VAN DER BORGHT ELECTRO

Contactgegevens VAN DER BORGHT ELECTRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DER BORGHT ELECTRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DER BORGHT ELECTRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 42; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52309203 (+32-52309203) 52309203 (+32-52309203)

Fax (fax): +32 (63) 258-31-62 +32 (63) 258-31-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DER BORGHT ELECTRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DER BORGHT ELECTRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DER BORGHT ELECTRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DER BORGHT ELECTRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DER BORGHT ELECTRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DER BORGHT ELECTRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DER BORGHT ELECTRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DER BORGHT ELECTRO
Products information VAN DER BORGHT ELECTRO

BTW identificatienummer (tax): BE02401306152
Ondernemingsnummer: 9817901611
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in VAN DER BORGHT ELECTRO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huishoudapparaten,televisies and radio's; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DER BORGHT ELECTRO
(Get full report from official database of BE for VAN DER BORGHT ELECTRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DER BORGHT ELECTRO
Addition kinds of activities for VAN DER BORGHT ELECTRO

4412. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
149901. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
24310500. Trappen, trappen en relingen | Staircases, stairs and railings
27960203. Stalen lijngravering, voor de drukkerij | Steel line engraving, for the printing trade
63219900. Ongevallen- en ziektekostenverzekering, nv | Accident and health insurance, nec

Werken bij VAN DER BORGHT ELECTRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DER BORGHT ELECTRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DER BORGHT ELECTRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DER BORGHT ELECTRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent betonarbeider (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf met specialisatie in de betonsector zoeken wij op heden een polyvalente betonarbeider. Als betonhersteller sta je in als polyvalente man, tot jouw takenpakket behoren het: maken van bekistingen (zowel traditionele als systeembekistingen), gieten van epoxyvloeren, ..

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Kortrijk, gaan wij op zoek naar een MAGAZIJNIER. Onze klant is actief in zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompboilers, vloerverwarming en gasketels. uw taken bestaan uit: Het ontvangen van de bestellingen, Opbergen van materiaal in het magazijn, Magazijnbeheer.

  • Bekister Waterbouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Waasland zijn wij op zoek naar een bekister met ervaring in de waterbouw en dit voor de regio Herentals. Heb jij ervaring als bekister in de waterbouw en zoek je een nieuwe uitdaging bij een nieuw bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket zal bestaan uit: Het maken van bekistingen in de waterbouw Het storten en afwerken van beton De bekistingen plaatsen of basis van een plan Afbreken van bekistingen

  • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Student schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student schoonmaak gezocht voor een bedrijf in Antwerpen. Opdracht loopt van 07/09-21/9

  • student lader - losser deeltijds zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    Voor Sanorice een rijstwafelfabriek in Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op afroepbasis regelmatig kunnen inspringen als LADER-LOSSER zowel buiten als tijdens de schoolvakanties dus eens een dagje geen les, kan je jou standby laten zetten om voor deze opdrachten opgeroepen te worden TAKEN: stapelen van afgewerkte producten in de containers op de laadkade WERKREGIMES: deeltijds, afhankelijk van de planning van de logistieke dienst wordt je opgeroepen om te komen laden de ene week is dat van maandag tot vrijdag, de andere week enkele dagen. (héél variabel werkrooster) maar met werkuren van 6-10 of van 6-12u en soms van 6-14u.

  • Student (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je bedient de klanten met de glimlach aan de kassa. Je scant de goederen in en rekent af, hiervoor krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Wanneer het nodig is help je ook eens in de keuken.

  • Bouwarbeiders, metsers (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HINION

    Type: Vaste Job

    Metselaars met kennis van ruwbouw, facadewerk,.. liefst met 1 jaar ervaring. Mogelijkheid tot interne opleiding. correcte en stipte verloning, in een jong aangenaam team

  • Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je bent mede verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van de verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen met de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en  bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf en volgt - binnen de gestelde termijn - het project op. Je hebt een goed oog voor detail en een bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf. Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleider die je geleidelijk zijn ervaring en kennis zal overdragen. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.     Bedrijfsprofiel:  Onze opdrachtgever is één van de grotere bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, met een jarenlange ervaring in het bouwen van residentiële en utilitaire projecten. Projectontwikkelingen zijn eveneens een belangrijke activiteit. Een goed georganiseerde opvolging en uiteraard de nodige kwalificaties garanderen een hoogstaande kwaliteit in al hun projecten (klasse 7), dit voor zowel de private als de openbare sector. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een vlakke structuur met een open en directe communicatie, een hoge betrokkenheid van de medewerkers en een sterke focus op continue verbetering.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Zelfstandige activiteit

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Verkopers M/V Brussel FR/NL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en hun opties openhoudt als het gaat om geld verdienen, buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • KEUKENPERSONEEL VOOR HET WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van de gerechten in de keuken tijdens het weekend

Zoek naar antwoorden van VAN DER BORGHT ELECTRO in sociale netwerken
Look for responds of VAN DER BORGHT ELECTRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DER BORGHT ELECTRO. Laat een reactie achter voor VAN DER BORGHT ELECTRO. VAN DER BORGHT ELECTRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DER BORGHT ELECTRO. Leave a respond for VAN DER BORGHT ELECTRO. VAN DER BORGHT ELECTRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DER BORGHT ELECTRO op de google maps. Adres en contacten VAN DER BORGHT ELECTRO
Location of VAN DER BORGHT ELECTRO on the google maps. Address and contacts of VAN DER BORGHT ELECTRO

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DER BORGHT ELECTRO VAN DER BORGHT ELECTRO: CHAKIR | FE. SCHUMACHER S.A.V. | Acke J | AUTO-HIFI-SERVICE | Ets Bruno Casu et Fils sa

Other related companies as VAN DER BORGHT ELECTRO: CHAKIR | FE. SCHUMACHER S.A.V. | Acke J | AUTO-HIFI-SERVICE | Ets Bruno Casu et Fils sa

VAN DER BORGHT ELECTRO is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DER BORGHT ELECTRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02401306152. Het bedrijf VAN DER BORGHT ELECTRO bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 42; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 106,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Huishoudapparaten,televisies and radio's; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in VAN DER BORGHT ELECTRO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DER BORGHT ELECTRO is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DER BORGHT ELECTRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DER BORGHT ELECTRO, openstaande posities, locatie van VAN DER BORGHT ELECTRO op de kaart.

VAN DER BORGHT ELECTRO is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DER BORGHT ELECTRO, company assigned to the tax number BE02401306152. The company VAN DER BORGHT ELECTRO is located at the address: DORPSSTRAAT 42; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 106,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Huishoudapparaten,televisies and radio's; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in VAN DER BORGHT ELECTRO were not found.
The main activity of VAN DER BORGHT ELECTRO is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DER BORGHT ELECTRO is not available. You also can look at reviews of VAN DER BORGHT ELECTRO, open positions, location of VAN DER BORGHT ELECTRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DER BORGHT ELECTRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DER BORGHT ELECTRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DER BORGHT ELECTRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DER BORGHT ELECTRO, employees, financial statistics.