SHIZUOKA BANK EUROPE SA

Contactgegevens SHIZUOKA BANK EUROPE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SHIZUOKA BANK EUROPE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SHIZUOKA BANK EUROPE SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av Louise 283 1050 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.26 46 04 70 32.26 46 04 70

Fax (fax): 32.26 46 24 62 32.26 46 24 62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SHIZUOKA BANK EUROPE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SHIZUOKA BANK EUROPE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SHIZUOKA BANK EUROPE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SHIZUOKA BANK EUROPE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SHIZUOKA BANK EUROPE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SHIZUOKA BANK EUROPE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SHIZUOKA BANK EUROPE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SHIZUOKA BANK EUROPE SA
Products information SHIZUOKA BANK EUROPE SA

BTW identificatienummer (tax): BE07577789306
Ondernemingsnummer: 9869262695
Hoofdstad (capital): 167,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 535,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Banks

Product categorie (product category): Banking institutions; Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SHIZUOKA BANK EUROPE SA
(Get full report from official database of BE for SHIZUOKA BANK EUROPE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SHIZUOKA BANK EUROPE SA
Addition kinds of activities for SHIZUOKA BANK EUROPE SA

502305. Decoratieve woninginrichting en benodigdheden | Decorative home furnishings and supplies
07820102. Tuinplanten | Garden planting services
35550306. Regels, printers ' | Rules, printers'
35640201. Vliegtuigen (blower) | Aircurtains (blower)
35690100. filters | Filters
36710205. Electron buizen, speciaal doel | Electron tubes, special purpose
39150205. Lapidair werk, contract of ander | Lapidary work, contract or other
50459904. Computers en accessoires, persoonlijke en home entertainment | Computers and accessories, personal and home entertainment
51919902. Tuinbenodigdheden | Garden supplies
73599908. Teken verhuur | Sign rental

Werken bij SHIZUOKA BANK EUROPE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SHIZUOKA BANK EUROPE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SHIZUOKA BANK EUROPE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SHIZUOKA BANK EUROPE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Horeca medewerker weekend (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    't Plezante land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog gemotiveerde horeca medewerkers. Je helpt mee met het bereiden van de verschillende maaltijden en volgt daarbij de nodgie hygiëne regels. (HACCP). Je staat mee in voor het afruimen, afwassen, schoonmaken en afsluiten bij sluitingstijd. Je volgt mee de voorraad op en zorgt voor het plaasten van de nodige bestellingen. Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor een net restaurant waar bezoekers met plezier een hapje komen eten en met de grootste zorg bediend worden.

  • Operator voeding op oproepbasis | Kaulille | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zoeken we operator in de voedingssector. Je zal instaan voor het draaiende houden van jouw lijn.

  • lasser (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    lassen in atelier of op verplaatsing

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Magazijnmedewerker - STUDENT tijdens het schooljaar (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Tisselt zijn wij op zoek naar een student (m/v) die tijdens het schooljaar (weekdagen) kan werken in het magazijn. * Je wordt tewerkgesteld in het magazijn als orderpicker; * Je werkt met een handscanner; * Je zet bestellingen klaar in het magazijn; * Je controleert goederen; * Je zal met een BT rijden (elektrisch transpallet); * Je zorgt dat het magazijn ordelijk is (papier, karton, plastiek, ... opkuisen);

  • jobstudent verkoopster Swarovski (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Compusearch

    Type: Vaste Job

    Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

  • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Ascento

    Type: Vaste Job

    Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

  • Inkoper vastgoed met eigen BIV-nummer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMMO LEYSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw opdracht Inkopen Continue prospectie van de markt via eigen kanalen. Een getekende opdracht aan het kantoor bezorgen. (opvragen van documenten, contacten hieromtrent met de verkopers, de fotoshoot, het lanceren van de panden via software, het plaatsen van het bord, e.a. zijn voor rekening van het kantoor) Verkopen De plaatsbezoeken verzorgen (eigen beheer agenda). Vragen van de kandidaat-kopers beantwoorden omtrent het vastgoed, en indien nodig zich bevragen bij eigenaars, gemeente, notariskantoor, kadaster, … Onderhandelingen voeren tussen partijen. Een bod op papier formuleren waarin de verkopers zich kunnen vinden (het opstellen van de compromis en het tekenen ervan zal verzorgd worden door het kantoor zelf).

