MULTI AIR CLEAN

Contactgegevens MULTI AIR CLEAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MULTI AIR CLEAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MULTI AIR CLEAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STOKSTRAAT 26; 9770; KRUISHOUTEM, België

Telefoon (phone): 93337335 (+32-93337335) 93337335 (+32-93337335)

Fax (fax): +32 (13) 189-89-24 +32 (13) 189-89-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MULTI AIR CLEAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MULTI AIR CLEAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MULTI AIR CLEAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MULTI AIR CLEAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MULTI AIR CLEAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MULTI AIR CLEAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MULTI AIR CLEAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MULTI AIR CLEAN
Products information MULTI AIR CLEAN

BTW identificatienummer (tax): BE04720520019
Ondernemingsnummer: 6964752197
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 436,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in MULTI AIR CLEAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MULTI AIR CLEAN
(Get full report from official database of BE for MULTI AIR CLEAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MULTI AIR CLEAN
Addition kinds of activities for MULTI AIR CLEAN

5641. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
10410000. Gouden ertsen | Gold ores
15319901. Condominium ontwikkelaars | Condominium developers
32950217. Silicon, ultra hoge zuiverheid: behandeld | Silicon, ultra high purity: treated
47290100. Transport ticket kantoren | Transportation ticket offices
51980104. lakken | Lacquers

Werken bij MULTI AIR CLEAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MULTI AIR CLEAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MULTI AIR CLEAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MULTI AIR CLEAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van (licht) montagewerk

  • Productiemedewerker DAGDIENST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Mars Belgium te Olen zijn wij op zoek naar productiemederwerkers. Mars Belgium is een dochteronderneming van Mars, Inc. Het is een familiebedrijf dat wereldleider is op het gebied van voedingsmiddelen, zoetwaren en dierenvoeding. Mars Belgium is de kracht achter merken zoals: Uncle Ben's, Twix, Mars, Whiskas en Pedigree, die wereldberoemd zijn. Wij zijn mee op zoek naar productiemedewerkers die graag de handen uit de mouwen steekt. Je zorgt er mee voor dat de producten tijdig afgeleverd kunnen worden bij de klanten. Hierdoor ben jij een belangrijke schakel in heel het proces. Wil jij graag deel uitmaken van een bedrijf dat wereldberoemd is ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken !

  • Medewerker broodjeszaak (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een hippe broodjeszaak gelegen te Geel, zijn wij op zoek naar een parttime medewerker. In deze functie zal je instaan voor het opnemen van bestellen, het bereiden van broodjes, mee helpen met de afwas, afrekenen,... Je zal 15u/week tewerkgesteld worden. Je dient voornamelijk beschikbaar te zijn tijdens de namiddagen. (maandag -zaterdag, uitgezonderd op vrijdag)

  • Planner (LESSINES)

    Regio: LESSINES

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol en internationaal bedrijf in de regio van Lessen zijn wij dringend op zoek naar een gedreven planner. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de montage teams Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de productie (atelier) Je bent verantwoordelijk voor het beheren en plannen van de helpdesk binnen de afgesproken termijn Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van personeel in het atelier en op verplaatsing Je neemt contact op met de klanten zodoende ze steeds op de hoogte zijn van onze komst Je werkt de planning zodanig uit dat iedereen een duidelijk zicht heeft op wat er verwacht wordt van hen

  • Schrijnwerker met kennis CNC (ZELEM)

    Regio: ZELEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: een CNC bediener voor binnendeuren en meubels in de regio Zelem. Kan je overweg met houtbewerkingsmachines en kan je plan lezen? Je bent in staat om de machine te programmeren en uitvoeren van zaag- en maatwerkopdrachten met de CNC gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine. TYPE CNC: weeke venture 440M

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Oostende zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Studentenjob

    Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

  • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Calculator in de bouw (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

    Type: Vaste Job

    Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

  • Ontwikkelaar Sharepoint (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Als Ontwikkelaar Sharepoint ben je verantwoordelijk voor :  Het oplossen van problemen en toegangsaanvragen te verwerken met Tier 3 programma Het werken binnen een Sharepoint (office365) omgeving  Het bijstaan van de IT afdeling met het voeren van audits  Het bijstaan van de IT managment afdeling met het begeleiden en verbeteren van Sharepoint Het opvolgen van de technologische evaluaties  Het voorzien van technische trainingen voor gebruikers op Sharepoint  Het opmaken en onderhouden van documenten Het aanwezig zijn bij noodgevallen die kunnen voorkomen 

  • Lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Vaste Job

    Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

  • Poetshulp in de zorg regio Sint-Truiden-Heers-Gingelom (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

Zoek naar antwoorden van MULTI AIR CLEAN in sociale netwerken
Look for responds of MULTI AIR CLEAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MULTI AIR CLEAN. Laat een reactie achter voor MULTI AIR CLEAN. MULTI AIR CLEAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MULTI AIR CLEAN. Leave a respond for MULTI AIR CLEAN. MULTI AIR CLEAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MULTI AIR CLEAN op de google maps. Adres en contacten MULTI AIR CLEAN
Location of MULTI AIR CLEAN on the google maps. Address and contacts of MULTI AIR CLEAN

Andere gerelateerde bedrijven als come MULTI AIR CLEAN MULTI AIR CLEAN: WOODPACK | Grusenmeyer BVBA | DISCOTHEEK FABIOLA | MIX TAXI BVBA | JANIQUE VANDENBOUHEDE

Other related companies as MULTI AIR CLEAN: WOODPACK | Grusenmeyer BVBA | DISCOTHEEK FABIOLA | MIX TAXI BVBA | JANIQUE VANDENBOUHEDE

MULTI AIR CLEAN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MULTI AIR CLEAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04720520019. Het bedrijf MULTI AIR CLEAN bevindt zich op het adres: STOKSTRAAT 26; 9770; KRUISHOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 436,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MULTI AIR CLEAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MULTI AIR CLEAN is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MULTI AIR CLEAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MULTI AIR CLEAN, openstaande posities, locatie van MULTI AIR CLEAN op de kaart.

MULTI AIR CLEAN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MULTI AIR CLEAN, company assigned to the tax number BE04720520019. The company MULTI AIR CLEAN is located at the address: STOKSTRAAT 26; 9770; KRUISHOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 436,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MULTI AIR CLEAN were not found.
The main activity of MULTI AIR CLEAN is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MULTI AIR CLEAN is not available. You also can look at reviews of MULTI AIR CLEAN, open positions, location of MULTI AIR CLEAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MULTI AIR CLEAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MULTI AIR CLEAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MULTI AIR CLEAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MULTI AIR CLEAN, employees, financial statistics.