DAVAMAT - HYGOSERVICE

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • DAVAMAT - HYGOSERVICE
Private companiesMembership Organizations • DAVAMAT - HYGOSERVICE

Contactgegevens DAVAMAT - HYGOSERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAVAMAT - HYGOSERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAVAMAT - HYGOSERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EEKLOSTRAAT 81; 9971; KAPRIJKE, België

Telefoon (phone): 93771607 (+32-93771607) 93771607 (+32-93771607)

Fax (fax): +32 (60) 504-72-83 +32 (60) 504-72-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAVAMAT - HYGOSERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAVAMAT - HYGOSERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAVAMAT - HYGOSERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAVAMAT - HYGOSERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAVAMAT - HYGOSERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAVAMAT - HYGOSERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAVAMAT - HYGOSERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAVAMAT - HYGOSERVICE
Products information DAVAMAT - HYGOSERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE04129455566
Ondernemingsnummer: 1829742431
Hoofdstad (capital): 563,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 192,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in DAVAMAT - HYGOSERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huishoudelijke and sanitaire papierwaren Fab; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAVAMAT - HYGOSERVICE
(Get full report from official database of BE for DAVAMAT - HYGOSERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAVAMAT - HYGOSERVICE
Addition kinds of activities for DAVAMAT - HYGOSERVICE

286906. Aldehyden en ketonen | Aldehydes and ketones
321199. Vlak glas | Flat glass, nec
738907. Afwerking diensten | Finishing services
25220303. Behuizingen, kasten en gevallen: behalve hout | Filing boxes, cabinets, and cases: except wood
32699906. Textielgeleiders, porselein | Textile guides, porcelain
32979904. Grafiet vuurvaste materialen: koolstofbinding of keramische binding | Graphite refractories: carbon bond or ceramic bond
36210107. Motorbehuizingen | Motor housings
63710000. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds
78120202. Video-tape productie | Video tape production
83319902. Beschutte werkplaats | Sheltered workshop

Werken bij DAVAMAT - HYGOSERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAVAMAT - HYGOSERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAVAMAT - HYGOSERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAVAMAT - HYGOSERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Contact center medewerk(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een modern customer service-center zijn wij op zoek naar medewerkers voor de klantendienst, zowel outbound als inbound. ook agendabeheer,facturatie en back office taken, behoren tot de mogelijkheden. Want het leuke is dat je zelf bepaalt voor welk project je graag opstart. Nieuwsgierig? Contacteer ons dan snel.

  • Inpakmedewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar medewerkers in de productie en op de inpakafdeling. Je hebt geen probleem met repetitief en fijn werk aan een hoog tempo. Men verwacht kandidaten met een gelijkaardige ervaring, die geen fysieke klachten hebben (rug, polsen) en willen werken in een 2-ploegensysteem. Je hebt oog voor kwaliteit. Je start in een flexibele dagplanning. De opdracht kan lopen tot ca. begin april.

  • Allround loonwerker met rijbewijs C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Evergem zoeken wij een loonwerker (m/v). Je verricht diverse allroud grond-en loonwerkzaamheden op verschillende machines zoals bulldozer, kraan, rupstractor, drainagemachine,... Heb jij ervaring in loonwerk en grondverzet? Heb jij interesse om te werken met diverse machines en beschik je bovendien ook over een goeie dosis technisch inzicht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kan je zelfstandig werken en ben je flexibel ingesteld? Beschik je over een rijbewijs G? (rijbewijs C + CE is een plupunt) Dan ben jij de kandidaat waarnaar wij op zoek zijn!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Student voor de afdeling beenhouwerij (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, regio Kasterlee, zijn we op zoek naar een student voor de afdeling beenhouwerij. Jouw taken: - Je bent als verkoper in alle opzichten de vertegenwoordiger van ons concept. De toonbank is jouw paradepaardje : je presenteert de meer verfijnde charcuterie samen met de traiteurproducten op een manier dat de klant jouw producten wil ! - De chef verkoopster van het filiaal leidt je op tot een volwaardig teammember die de waarden en normen van het bedrijf vertegenwoordigt. - Je maakt de bereidingen klaar zoals je geleerd hebt in je opleiding en kan steeds onze gids inschakelen ... met andere woorden je krijgt een verantwoordelijkheid toegewezen maar je staat er nooit alleen voor. - Je bewaakt de kwaliteit en netheid van de producten als het materiaal.