  • iStorm - Projectleiders (Directieniveau) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projectleider (min 10 jaar ervaring, NL/FR) gezocht voor een lange termijn opdracht voor een KMO, regio Izegem.     Functies   1) Nieuwe strategisch plan uitwerken Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen    2) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   3) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   Freelance contract.

  • Hulp voor keuken - Weekend - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Gezocht : Hulp voor keuken - WEEKEND Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar extra keukenpersoneel. Je kan regelmatig werken op vrijdag, zaterdag en / of zondag. De uurregeling wordt aangepast volgens jouw beschikbaarheid! Takenpakket: Als keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: · Ondersteuning bieden bij het bereiden, schikken en garneren van de gerechten. · De chef bijstaan bij het doorgeven tijdens de dienst. · Zorgen voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Schoonmaken van werkinstrumenten en werkplaatsen. · Zorgen voor orde en netheid in de keuken.

  • Kelner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA MIMOSA

    Type: Flexijob

    Dranken klaar maken Eten en drinken brengen aan de tafel Afruimen Bestellingen opnemen Toog netjes houden Glazen afwassen Frigos bijvullen

Zoek naar antwoorden van SHIZUOKA BANK EUROPE SA in sociale netwerken
Look for responds of SHIZUOKA BANK EUROPE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SHIZUOKA BANK EUROPE SA. Laat een reactie achter voor SHIZUOKA BANK EUROPE SA. SHIZUOKA BANK EUROPE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SHIZUOKA BANK EUROPE SA. Leave a respond for SHIZUOKA BANK EUROPE SA. SHIZUOKA BANK EUROPE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SHIZUOKA BANK EUROPE SA op de google maps. Adres en contacten SHIZUOKA BANK EUROPE SA
Location of SHIZUOKA BANK EUROPE SA on the google maps. Address and contacts of SHIZUOKA BANK EUROPE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SHIZUOKA BANK EUROPE SA SHIZUOKA BANK EUROPE SA: ESPRIT DU FEU (L') (BELMA) | PROFI | Gibert V | BAIJENS | Soly Arne

Other related companies as SHIZUOKA BANK EUROPE SA: ESPRIT DU FEU (L') (BELMA) | PROFI | Gibert V | BAIJENS | Soly Arne

SHIZUOKA BANK EUROPE SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is SHIZUOKA BANK EUROPE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07577789306. Het bedrijf SHIZUOKA BANK EUROPE SA bevindt zich op het adres: Av Louise 283 1050 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 167,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 535,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banking institutions; Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Banks.
De hoofdactiviteit van SHIZUOKA BANK EUROPE SA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SHIZUOKA BANK EUROPE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SHIZUOKA BANK EUROPE SA, openstaande posities, locatie van SHIZUOKA BANK EUROPE SA op de kaart.

SHIZUOKA BANK EUROPE SA is a company, that was registered 1996 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is SHIZUOKA BANK EUROPE SA, company assigned to the tax number BE07577789306. The company SHIZUOKA BANK EUROPE SA is located at the address: Av Louise 283 1050 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 167,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 535,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banking institutions; Banking, finance and insurances. List of products are Banks.
The main activity of SHIZUOKA BANK EUROPE SA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SHIZUOKA BANK EUROPE SA is not available. You also can look at reviews of SHIZUOKA BANK EUROPE SA, open positions, location of SHIZUOKA BANK EUROPE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SHIZUOKA BANK EUROPE SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SHIZUOKA BANK EUROPE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SHIZUOKA BANK EUROPE SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SHIZUOKA BANK EUROPE SA, employees, financial statistics.