FORTIS

Contactgegevens FORTIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FORTIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FORTIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 160; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAI, België

Telefoon (phone): 27790870 (+32-27790870) 27790870 (+32-27790870)

Fax (fax): +32 (61) 581-12-21 +32 (61) 581-12-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FORTIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FORTIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FORTIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FORTIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FORTIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FORTIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FORTIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FORTIS
Products information FORTIS

BTW identificatienummer (tax): BE07459960937
Ondernemingsnummer: 1413909912
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FORTIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FORTIS
(Get full report from official database of BE for FORTIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FORTIS
Addition kinds of activities for FORTIS

4931. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
284201. Speciaal schoonmaken | Specialty cleaning
299200. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
596199. Catalogus- en postorderhuizen, nv | Catalog and mail-order houses, nec
14990401. Burrstone steengroeven | Burrstone quarrying
23539904. Hoeden en petten, anders | Hats and caps, nec
34839905. Chemical warfare projectielen en componenten | Chemical warfare projectiles and components
36329900. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers, nec | Household refrigerators and freezers, nec
37519902. Gears, motorfiets en fiets | Gears, motorcycle and bicycle

Werken bij FORTIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FORTIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FORTIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FORTIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur/produktiekracht (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Tienen zijn we op zoek naar een gemotiveerde heftruckchauffeur/produktiekracht m/v: Als heftruckchauffeur productiekracht sta je in voor de volgende taken:  Paletten met ventielzakken wikkelen, labelen en stockeren in het magazijn (3 hoog);  Afgevulde bigbags wikkelen, labelen en stapelen (2 hoog); Bevoorrading van lege paletten; Halfmanueel inpakken van poeder;  Controle van metaaldetectie;  Staalname van het eindproduct;  Connecteren van bigbags aan silo; Lege ventielzakken aanvullen;  Bulkverlading behandelen; Rest ledigen van de silo’s; controle zeefketen; De inpakruimte en zeefketen zuiver houden; Gewichtscontrole en controle van verpakkingsmateriaal op zuiverheid; Instellen van parameters; Kleine problemen oplossen.

  • Tester montage (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je test de gemonteerde transmissies

  • SPOOLER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als spooler leg je grote, geproduceerde rollen op een machine en ga je deze in kleinere lagen versnijden. Je bent dus bereid om fysieke arbeid uit te voeren en hebt geen lichamelijke klachten.

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • Huishoudhulp regio GENK - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Afwasser (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: - Afwas

  • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

  • MECHANIEKER (M/V) (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf die zich specialiseert in het maken van gereedschap en machines voor garages, zoeken wij een enthousiaste medewerker met technisch inzicht. De jobinhoud is zeer gevarieerd: mechanische montages, elektrische cablages, laswerken, grondwerken, afhankelijk van jouw eigen interesses. Na enkele jaren ervaring kan je, indien gewenst, ingeschakeld worden als servicetechnieker, verantwoordelijke montageploeg etc.

  • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Cegelec

    Type: Vaste Job

    Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • Logistiek medewerker / magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving Als logistiek medewerker staat u in voor: Ontvangen, uitpakken, controleren en inscannen van geleverde goederen en toekennen aan de juiste magazijnlocatie Controleren en aanvullen van de voorraden op de productielijn en klaarzetten van voorraadbakken voor de verschillende werkposten Verpakken van de onderdelen voor klantenorders Het uitboeken van de huidige stock Op eigen initiatief de werkplek opruimen en deze proper houden Flexibel inzetbaar zijn op de verschillende werkposten en zones Inventarisatie

  • Elektricien (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een elektricien ( m/v ) voor de opening van een nieuwe site in Wielsbeke. Je staat in voor de preventieve en curatieve onderhoudswerken. Je herstelt en analyseert alle problemen van elektrische aard.

Zoek naar antwoorden van FORTIS in sociale netwerken
Look for responds of FORTIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FORTIS. Laat een reactie achter voor FORTIS. FORTIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FORTIS. Leave a respond for FORTIS. FORTIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FORTIS op de google maps. Adres en contacten FORTIS
Location of FORTIS on the google maps. Address and contacts of FORTIS

Andere gerelateerde bedrijven als come FORTIS FORTIS: SHIZUOKA BANK EUROPE SA | METAKOR NV | Causeuses (Les) | Bekart | MEXX

Other related companies as FORTIS: SHIZUOKA BANK EUROPE SA | METAKOR NV | Causeuses (Les) | Bekart | MEXX

FORTIS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FORTIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07459960937. Het bedrijf FORTIS bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 160; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in FORTIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FORTIS is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FORTIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FORTIS, openstaande posities, locatie van FORTIS op de kaart.

FORTIS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FORTIS, company assigned to the tax number BE07459960937. The company FORTIS is located at the address: KERKSTRAAT 160; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in FORTIS were not found.
The main activity of FORTIS is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FORTIS is not available. You also can look at reviews of FORTIS, open positions, location of FORTIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FORTIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FORTIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FORTIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FORTIS, employees, financial statistics.