SLABBAERT LEO

Contactgegevens SLABBAERT LEO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLABBAERT LEO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLABBAERT LEO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSTRAAT 51; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93481594 (+32-93481594) 93481594 (+32-93481594)

Fax (fax): +32 (3) 771-23-40 +32 (3) 771-23-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLABBAERT LEO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLABBAERT LEO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLABBAERT LEO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLABBAERT LEO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLABBAERT LEO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLABBAERT LEO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLABBAERT LEO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLABBAERT LEO
Products information SLABBAERT LEO

BTW identificatienummer (tax): BE02562805175
Ondernemingsnummer: 3910552978
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 675,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in SLABBAERT LEO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huishoudapparaten,televisies and radio's; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLABBAERT LEO
(Get full report from official database of BE for SLABBAERT LEO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLABBAERT LEO
Addition kinds of activities for SLABBAERT LEO

3631. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment
391403. Tinnenwaren | Pewter ware
39490510. Duiven, klei (doelen) | Pigeons, clay (targets)
51991002. Posters | Posters
73349902. Mimeographing | Mimeographing
76992211. Reparatie van de service station apparatuur | Service station equipment repair
87420106. Productie management consultant | Manufacturing management consultant

Werken bij SLABBAERT LEO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLABBAERT LEO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLABBAERT LEO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLABBAERT LEO. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistant (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote bank in Etterbeek is Tempo Team op zoek naar een Management Assistant

  • Lader/losser nacht voor magazijn in Wilrijk vanaf 22/10 (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser voer je fysieke taken uit en dit met kleine maar zeker ook met grote pakketten zoals koelkasten en wasmachines. Je bereidt de zendingen voor waar je collega's mee de baan op gaan richting klant. Je werkt in principe van maandag t/m zaterdag van 04u tot 07u (3u/shift). Als je slechts enkele keren per week kan werken, dan is dit ook mogelijk. Wil je dus bijvoorbeeld wat bijverdienen naast je huidige job dan is deze vacature extra interessant voor jou! Interesse? Mail ons je cv! [email protected]

  • Deeltijdse verkoper te Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende supermarkt in Tienen zijn wij opzoek naar deeltijdse verkopers. Dit voor op de verschillende afdelingen binnen de winkel.

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wezemaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opgrimbie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGRIMBIE)

    Regio: OPGRIMBIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • Chauffeur Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • architect (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ZEN ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zen architecten met kantoor te Merelbeke is dringend op zoek naar een Zen collega. Een gemotiveerde architect met enige ervaring. Je begeleidt verschillende projecten van ontwerp, werf tot oplevering. Je hebt een passie voor zowel architectuur, interieur als grafische vormgeving . Je voelt je lekker in een klein team waarbij mens en omgeving en een goede balans werk privé centraal staan . Notie van vectorworks (2D) is gewenst . Samenwerkingsverband bespreekbaar. Tijdregeling bespreekbaar. Stuur uw sollicitatie met motivatie naar : [email protected]

Zoek naar antwoorden van SLABBAERT LEO in sociale netwerken
Look for responds of SLABBAERT LEO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLABBAERT LEO. Laat een reactie achter voor SLABBAERT LEO. SLABBAERT LEO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLABBAERT LEO. Leave a respond for SLABBAERT LEO. SLABBAERT LEO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLABBAERT LEO op de google maps. Adres en contacten SLABBAERT LEO
Location of SLABBAERT LEO on the google maps. Address and contacts of SLABBAERT LEO

Andere gerelateerde bedrijven als come SLABBAERT LEO SLABBAERT LEO: A N W-Soft BVBA | Dubois P | Stegen Johan | SMETS EDDY | HUBERT HEYNE

Other related companies as SLABBAERT LEO: A N W-Soft BVBA | Dubois P | Stegen Johan | SMETS EDDY | HUBERT HEYNE

SLABBAERT LEO is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SLABBAERT LEO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02562805175. Het bedrijf SLABBAERT LEO bevindt zich op het adres: BRUGSTRAAT 51; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 675,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Huishoudapparaten,televisies and radio's; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in SLABBAERT LEO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SLABBAERT LEO is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLABBAERT LEO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLABBAERT LEO, openstaande posities, locatie van SLABBAERT LEO op de kaart.

SLABBAERT LEO is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is SLABBAERT LEO, company assigned to the tax number BE02562805175. The company SLABBAERT LEO is located at the address: BRUGSTRAAT 51; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 675,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Huishoudapparaten,televisies and radio's; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in SLABBAERT LEO were not found.
The main activity of SLABBAERT LEO is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SLABBAERT LEO is not available. You also can look at reviews of SLABBAERT LEO, open positions, location of SLABBAERT LEO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLABBAERT LEO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLABBAERT LEO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLABBAERT LEO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLABBAERT LEO, employees, financial statistics.