  • Elektrisch & instrumentatie technieker (dagdienst) regio Westerlo met bedrijfswagen! (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de grafische sector. Voor de vestiging in Westerlo gaan wij op zoek naar een Elektrisch & instrumentatie technieker dagdienst dagdienst. Als elektrisch & instrumentatie technieker los je zelfstandig storingen op aan procesinstallaties. De focus ligt op het uitvoeren van elektrische onderhoudswerken. Je bent vertrouwd met PLC, motorsturingen en doseerpompen. Verder ben je verantwoordelijk voor het up to date houden van technische dossiers, en het technisch magazijn. Naast de onderhoudsopdrachten werk je mee aan technische verbeteringsprojecten, vooral vanuit de invalshoek elektriciteit en instrumentatie.

  • Credit manager te Sint-Niklaas (ref. 1659) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Heeft Credit Management geen geheimen meer voor jou? Ben je klaar om je kennis te delen en een Credit-afdeling in goede banen te leiden? Deze leuke en uitdagende job kan je niet laten schieten! Online shopping, een booming business. Bij verkoop op afstand -met de mogelijkheid tot kopen op krediet- is het heel belangrijk dat de betalingen goed gemanaged worden. Dat beseft ook onze klant, actief in de verkoop van artikelen voor woning en vrije tijd. Daarom zijn ze op zoek naar een Credit Manager om alles in goede banen te leiden. Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Wat houdt dat allemaal in? analyse van Credit Management processen om ze te optimaliseren; implementatie van projecten rond het commercialiseren en rentabiliseren van de Credit activiteiten; beheer van processen voor de acceptatie van kredietaanvragen; opvolging van openstaande vorderingen; beheer van risico’s verbonden aan de kredietportefeuille; communicatie naar klanten i.v.m. openstaande dossiers en invorderingen; coaching van een team van medewerkers; rapportage aan de directie.

  • NT2 Taaltrainer (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    http://www.callinter.com/wie-zijn-we/*******Taken: Call International, een organisatie voor taalopleidingen en communicatie, ontwikkelt zich steeds. We zijn op zoek naar gemotiveerde NT2 taaltrainer voor de Luikse regio. U houdt van het onderwijs en lesgeven. Zelfs indien u weinig ervaring heeft, wenst u nederlands te onderwijzen binnen een dynamisch team waar de menselijke relatie en de pedagogische ondersteuning van groot belang zijn? Wenst u gevarieerde, verrijkende opdrachten en gemotiveerde klanten? Stuur mij dan snel uw CV en overtuigende motivatiebrief naar [email protected]. Uw opdrachten zullen op maat van uw vaardigheden zijn en u zult de mogelijkheid krijgen te groeien in het bedrijf! Volgens onze taaltrainers, zijn wij een uniek geval in de sector van taalopleidingen. Doorheen een werkelijke pedagogische begeleiding van ons team, en aangepaste antwoorden aan de noden van de klant, getuigen wij van een grote vakkennis en een werkelijk entoesiasme, die al meer dan 30 jaar lang onze reputatie vormen. (Het zijn de klanten zelf die het zeggen, 94% tevredenheid) Wij vragen het statuut van zelfstandige (in bijberoep of volledige zelfstandige) . U moet beschikken over een gemotoriseerd voertuig, een laptop, een gsm , en u bent enthousiast! Wij verheugen ons u te ontmoeten bij Call International!

