OMEGA PRODUCTIONS

Contactgegevens OMEGA PRODUCTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OMEGA PRODUCTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

OMEGA PRODUCTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SABATIER 17; 6001; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71470182 (+32-71470182) 71470182 (+32-71470182)

Fax (fax): +32 (68) 103-56-22 +32 (68) 103-56-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OMEGA PRODUCTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OMEGA PRODUCTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OMEGA PRODUCTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OMEGA PRODUCTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OMEGA PRODUCTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OMEGA PRODUCTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OMEGA PRODUCTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OMEGA PRODUCTIONS
Products information OMEGA PRODUCTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE06227020263
Ondernemingsnummer: 7175964355
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 431,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in OMEGA PRODUCTIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huishoudapparaten,televisies and radio's; Kantoormateriaal; Verhuur kantoormateriaal; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OMEGA PRODUCTIONS
(Get full report from official database of BE for OMEGA PRODUCTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor OMEGA PRODUCTIONS
Addition kinds of activities for OMEGA PRODUCTIONS

504301. Fotografische apparatuur | Photographic processing equipment
01610405. Koolboerderij | Cabbage farm
20649901. Ontbijtstaafjes | Breakfast bars
22210309. taffetas | Taffetas
29510202. Kooldraad-plaveiselmaterialen (niet van raffinaderijen) | Coal tar paving materials (not from refineries)
50849907. Krachtcentrale machines | Power plant machinery
59990803. Voeder- en boerderygebruik | Feed and farm supply

Werken bij OMEGA PRODUCTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OMEGA PRODUCTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OMEGA PRODUCTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OMEGA PRODUCTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Herstellingen aan trailers uitvoeren Trailers klaarzetten om te laden (planken insteken, uitvegen, ...) Geladen opleggers vastbinden met spanbanden, zeil oplegger dichtmaken, planken insteken,...) Geladen opleggers op de parking plaatsen met kleine vrachtwagen

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Tuinarbeider M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Londerzeel zijn wij heel dringend op zoek naar een ervaren tuinman/tuinvrouw. Je kan o.a. : - Hagen scheren - Gras maaien - Bomen onderhouden - Verticuteren - Planten - ........ Tuinaanleg zou een groot pluspunt zijn maar is niet noodzakelijk.

  • Preparatiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als preparatiemedewerker zal je na je opleiding verantwoordelijk worden voor de gebruikte kleuren in het productieproces. Hierbij kan je rekenen op een takenpakket met diversiteit! – staalnames uitvoeren; – referentiestalen hiermee vergelijken; – beoordelingen maken op basis van kleur en aspect; – kleurcorrecties uitvoeren; – inkt-verbruiken registreren; – … Ben jij de duizendpoot op zoek naar een toffe job met afwisseling? Geef ons snel een belletje!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES SINT-NIKLAAS (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt..

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • WERFLEIDER / PROJECTLEIDER INFRA - Regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werf-/projectleider infra ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de werf. opvolgen van de voorgang der werken opmaken en bewaken van de uitvoeringsplannen en bijsturen indien nodig Afroepen van materieel en materiaal, opvolgen van kosten en opbrengsten Maandelijks vorderingstaten voorbereiden Werfvergaderingen bijwonen Communiceren met werftoezichters

  • Autotechnicus voor vrachtwagens (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je spoort storingen op en bepaalt de beste oplossing. Je vervangt en herstelt motoren, versnellingsbakken, koppelingen.... Je doet tevens het preventief onderhoud van de vrachtwagens. Na de opleidingsperiode depanneer je de vrachtwagens.

  • Technieker mechanisch onderhoud - onderhoudsmecanicien (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een onderhoudsmecancien. Als onderhoudsmecanicien heb je volgende taken: je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van het machinepark bij pannes herstel je de machines je stelt de machines op punt en doet het periodiek onderhoud samen met jouw collega mecaniciens ben je verantwoordelijk voor alle mechanische aspecten binnen de firma je werkt in twee ploegen vroege ploeg: 4u45 - 13u (op vrijdag tot 12u) late ploeg: 13u - 21u15 (op vrijdag van 12u tot 19u15)

