DE SAEGHER

Contactgegevens DE SAEGHER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SAEGHER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SAEGHER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEVERESTRAAT 7; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55313688 (+32-55313688) 55313688 (+32-55313688)

Fax (fax): +32 (3) 471-97-71 +32 (3) 471-97-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SAEGHER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SAEGHER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SAEGHER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SAEGHER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SAEGHER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SAEGHER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SAEGHER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SAEGHER
Products information DE SAEGHER

BTW identificatienummer (tax): BE06663452148
Ondernemingsnummer: 8997772216
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 760,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in DE SAEGHER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huishoudapparaten,televisies and radio's; Verhuur doe-het-zelf materiaal; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SAEGHER
(Get full report from official database of BE for DE SAEGHER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SAEGHER
Addition kinds of activities for DE SAEGHER

013300. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
249909. Voedselverwerking en verwerking van producten, hout | Food handling and processing products, wood
26210307. Melkfilter schijven | Milk filter disks
30840000. Kunststof pijp | Plastics pipe
33560600. Titanium | Titanium
73891403. Barter uitwisseling | Barter exchange
75380104. Vrachtwagen motor reparatie, behalve industriële | Truck engine repair, except industrial
80110102. endocrinoloog | Endocrinologist
86110301. Beter zakenbureau | Better business bureau

Werken bij DE SAEGHER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SAEGHER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SAEGHER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SAEGHER. Looking for open vacancies in other companies

  • MRP PLANNER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een MRP planner. Ben je in het bezit van een bachelorsdiploma logistiek? Heb je reeds een eerste relevante werkervaring achter de rug? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als MRP planner zal je zorgen voor een correcte en tijdige productbeschikbaarheid van de grondstoffen. je zet voorstellen om in orders je zorgt voor optimale voorraadniveaus je houdt rekening met het voorziene budget je staat in voor de follow-up met de leveranciers en magazijniers je zorgt er voor dat de leveringen tijdig kunnen gebeuren je staat in voor de follow-up van de contracten met de klanten je staat in contact met de inkoopafdeling enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren. Je zal opstarten op interimbasis. Voorlopig is dit om de drukte op te vangen, een vast contract kan dus niet gegarandeerd worden.

  • Bediende administratief-commercieel (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een customer service medewerker voor een sterk groeiend familibedrijf in het waasland. Samen met enkele collega's ben je mede verantwoordelijk voro de ondersteuning van de salesafdeling export Je staat in voor een vlotte dienstverlening dat start met offerte fase tot aan de levering bij de klant je zorgt voor een efficiënte en service gerichte registratie en administratie van de klantendossiers je bent de spil tussen klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen je rapporteert aan de verantwoordelijke customer service

  • Technisch Operator M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Gent zijn we op zoek naar mecaniciens. Je taak is vooral het uitvoeren van onderhoud en herstellingswerken aan - kranen - sidebooms Je werkt voornamelijk op het depot, maar af en toe heb je korte interventies naar de werven.

  • HUISHOUDHULP in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! :-) We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent verzorgende regio Brasschaat-Kapellen-Ekeren-Merksem (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Hoofdverpleegkundige dienst SP cardiologie - pneumologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Het team van onze SP cardiologie en pneumologie focust zich op het verlenen van gespecialiseerde zorg aan mensen met een cardiaal of pulmonair probleem aansluitend op een acute ziekenhuisopname. Een belangrijk aspect binnen deze zorg is de revalidatie na hartoperatie, hartinfarct of revalidatie bij hartfalen, wat een langdurig contact met de patiënt met zich meebrengt. Anderzijds worden hier ook patiënten opgenomen die herstellen en revalideren na opname voor een acuut longprobleem. Dit team bestaat uit 17 medewerkers met een groot hart voor de patiënten. Multidisciplinair werken is hun prioriteit. Er hangt een ontspannende sfeer en men is zeer student – minded. Ben jij er klaar voor om de stap te zetten richting een leidinggevende functie en zo een team te coachen en engageren? Wil je mee bijdragen aan het versterken van de kwaliteit en veiligheid van onze patiëntenzorg? Dan is deze vacature voor hoofdverpleegkundige vast en zeker iets voor jou! je bent verantwoordelijk voor een patiëntgerichte en kwalitatieve verpleegkundige zorg, dit in overleg met de betrokken artsen je geeft op participatieve wijze leiding aan een team van verpleegkundigen en logistieke medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming en ontwikkeling van jouw medewerkers je volgt de dienstroosterplanning op

  • Operator met Technische skills (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

  • Monteurs van luchtkanalen (IBO mogelijk!) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Airtech Ventilatie

    Type: Vaste Job

    Airtech ventilatie is een bedrijf opgericht in 1999. Door constant te groeien hebben we altijd onze grenzen kunnen verleggen. Ons bedrijf staat in voor het plaatsen van airco-systemen, brandwerende omkasting, isolatie en het plaatsen van eenvoudige ventilatiekanalen tot complexe ventilatiesystemen en dit zowel in private woningen als in bedrijven, showrooms, ziekenhuizen, industriële gebouwen, enzovoort. Zie ook onze website : http://airtech.be/ Functie Voor diverse werven in Vlaanderen, zijn wij op zoek naar 6 gemotiveerde medewerkers. Je zal helpen bij het monteren van luchtkanalen en het isoleren van leidingen. Ook het lezen van plannen en het plaatsen van luchtgroepen hoort tot je takenpakket. Indien je geen ervaring hebt, leiden wij jou op tot een volwaardige monteur van luchtkanalen via een IBO!

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

Zoek naar antwoorden van DE SAEGHER in sociale netwerken
Look for responds of DE SAEGHER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SAEGHER. Laat een reactie achter voor DE SAEGHER. DE SAEGHER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SAEGHER. Leave a respond for DE SAEGHER. DE SAEGHER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SAEGHER op de google maps. Adres en contacten DE SAEGHER
Location of DE SAEGHER on the google maps. Address and contacts of DE SAEGHER

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SAEGHER DE SAEGHER: Gilberte | NACHTERGAELE | BEKART (MEUBLES) | ASSURIM | MAISON AVENUE LOUISE

Other related companies as DE SAEGHER: Gilberte | NACHTERGAELE | BEKART (MEUBLES) | ASSURIM | MAISON AVENUE LOUISE

DE SAEGHER is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE SAEGHER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06663452148. Het bedrijf DE SAEGHER bevindt zich op het adres: BEVERESTRAAT 7; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 760,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Huishoudapparaten,televisies and radio's; Verhuur doe-het-zelf materiaal; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in DE SAEGHER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE SAEGHER is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SAEGHER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SAEGHER, openstaande posities, locatie van DE SAEGHER op de kaart.

DE SAEGHER is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE SAEGHER, company assigned to the tax number BE06663452148. The company DE SAEGHER is located at the address: BEVERESTRAAT 7; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 760,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Huishoudapparaten,televisies and radio's; Verhuur doe-het-zelf materiaal; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in DE SAEGHER were not found.
The main activity of DE SAEGHER is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SAEGHER is not available. You also can look at reviews of DE SAEGHER, open positions, location of DE SAEGHER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SAEGHER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SAEGHER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SAEGHER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SAEGHER, employees, financial statistics.