SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN
Private companiesHealth Services • SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN

Contactgegevens SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ?T LO 106; 3930; HAMONT-ACHEL, België

Telefoon (phone): 11446381 (+32-11446381) 11446381 (+32-11446381)

Fax (fax): +32 (12) 122-57-67 +32 (12) 122-57-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN
Products information SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN

BTW identificatienummer (tax): BE02427398681
Ondernemingsnummer: 7179809570
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 352,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN
(Get full report from official database of BE for SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN
Addition kinds of activities for SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN

391405. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware
17999914. Brandweerinstallatie | Fire escape installation
23610000. Meisjes en kinderkleding, blouses | Girl's and children's dresses, blouses
37519903. Hendel bars, motorfiets en fiets | Handle bars, motorcycle and bicycle
50320202. pleisterwerk | Stucco
50440104. Rekenmachines, elektronisch | Calculators, electronic

Werken bij SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende || Technische Affiniteit || SNELLE OPSTART VERZEKERD! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratieve ondersteuning Het beheren van de mailbox, agenda, planaanvragen, transport en materiaalbeheer Planning opmaken van kleine aannemerswerken Input van de gevens in de tool van onze klant Stockbeheer van de gebruikte materialen Signalisatievergunningen aanvragen Meetstalen en bestelbonnen opmaken Aanvragen en beheer van Klip/Klim

  • Magazijnier met hoge-orderpick attest (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 magazijniers met een hoge-orderpick attest om te werken in twee ploegen.

  • Lader / Losser XPO Logistics te Zellik - Dagoproepbasis (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een groot internationaal logistiek bedrijf, zijn we op zoek naar laders/losser voor hun diepvriesmagazijn te Zellik. Je zal instaan voor het lossen van de aangekomen producten in het diepvriesmagazijn.

  • Naaier/Naaister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw werkzaamheden bestaan uit het stikken, met een industrieel naaimachine, van industriële producten (liner producten). Daarnaast zal het ook voorkomen dat wanneer er minder naaiwerkzaamheden zijn, je meedraait in de productie, bij de inspectie en het snijden van stoffen.

  • POETSHULP regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een schoonmaakbedrijf, zijn we ook zoek naar een poetshulp met verantwoordelijkheidszin. Je werkt van maandag tot en met donderdag van 6 tot 14 uur of van 7u30 tot 15u30. Op vrijdag werk je van 6 tot 13u30 of van 7u30 tot 15 uur.

  • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Verkoper slagerij (zaterdag- en zondagvoormiddag) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op zaterdagvoormiddag en zondag voormiddag mee te helpen met het bedienen van klanten te werken van 8.30-12.30u of van 9-12u ook eventueel op woensdag namiddag

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Storingstechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een storingstechnieker Vaktechnische vaardigheden mbt het onderhoudsproces : Technische basisbekwaamheden hebben - theoretisch en praktisch (elektriciteit, motoren, elektrische installaties, meetapparatuur, meet en regeltechnieken, pneumatica, hydraulica, gasinstallaties,...) Technische vaardigheden en bekwaamheden (veiligheid op het vlak van apparatuur, motoren en hun besturing, lastechnieken, lagers vervangen, boren, lassen, slijpen, zagen, aandrijftechniek, regeltechniek, meettechnieken, programmatietechnieken,...) Productietaken opnemen (vervangen van operatoren aan de lijnen, bijspringen in piekmomenten) Beoordelen van storing, fout zoeken en probleemoplossing (kennis hebben van de sturingskast, machine elektrisch begrijpen, symptomen bevragen en interpreteren,...) Herstellingen uitvoeren Instellen en afregelen (frequentiebesturing, servosturing, procesparameters, ...) Preventief onderhoud verrichten Registreren

  • Boekhouder AY - regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in de regio Aartselaar zijn we op zoek naar een dynamische boekhouder AY. Je komt in een team van boekhouders waarmee je nauw samenwerk terecht . Daarnaast ondersteun je de Chief Accountant bij verschillende boekhoudkundige taken. De volgende taken worden deel van jouw takenpakket; Je verzorgt de voorbereiding van de maandelijkse financiële rapportages. Je staat in voor de maandelijkse voorbereiding, de controle en het indienen van de Belgische en Luxemburgse BTW-aangiftes en intrastat-aangifte. Je doet de voorbereiding en de aanlevering van info mbt interne en externe audit. Je voert de investering- en structuurenquêtes uit en verzorgt de maandelijkse prijsenquêtes. Je ondersteunt het team bij verschillende administratieve taken (ondersteuning credit control, indiening Belgische BTW aangiftes, nakijken van boekingen, klassement van dossiers, labeling ... ).

  • Dossierbeheerder boekhoudkantoor VAST CONTRACT (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Voor een boekhoudkantoor zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder voor een directe vaste indienstname. Samen met de relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van een 50 tal dossiers. +/- 40 vennootschappen en 10 eenmanszaken. Jij bent verantwoordelijk voor volledige dossiers van A tot Z. Verder heb je het eerste lijncontact met klanten. Dit voor de basisvragen.

  • Productiemedewerker in de vaste avondploeg gezocht! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is op dringend zoek naar een gemotiveerde productie-arbeider voor de avondploeg(16u00-24u00) Heb je technische feeling en je bent gemotiveerd? Dan ben jij de kracht die wij zoeken! Niet aarzelen en contacteer ons snel!

Zoek naar antwoorden van SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN in sociale netwerken
Look for responds of SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN. Laat een reactie achter voor SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN. SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN. Leave a respond for SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN. SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN op de google maps. Adres en contacten SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN
Location of SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN on the google maps. Address and contacts of SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN: AB Menuiserie | Olympia Beerschot | INVAS | STEVEN DE WITTE | Delirium Est

Other related companies as SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN: AB Menuiserie | Olympia Beerschot | INVAS | STEVEN DE WITTE | Delirium Est

SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02427398681. Het bedrijf SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN bevindt zich op het adres: ?T LO 106; 3930; HAMONT-ACHEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 352,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN, openstaande posities, locatie van SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN op de kaart.

SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN, company assigned to the tax number BE02427398681. The company SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN is located at the address: ?T LO 106; 3930; HAMONT-ACHEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 352,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN were not found.
The main activity of SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN is not available. You also can look at reviews of SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN, open positions, location of SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SATELLIET SERVICE LIMBURG - VAN VLIERDEN, employees, financial statistics.