  • Aankomend Meetspecialist (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als aankomend Meetspecialist? Als aankomend meetspecialist op de meetkamer van de afdeling Quality Inspection ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van maatvoering-controles, specialistische (scan) 2D/3D metingen, productanalyses en het initiëren van acties bij geconstateerde afwijkingen. Aan de hand van de specificaties beoordeel je de resultaten en indien nodig bespreek je die met de Quality Engineer. Er wordt zorg gedragen voor een gedegen opleiding c.q. training 'on the job'. Kerntaken van de aankomend Meetspecialist op de afdeling Quality Inspection: Programmeren en bedienen van (geautomatiseerde) 3D-scan meetapparatuur. Programmeren van digitale en geautomatiseerde meetmiddelen (bv. CNC-meetmachines of 3D-meettafels). Uitvoeren van specialistische 2D/3D analyse metingen. Uitvoeren van keuringen en metingen aan de hand van controlebladen, tekeningen, CATIA modellen of andere documenten waarin de maatvoering beschreven staat. Bewaken van procesgrenzen (onderhouden, signaleren, rapporteren) en indien nodig het initiëren van correctieve acties. Dimensioneel en functioneel verifiëren van meet/controlemiddelen. In de gewenste staat houden van alle toegewezen keuring- en meetmiddelen door o.a. het uitvoeren van eerstelijns onderhoud, kalibratie en modificatie. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • Meetings and Events Consultant (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Vrijwillige brandweermannen (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Zoek je… een uitdaging waarin je echt een verschil kan maken? een uitdaging waarbij collega’s letterlijk en figuurlijk door het vuur gaan voor elkaar? een uitdaging waarbij actie centraal staat en je terechtkomt in een poel van kameraadschap en samenhorigheid? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg, Lommel of Neerpelt (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als brandweervrijwilliger? Dan word jij misschien onze nieuwe collega. Voor onze brandweerposten Leopoldsburg, Lommel en Neerpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde inwoners die naast hun job of studie ook nog als brandweervrijwilliger willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen die andere mensen willen helpen. Want als brandweerman of –vrouw zet je je op een zinvolle manier in voor een veilige maatschappij. Voor post Leopoldsburg zoeken we 6 nieuwe vrijwillige brandweermannen (m/v). In Lommel breiden we uit met 6 nieuwe brandweervrijwilligers en voor post Neerpelt wensen we 2 nieuwe vrijwilligers aan te werven. Voor de post Lommel, Neerpelt en Leopoldsburg leggen we eveneens een wervingsreserve aan . Functiebeschrijving: Als brandweerman vervul je een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg. Je draagt op die manier bij aan de goede operationele werking van onze zone. Werken bij de brandweer betekent meer dan blussen alleen. Als je nog geen brevet brandweerman hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving vind je op http://jobs.hvznl.be

Zoek naar antwoorden van OMEGA PRODUCTIONS in sociale netwerken
Look for responds of OMEGA PRODUCTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor OMEGA PRODUCTIONS. Laat een reactie achter voor OMEGA PRODUCTIONS. OMEGA PRODUCTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OMEGA PRODUCTIONS. Leave a respond for OMEGA PRODUCTIONS. OMEGA PRODUCTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OMEGA PRODUCTIONS op de google maps. Adres en contacten OMEGA PRODUCTIONS
Location of OMEGA PRODUCTIONS on the google maps. Address and contacts of OMEGA PRODUCTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come OMEGA PRODUCTIONS OMEGA PRODUCTIONS: BOUCHERIE BISURCATION | YVETTE DUBUISSON | Van Keer N | KARTOESJ | STUBBE

Other related companies as OMEGA PRODUCTIONS: BOUCHERIE BISURCATION | YVETTE DUBUISSON | Van Keer N | KARTOESJ | STUBBE

OMEGA PRODUCTIONS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OMEGA PRODUCTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06227020263. Het bedrijf OMEGA PRODUCTIONS bevindt zich op het adres: RUE SABATIER 17; 6001; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 431,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Huishoudapparaten,televisies and radio's; Kantoormateriaal; Verhuur kantoormateriaal; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in OMEGA PRODUCTIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OMEGA PRODUCTIONS is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OMEGA PRODUCTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OMEGA PRODUCTIONS, openstaande posities, locatie van OMEGA PRODUCTIONS op de kaart.

OMEGA PRODUCTIONS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is OMEGA PRODUCTIONS, company assigned to the tax number BE06227020263. The company OMEGA PRODUCTIONS is located at the address: RUE SABATIER 17; 6001; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 431,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Huishoudapparaten,televisies and radio's; Kantoormateriaal; Verhuur kantoormateriaal; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in OMEGA PRODUCTIONS were not found.
The main activity of OMEGA PRODUCTIONS is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OMEGA PRODUCTIONS is not available. You also can look at reviews of OMEGA PRODUCTIONS, open positions, location of OMEGA PRODUCTIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OMEGA PRODUCTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OMEGA PRODUCTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OMEGA PRODUCTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OMEGA PRODUCTIONS, employees, financial statistics.