  • Montreal Associates - Devops Solution Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a Devops Solution Architect for a client based in Brussels.     Job Description   We are looking or a Devops Solution Architect to design processes to support the continuous integration/delivery of applications and services.  Key areas /experience: CI/CD design, implementation and defining best practice Automating the scaling, management and employment of CI/CD Integrating testing methodologies into CD pipelines Utilizing REST APIs to integrate CI, testing and deployments systems Configuration of RHEL Linux/VMware Lead client engagements to improve Devops environments across functional areas Implement Devops pipeline tools in support of client needs Present a broad knowledge across various products across the Devops spectrum Work closely with different organizations at clients Implement solutions for automation of application build, test, deployment,   Profile Jenkins, Github RHEL Linux VMware Docker, Chef, Kubernetes Gradle, Apache Ant, Jenkins, Maven, RPM, Bower, NPM Groovy, Bash, Perl, Python, Ruby, PowerShell    Details Location : Brussels Duration: 3 months + extension Starting date: ASAP Language: English Reference: Mcau - 37652    If you are interested by this position of DevOps Solution Architect and available, you can send your updated CV via the button below.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI WEEKEND M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi om te werken in het weekend. Het takenpakket bestaat: - De klant verwelkomen en de kaart aanbieden - De bestelling opnemen - De kassa bedienen - Dranken klaarzetten + frigo's aanvullen

  • Keukenhulp (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: SPAANS DAK

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van eten zoals groenten wassen en snijden, koekjes afbakken.

Zoek naar antwoorden van DAVAMAT - HYGOSERVICE in sociale netwerken
Look for responds of DAVAMAT - HYGOSERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAVAMAT - HYGOSERVICE. Laat een reactie achter voor DAVAMAT - HYGOSERVICE. DAVAMAT - HYGOSERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAVAMAT - HYGOSERVICE. Leave a respond for DAVAMAT - HYGOSERVICE. DAVAMAT - HYGOSERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAVAMAT - HYGOSERVICE op de google maps. Adres en contacten DAVAMAT - HYGOSERVICE
Location of DAVAMAT - HYGOSERVICE on the google maps. Address and contacts of DAVAMAT - HYGOSERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come DAVAMAT - HYGOSERVICE DAVAMAT - HYGOSERVICE: Immo V.D.S. | JOZEF MEEUS | TEHUIS LAND VAN ASSE | DYNATUBE | M. CAUCHIES

Other related companies as DAVAMAT - HYGOSERVICE: Immo V.D.S. | JOZEF MEEUS | TEHUIS LAND VAN ASSE | DYNATUBE | M. CAUCHIES

DAVAMAT - HYGOSERVICE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAVAMAT - HYGOSERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04129455566. Het bedrijf DAVAMAT - HYGOSERVICE bevindt zich op het adres: EEKLOSTRAAT 81; 9971; KAPRIJKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 563,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 192,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Huishoudelijke and sanitaire papierwaren Fab; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Producten gemaakt in DAVAMAT - HYGOSERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAVAMAT - HYGOSERVICE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAVAMAT - HYGOSERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAVAMAT - HYGOSERVICE, openstaande posities, locatie van DAVAMAT - HYGOSERVICE op de kaart.

DAVAMAT - HYGOSERVICE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAVAMAT - HYGOSERVICE, company assigned to the tax number BE04129455566. The company DAVAMAT - HYGOSERVICE is located at the address: EEKLOSTRAAT 81; 9971; KAPRIJKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 563,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 192,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Huishoudelijke and sanitaire papierwaren Fab; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Products created in DAVAMAT - HYGOSERVICE were not found.
The main activity of DAVAMAT - HYGOSERVICE is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DAVAMAT - HYGOSERVICE is not available. You also can look at reviews of DAVAMAT - HYGOSERVICE, open positions, location of DAVAMAT - HYGOSERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAVAMAT - HYGOSERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAVAMAT - HYGOSERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAVAMAT - HYGOSERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAVAMAT - HYGOSERVICE, employees, financial statistics.