TOLENA KEUKEN EN BAD

Contactgegevens TOLENA KEUKEN EN BAD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOLENA KEUKEN EN BAD: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOLENA KEUKEN EN BAD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING ALBERTSTRAAT 6; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52217590 (+32-52217590) 52217590 (+32-52217590)

Fax (fax): +32 (50) 940-16-25 +32 (50) 940-16-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOLENA KEUKEN EN BAD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOLENA KEUKEN EN BAD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOLENA KEUKEN EN BAD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOLENA KEUKEN EN BAD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOLENA KEUKEN EN BAD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOLENA KEUKEN EN BAD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOLENA KEUKEN EN BAD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOLENA KEUKEN EN BAD
Products information TOLENA KEUKEN EN BAD

BTW identificatienummer (tax): BE06935089111
Ondernemingsnummer: 7112792968
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 589,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in TOLENA KEUKEN EN BAD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huishoudapparaten,televisies and radio's; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOLENA KEUKEN EN BAD
(Get full report from official database of BE for TOLENA KEUKEN EN BAD)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOLENA KEUKEN EN BAD
Addition kinds of activities for TOLENA KEUKEN EN BAD

369999. Elektrische apparatuur en benodigdheden, nec, nec | Electrical equipment and supplies, nec, nec
371499. Onderdelen en toebehoren van motorvoertuigen, nec | Motor vehicle parts and accessories, nec
22119926. Garen-geverfde stoffen, katoen | Yarn-dyed fabrics, cotton
33999906. Cryogene behandeling van metaal | Cryogenic treatment of metal
36290202. Condensatoren, vaste of variabele | Capacitors, fixed or variable
50510218. Terneplate | Terneplate
50780302. Inrichtingen, gekoeld | Fixtures, refrigerated
86410202. Universiteitsklub | University club

Werken bij TOLENA KEUKEN EN BAD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOLENA KEUKEN EN BAD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOLENA KEUKEN EN BAD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOLENA KEUKEN EN BAD. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker verkoopadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie sta je samen met je team in voor een correcte en professionele verkoopondersteuning. Vanaf de bestelling tot de levering van de wagen onderhoud je verschillende contacten met klanten, onderaannemers, verzekerings- en leasemaatschappijen, banken, etc.. Je zorgt voor de administratieve aflevering van de wagen, waarbij je de documenten en de betaling regelt. Verder doe je de administratieve verwerking in Navision met betrekking tot bepaalde acties en verzorg je de maandelijkse rapportenringen.

  • Textielmedewerker (3-ploegen) voltijds (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Dendermonde actief in de textielsector, zijn we op zoek naar textielmedewerkers die in de spinnerij aan de slag gaan. Je staat in voor het voorbereidend werk vóór de wol wordt gesponnen (kaarden). Je werkt in 3-ploegen.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we op zoek naar een plaatser ramen en deuren voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan de staat van de constructie controleren raamkozijnen deur en venstergaten Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf je kan polyurethaanschuim dichtingen kleefbanden hoekprofielen .... plaatsen je kan de werkpost organiseren volgens het besteldossier je kan plaatsen en vastzetten met haken en geleiders je kan de waterdichtheid van het werkstuk controleren Je helpt bij het plaatsen van buitenschrijnwerk

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO MARKE - BELLEGEM (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Marke - Bellegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent op zaterdag (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Studentenjob

    Niets leuker dan in het weekend opstaan met de geur van verse boterkoeken of wat dacht je van de geur van: eclairs, zwaantjes, merveilleux, sponscake met aardbei,...? Wij zijn op zoek naar zoetebekken om onze luxe-taartjes te helpen versieren en inpakken.

  • STUDENT job tot midden december - Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Haacht zijn we op zoek naar een student die een bedrijf in Haacht kan ondersteunen. Je zal 1 à 2 halve dagen per week (niet in de weekends) werken, tot midden december. Jouw takenpakket bestaat eruit software te kopiëren. Je moet hierbij precies te werk kunnen gaan, alsook nadien de gekopiëerde software controleren op fouten.

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • Projectleider machinebouw (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TecQuality Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in machinebouw regio Roeselare, zijn we momenteel op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en coördineren van verschillende projecten - je start vanaf het eerste klantencontact waarbij je ter plaatse de vraag van de klant analyseert, opmeet en aansluitend de lay-out of machine uittekent - je volgt het project op van A tot Z en stuurt bij waar nodig

  • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

  • SPONTANE LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio DENDERMONDE-WETTEREN/OOST-VLAANDEREN) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Voor deze vacature is de code DW2018.

  • Hoofdarts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

Zoek naar antwoorden van TOLENA KEUKEN EN BAD in sociale netwerken
Look for responds of TOLENA KEUKEN EN BAD in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOLENA KEUKEN EN BAD. Laat een reactie achter voor TOLENA KEUKEN EN BAD. TOLENA KEUKEN EN BAD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOLENA KEUKEN EN BAD. Leave a respond for TOLENA KEUKEN EN BAD. TOLENA KEUKEN EN BAD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOLENA KEUKEN EN BAD op de google maps. Adres en contacten TOLENA KEUKEN EN BAD
Location of TOLENA KEUKEN EN BAD on the google maps. Address and contacts of TOLENA KEUKEN EN BAD

Andere gerelateerde bedrijven als come TOLENA KEUKEN EN BAD TOLENA KEUKEN EN BAD: GROEP ARGENTA | ATELIER DE FERRONNERIE Y | Audenaert J | Huys P | KONVERT INTERIM

Other related companies as TOLENA KEUKEN EN BAD: GROEP ARGENTA | ATELIER DE FERRONNERIE Y | Audenaert J | Huys P | KONVERT INTERIM

TOLENA KEUKEN EN BAD is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TOLENA KEUKEN EN BAD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06935089111. Het bedrijf TOLENA KEUKEN EN BAD bevindt zich op het adres: KONING ALBERTSTRAAT 6; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 589,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Huishoudapparaten,televisies and radio's; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in TOLENA KEUKEN EN BAD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOLENA KEUKEN EN BAD is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOLENA KEUKEN EN BAD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOLENA KEUKEN EN BAD, openstaande posities, locatie van TOLENA KEUKEN EN BAD op de kaart.

TOLENA KEUKEN EN BAD is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is TOLENA KEUKEN EN BAD, company assigned to the tax number BE06935089111. The company TOLENA KEUKEN EN BAD is located at the address: KONING ALBERTSTRAAT 6; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 589,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Huishoudapparaten,televisies and radio's; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting. Products created in TOLENA KEUKEN EN BAD were not found.
The main activity of TOLENA KEUKEN EN BAD is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TOLENA KEUKEN EN BAD is not available. You also can look at reviews of TOLENA KEUKEN EN BAD, open positions, location of TOLENA KEUKEN EN BAD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOLENA KEUKEN EN BAD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOLENA KEUKEN EN BAD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOLENA KEUKEN EN BAD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOLENA KEUKEN EN BAD, employees, financial statistics.