LASER SYSTEM EUROPE

Contactgegevens LASER SYSTEM EUROPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LASER SYSTEM EUROPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LASER SYSTEM EUROPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AUX FLEURS 1C; 1380; LASNE, België

Telefoon (phone): 26521315 (+32-26521315) 26521315 (+32-26521315)

Fax (fax): +32 (15) 258-60-41 +32 (15) 258-60-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LASER SYSTEM EUROPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LASER SYSTEM EUROPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LASER SYSTEM EUROPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LASER SYSTEM EUROPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LASER SYSTEM EUROPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LASER SYSTEM EUROPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LASER SYSTEM EUROPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LASER SYSTEM EUROPE
Products information LASER SYSTEM EUROPE

BTW identificatienummer (tax): BE01191162109
Ondernemingsnummer: 3327728271
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 215,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in LASER SYSTEM EUROPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huishoudapparaten,televisies and radio's; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LASER SYSTEM EUROPE
(Get full report from official database of BE for LASER SYSTEM EUROPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LASER SYSTEM EUROPE
Addition kinds of activities for LASER SYSTEM EUROPE

922300. Correctionele instellingen | Correctional institutions
20460203. Maïsolie, maaltijd | Corn oil, meal
26310402. Klei bekleed bord | Clay coated board
33120100. Chemische stoffen en andere afkomstige producten | Chemicals and other products derived from coking
34469901. Liftgeleidingsrails | Elevator guide rails
35890201. Auto wasmachines | Car washing machinery
50430201. Identiteitsrecorders voor het fotograferen van cheques of vingerafdrukken | Identity recorders for photographing checks or fingerprints
51990503. Leer en gesneden voorraad | Leather and cut stock
73890204. Communautaire bemonstering | Commodities sampling
92220000. Juridische raad en vervolging | Legal counsel and prosecution

Werken bij LASER SYSTEM EUROPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LASER SYSTEM EUROPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LASER SYSTEM EUROPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LASER SYSTEM EUROPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker | Daguren | Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in de productie van elektronische componenten, zijn wij op zoek naar een medewerker die zal instaan voor voor de assemblage van consoles. Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat die wij zoeken!

  • Medewerker technische ondersteuning (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent 1e lijnshulp voor zowel technische als procestechnische problemen/interventies en werkt hiervoor nauw samen met onze IT helpdesk en leveranciers Als medewerker technische ondersteuning ben je, samen met je 3 collega's, verantwoordelijk voor: - Interventies in het distributiecentrum (opslag, order picking, automatisch magazijn en - inpaksysteem,...) Indien nodig interventies in de snijafdeling (snijrobots, vouwmachines, stansmachines, moulding machines, plotters,...) Indien nodig interventies in het grondstoffenmagazijn (relaxtafels, inspectietafels,...) - Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van onze machines in het distributiecentrum - Je staat in voor de proces-technische ondersteuning voor het distributiecentrum: Je zorgt voor een optimale output van onze kranen, pickingsystemen, shuttle,... Hiervoor verwachten we een bepaalde systeem-technische affiniteit

  • Belader SUEZ Antwerpen (Luithagen, Brecht, Sint-Niklaas...) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ in regio Antwerpen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je zal manueel het afval in de vrachtwagen deponeren en/of de container

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

  • Projectleider (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Lummen, regio Hasselt, (klasse 8 aannemer, algemene bouwwerken) zijn we op zoek naar een projectleider.  Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor alle technische, kwalitatieve en organisatorische aspecten van de aan jou toegewezen projecten. In dit kader zorg je voor de uitvoering, coördinatie en opvolging van de projectactiviteiten conform het lastenboek en plannen, met het oog op realisatie van de werken binnen vooropgesteld budget en termijn. Hierbij bewaak je nauwgezet de veiligheidsprocedures en fungeer je als aanspreekpunt voor de klant. Werfvergaderingen opvolgen, organiseren van toolboxmeetings en werfinspecties, opmaken van vorderingsstaten en evaluatie van de nacalculatie maken deel uit van je takenpakket. Ook het aansturen en coachen van het werfpersoneel behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met de projectvoorbereiders en de aankoopverantwoordelijke en je rapporteert aan de Technisch Directeur.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Huishoudhulpen/poetshulpen in regio Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Junior Facility Coördinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    • Je volgt van A tot Z facilitaire projecten op met betrekking tot de schoonmaak, catering, inrichting en gebouwenbeheer • De afdeling Facility is in volle evolutie: je denkt actief mee over de optimalisatie van deze nieuwe structuur • Je staat in voor het contacteren van mogelijke leveranciers en het beoordelen van offertes • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de contracten via het FMIS-systeem • Communicatie met interne en externe partners • Aanvragen/follow-up/verwerken van alle facility gerelateerde documentatie en administratie

  • LOGOPEDIST(E) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK SPREKEND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist. Je behandelt volwassenen en kinderen met spraak/taal/leerstoornissen/neurologische stoornissen, volgens de huidige patienten en het eigen interesseveld. Je werkt in een praktijkruimten en op huisbezoeken in de omgeving.

  • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: USG Professionals

    Type: Werfreserve

    • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

Zoek naar antwoorden van LASER SYSTEM EUROPE in sociale netwerken
Look for responds of LASER SYSTEM EUROPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LASER SYSTEM EUROPE. Laat een reactie achter voor LASER SYSTEM EUROPE. LASER SYSTEM EUROPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LASER SYSTEM EUROPE. Leave a respond for LASER SYSTEM EUROPE. LASER SYSTEM EUROPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LASER SYSTEM EUROPE op de google maps. Adres en contacten LASER SYSTEM EUROPE
Location of LASER SYSTEM EUROPE on the google maps. Address and contacts of LASER SYSTEM EUROPE

Andere gerelateerde bedrijven als come LASER SYSTEM EUROPE LASER SYSTEM EUROPE: Aqua-Dream | CATHERINE DEGAUQUE | The Basement | Bruno | JEAN-PIERRE VERHEIJDEN

Other related companies as LASER SYSTEM EUROPE: Aqua-Dream | CATHERINE DEGAUQUE | The Basement | Bruno | JEAN-PIERRE VERHEIJDEN

LASER SYSTEM EUROPE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LASER SYSTEM EUROPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01191162109. Het bedrijf LASER SYSTEM EUROPE bevindt zich op het adres: RUE AUX FLEURS 1C; 1380; LASNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 215,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Huishoudapparaten,televisies and radio's; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in LASER SYSTEM EUROPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LASER SYSTEM EUROPE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LASER SYSTEM EUROPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LASER SYSTEM EUROPE, openstaande posities, locatie van LASER SYSTEM EUROPE op de kaart.

LASER SYSTEM EUROPE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is LASER SYSTEM EUROPE, company assigned to the tax number BE01191162109. The company LASER SYSTEM EUROPE is located at the address: RUE AUX FLEURS 1C; 1380; LASNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 215,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Huishoudapparaten,televisies and radio's; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in LASER SYSTEM EUROPE were not found.
The main activity of LASER SYSTEM EUROPE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LASER SYSTEM EUROPE is not available. You also can look at reviews of LASER SYSTEM EUROPE, open positions, location of LASER SYSTEM EUROPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LASER SYSTEM EUROPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LASER SYSTEM EUROPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LASER SYSTEM EUROPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LASER SYSTEM EUROPE, employees, financial statistics.