RENE PULINX

Contactgegevens RENE PULINX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENE PULINX: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENE PULINX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIE-GEZUSTERSSTRAAT 49; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11684206 (+32-11684206) 11684206 (+32-11684206)

Fax (fax): +32 (51) 118-11-53 +32 (51) 118-11-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENE PULINX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENE PULINX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENE PULINX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENE PULINX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENE PULINX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENE PULINX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENE PULINX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENE PULINX
Products information RENE PULINX

BTW identificatienummer (tax): BE04972106933
Ondernemingsnummer: 2843780517
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 691,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in RENE PULINX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENE PULINX
(Get full report from official database of BE for RENE PULINX)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENE PULINX
Addition kinds of activities for RENE PULINX

8069. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
01759911. Quince Orchard | Quince orchard
22111113. Zeil doek | Sail cloth
36940102. Batterij opladen generatoren, auto en vliegtuigen | Battery charging generators, automobile and aircraft
38450109. Electroencephalographs | Electroencephalographs
50159901. Banden, gebruikt: alleen in de winkel | Tires, used: retail only
73190202. Couponverdeling | Coupon distribution
76290101. Hoorhulp reparatie | Hearing aid repair

Werken bij RENE PULINX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENE PULINX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENE PULINX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENE PULINX. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ASAP Construct is op zoek naar dakdekkende arbeiders! Voor een welgekende firma in het Genkse zijn we op zoek naar arbeiders met een basiskennis en ervaring in het uitvoeren van platte daken oa roofing branden, verwerken van EPDM, PVC, bitumen, ... Samen met je ploegmaten zorg je voor een uitstekend dakbedekkingsresultaat adhv een technisch plan. Je ploegbaas zorgt voor de nodige ondersteuning.

  • Chauffeur CE (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Deze vacature betreft dagritten, u hoeft niet uit te slapen. Je doet 3 maanden ophaling van slachtafval. De overige maanden voer je het eindproduct rond in citern, kippers of containers. Het opstart uur is afhankelijk van welke chauffeur je vervangt.

  • Automechanieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelt, reviseert en voert periodieke controles uit op personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen. Werkt volgens het onderhoudsschema, de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: depannages en testritten op de openbare weg uitvoeren.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in -GRIMBERGEN - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Schoonmakers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor de regio van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om op te starten in eigen regio. Volgende aspecten behoren tot het takenpakket: ?je maakt schoon bij onze klant in de regio ?dit volgens de gevraagde methodes met de gevraagde technieken materialen en machines (je krijgt hiervoor opleiding) ?je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM?s) ?je besteedt aandacht aan de specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant

  • Sportlesgevers omnisportclub Torhout gezocht (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Sportievak vzw

    Type: Studentenjob

    Sportievak vzw startte in september 2017 met de omnisportclub SportieGo! (doelgroep: kinderen 1e tem 3e leerjaar). De bedoeling is dat de deelnemers om de 3 weken proeven van een andere sport. Per sporttak zal een trainer uit een welbepaalde sportclub in regio Torhout 3 opeenvolgende lessen geven. We zoeken 2 bekwame lesgevers die deze trainers wekelijks kunnen bijstaan! Uren: 16u45 - 17u45 Data: elke week op woensdag, behalve tijdens schoolvakanties en op officiële feestdagen eerste les: 19 september 2018; laatste les 8 mei 2019 (ook indien je niet de hele periode vrij bent is solliciteren mogelijk!) Locatie: Sporthal Torhout (Industrielaan 2) Taak: begeleiden van de sportles, aanspreekpunt zijn voor de ouders, aanwezigheden opnemen bij de start van de les. Vergoeding: 20 euro per les (lessen van 1u) Meer info: [email protected] Tel: +32 56 26 44 23

  • Commercieel projectleider (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    In aanvangsfase zal je samenwerken met de bestaande werfleiders en technisch commerciële mensen. Wanneer je na de inwerkperiode klaar bent om zelfstandig te werken, is het de bedoeling dat je eigen projecten/klanten gaat beheren/zoeken. In deze functie ben je veel op de baan en is het de bedoeling dat je de werkdag zo optimaal mogelijk organiseert. Taken die in de gemiddelde werkdag voorkomen zijn: Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van het eigen klantennetwerk Offertes opmaken Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken Nacalculatie van uitgevoerde werven Communiceren met de planning en andere betrokken partijen Als projectleider is het ook de bedoeling dat je bij zoveel mogelijk opstartende werven aanwezig bent. Dit betekent dat je niet vies mag zijn van vroeg opstaan. Je moet mensen kunnen ondersteunen/motiveren om de werkzaamheden zo accuraat, correct en veilig mogelijk uit te voeren. Goede sociale vaardigheden zijn een must. Je moet op verschillende niveau's kunnen praten met mensen. Veiligheid krijgt de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf. Je bent als commerciële ook afhankelijk van diverse diensten/mensen waarmee je moet samenwerken. Kunnen onderhandelen, assertief zijn en relativeren zijn 3 eigenschappen die je moet bezitten om vlot te kunnen functioneren in ons bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Microsoft Dynamics NAV Developer/Architect (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: CARYA GROUP

    Type: Vaste Job

    je zorgt samen met jouw team en de functionele analisten voor de uitwerking van de behoeften van de klant binnen het gestelde kader van tijd en budget je bekijkt samen met de support medewerkers naar ontwikkelingsvragen of problemen bij de klanten je kan de behoeften identificeren, analyseren en opportuniteiten waarnemen je bekijkt de vragen kritisch en gaat op zoek naar optimalisatiemogelijkheden je kan zelfstandig opdrachten tot een goed einde brengen en hebt daarnaast een teamgeest programmatie gedeeltelijk in de classic client en roletailored client

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

  • Mechanical Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

  • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Werfreserve

    Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van RENE PULINX in sociale netwerken
Look for responds of RENE PULINX in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENE PULINX. Laat een reactie achter voor RENE PULINX. RENE PULINX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENE PULINX. Leave a respond for RENE PULINX. RENE PULINX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENE PULINX op de google maps. Adres en contacten RENE PULINX
Location of RENE PULINX on the google maps. Address and contacts of RENE PULINX

Andere gerelateerde bedrijven als come RENE PULINX RENE PULINX: UCM | RESTAURANT JUMBO | INSTITUUT CINDY | Kovaloczky Paul | AID & CO NV

Other related companies as RENE PULINX: UCM | RESTAURANT JUMBO | INSTITUUT CINDY | Kovaloczky Paul | AID & CO NV

RENE PULINX is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENE PULINX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04972106933. Het bedrijf RENE PULINX bevindt zich op het adres: DRIE-GEZUSTERSSTRAAT 49; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 691,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in RENE PULINX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RENE PULINX is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENE PULINX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENE PULINX, openstaande posities, locatie van RENE PULINX op de kaart.

RENE PULINX is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENE PULINX, company assigned to the tax number BE04972106933. The company RENE PULINX is located at the address: DRIE-GEZUSTERSSTRAAT 49; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 691,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in RENE PULINX were not found.
The main activity of RENE PULINX is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RENE PULINX is not available. You also can look at reviews of RENE PULINX, open positions, location of RENE PULINX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENE PULINX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENE PULINX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENE PULINX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENE PULINX, employees, financial statistics.