwaliteit vb. een grond dan meld je dit aan de verantwoordelijke Je vult enkele kwaliteitsformuleren in : bv : Je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling. ( heel basic ) 

  • HUISHOUDHULP Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: DE MANGELAAR (ZELZATE)

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Zelzate.

  • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

  • VRIJWILLIGERS ZEECENTRUM DUNEROZE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken vrijwilligers voor het woonzorgcentrum van Duneroze in Wenduine. * Vrijwilliger om te gaan wandelen met bewoners van het woonzorgcentrum Wij zoeken vrijwilligers die zich vrij kunnen maken om mee te gaan op wandeling of naar de markt. Van april tot oktober gaan wij steeds, met enkele bewoners, op dinsdagnamiddag gaan wandelen én op donderdagvoormiddag naar de markt. Daarbij is de hulp van vrijwilligers noodzakelijk, omdat de meeste bewoners rolstoelafhankelijk zijn. De taak van de vrijwilliger bestaat er dan in om één van onze bewoners te begeleiden tijdens de wandeling of naar de markt. * Vrijwilligers voor hulp bij animatie-activiteiten Wij zoeken steeds vrijwilligers die ons animatieteam kunnen versterken door hulp te bieden bij verschillende activiteiten. Hulp bij spelactiviteiten en optredens, hulp bij maaltijden, kamerbezoeken, ... * Vrijwilligers voor hulp bij maaltijden * Vrijwilligers voor onderhoud van onze dwaaltuin en tuin Wij zoeken een man of vrouw die op regelmatige basis het onderhoud kan doen van onze tuin. Iemand waar we op kunnen rekenen, die bij voorkeur kan omgaan met personen met dementie. Het gaat om een afgesloten tuintje waar onze bewoners een wandelingetje kunnen maken of gewoon wat buiten kunnen zitten. Taken: onkruid wieden, water geven aan plantjes, eventueel het gras afrijden. * Cafetariamedewerkers Wij zoeken iemand die één of meerdere dagen per week onze cafetaria wil openhouden of erin wil meewerken op drukke momenten. Betrouwbaar, vriendelijk, verzorgd en goede mobiliteit. Taken : met een glimlache en goed humeur bestellingen opnemen, drankjes en lekkers klaarmaken en bestellen,bedienen minder mobiele klanten aan tafe, tafels afruimen, afwassen, koelkasten aanvullen. De cafetaria van Duneroze is elke dag open tot 17u30.

  • Bijlesgever statistica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor het programma statistica aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DE WITTE PAUL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

  • STEDENBOUWKUNDIG MEDEWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUMOULIN JOS bvba

    Type: Vaste Job

    Dumoulin Jos bvba, gangmaker in vernieuwend verkavelingsontwerp, is op zoek naar een enthousiaste STEDENBOUWKUNDIG medewerker voor het ontwerpen van verkavelingen en het opmaken van aanvraagdossiers. Je staat in voor: de digitale cartografie van een bestemmingsplan opstellen; een verkavelingsproject van bouwgrond uitwerken; grondplannen of documenten uitwerken; presentatieplannen en bundels uitwerken; opstellen van motivatienota's en toelichtingsnota's; uitwerken van stedenbouwkundige voorschriften; opvolgen van aanvraagprocedures.

  • Landmeter (Junior) (Regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LANDMETERSKANTOOR VAN EESTER

    Type: Vaste Job

    Landmeterskantoor Van Eester is op zoek naar een gedreven landmeter voor het opmeten van percelen, opstellen van plaatsbeschrijvingen en schattingen. Ook het opmaken van stedenbouwkundige attesten en verkavelingsdossiers behoort tot uw takenpakket. Verder voert u ook asbuilt-opmetingen en uitzetwerk op werven uit met de nodige nauwkeurigheid. Wij bieden u een afwisselende job in een dynamisch team waarbij wij u de nodige begeleiding geven. www.landmetervaneester.be

  • Verkopers M/V regio Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van CLAUDINE NINCLAUS in sociale netwerken
Look for responds of CLAUDINE NINCLAUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAUDINE NINCLAUS. Laat een reactie achter voor CLAUDINE NINCLAUS. CLAUDINE NINCLAUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAUDINE NINCLAUS. Leave a respond for CLAUDINE NINCLAUS. CLAUDINE NINCLAUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAUDINE NINCLAUS op de google maps. Adres en contacten CLAUDINE NINCLAUS
Location of CLAUDINE NINCLAUS on the google maps. Address and contacts of CLAUDINE NINCLAUS

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAUDINE NINCLAUS CLAUDINE NINCLAUS: KBC | Solarium Tropical | ANDRE | Merckx Gebr NV | Impuls-Willoqué bvba

Other related companies as CLAUDINE NINCLAUS: KBC | Solarium Tropical | ANDRE | Merckx Gebr NV | Impuls-Willoqué bvba

CLAUDINE NINCLAUS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAUDINE NINCLAUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01455383300. Het bedrijf CLAUDINE NINCLAUS bevindt zich op het adres: KOORNZAKSTRAAT 6; 8760; MEULEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 201,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in CLAUDINE NINCLAUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLAUDINE NINCLAUS is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAUDINE NINCLAUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAUDINE NINCLAUS, openstaande posities, locatie van CLAUDINE NINCLAUS op de kaart.

CLAUDINE NINCLAUS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAUDINE NINCLAUS, company assigned to the tax number BE01455383300. The company CLAUDINE NINCLAUS is located at the address: KOORNZAKSTRAAT 6; 8760; MEULEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 201,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in CLAUDINE NINCLAUS were not found.
The main activity of CLAUDINE NINCLAUS is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAUDINE NINCLAUS is not available. You also can look at reviews of CLAUDINE NINCLAUS, open positions, location of CLAUDINE NINCLAUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAUDINE NINCLAUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAUDINE NINCLAUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAUDINE NINCLAUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAUDINE NINCLAUS, employees, financial statistics.