MATHIEU JACQUET

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • MATHIEU JACQUET
Private companiesMetal Mining • MATHIEU JACQUET

Contactgegevens MATHIEU JACQUET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MATHIEU JACQUET: address, phone, fax, email, website, opening hours

MATHIEU JACQUET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'HOUFFALIZE 24; 6670; GOUVY, België

Telefoon (phone): 80517163 (+32-80517163) 80517163 (+32-80517163)

Fax (fax): +32 (64) 894-23-14 +32 (64) 894-23-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MATHIEU JACQUET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MATHIEU JACQUET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MATHIEU JACQUET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MATHIEU JACQUET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MATHIEU JACQUET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MATHIEU JACQUET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MATHIEU JACQUET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MATHIEU JACQUET
Products information MATHIEU JACQUET

BTW identificatienummer (tax): BE01523498535
Ondernemingsnummer: 5253082275
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in MATHIEU JACQUET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MATHIEU JACQUET
(Get full report from official database of BE for MATHIEU JACQUET)

Aanvulling soorten activiteiten voor MATHIEU JACQUET
Addition kinds of activities for MATHIEU JACQUET

15429902. Ontwerp en oprigting, gecombineerd: niet-residentieel | Design and erection, combined: non-residential
28349912. Water, steriel: voor injecties | Water, sterile: for injections
28699924. Laboratoriumchemicaliën, organisch | Laboratory chemicals, organic
30530204. Verpakking, rubber | Packing, rubber
30690405. Matrassen, pneumatisch: stof bedekt met rubber | Mattresses, pneumatic: fabric coated with rubber
35450109. Verniers (precisie gereedschappen van machinisten) | Verniers (machinists' precision tools)
50870302. Carwash apparatuur en benodigdheden | Carwash equipment and supplies
79220302. Burlesque bedrijf | Burlesque company

Werken bij MATHIEU JACQUET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MATHIEU JACQUET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MATHIEU JACQUET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MATHIEU JACQUET. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een textielbedrijf te Lokeren. Voor hun weverij, zijn zij op zoek naar een ervaren operator weverij. Als operator weverij maak je verschillende types geweven doeken die door hun klanten gebruikt worden in bouw, landbouw, tuinbouw en industriële toepassingen. Je werkt samen met collega's die de weefgetouwen klaar zetten. Op het moment dat de machines aangezet worden is het aan de operator weverij om het productieverloop op te volgen. Over een blok van 18 getouwen patrouilleren de operatoren weverij om de kwaliteit van de producten te controleren en na te kijken of er geen machines stilvallen. Bij kleinere technische problemen zoek je zelf naar een oplossing en start je de machine weer op. Bij grotere problemen komt een collega even helpen. Op een volledige werkdag leg je te voet heel wat kilometers af.

  • Productiemedewerker (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Lokeren doet het transport van frituurolie, zowel leveren als ophalen. Omdat zij een snelgroeiend bedrijf zijn, zijn ze op zoek naar een productiemedewerker. Functie als productiemedewerker: - Helpen met laden en lossen van de vrachtwagens - Vaten rollen naar een van de warmte kamers. - Onderhoud van magazijn of warmte kamer - Container legen De uren zullen verlopen in 2 shifts.

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • Kwaliteitscontroleur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Aalst zijn wij opzoek naar een kwaliteitscontroleur. Als kwaliteitscontroleur werk je onder de directe leiding van de Quality Manager. Tijdens het productieproces speel je een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten. Deze moeten namelijk voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het vrijgeven van producten voor verzending.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brasschaat – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Student supermarkt iedere vrijdag namiddag (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Zutendaal zoeken we een vaste student die iedere vrijdag van 13.00 tot 19.00 kan meewerken. Je zal vooral worden ingezet voor het aanvullen van de voedingswaren in de winkel.

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • Calculator (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je maakt de meest optimale offerte, rekening houdend met de plannen en meetstaten. Je maakt hiervoor gebruik van onze uitgebreide database en vult die aan via gerichte prijsvragen aan leveranciers en onderaannemers. Je hebt oog voor mogelijke varianten en onderbouwt de commerciële argumentatie in dat verband. Je onderhoudt contacten met bestaande en nieuwe leveranciers en onderaannemers, zodat je steeds inzicht hebt in de meest recente technieken, materialen en kostprijzen. Je overlegt regelmatig met aankopers, tekenaars, werfleiders en projectleiders, zodat je zicht hebt op de nacalculatie, en de conclusies kunt implementeren in de kostprijsbibliotheken.

  • CHAUFFEUR CE VOOR (INTER)NATIONAAL UITZONDERLIJK TRANSPORT (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ALTEAD DEVRIENDT

    Type: Werfreserve

    U bent gefascineerd door onze zware trucks en u kunt daarmee op veilige en proffessionele wijze rijden U bent behoudens een goed chauffeur iemand die doorzicht heeft hoe zijn wagen te laden en te lossen U denkt eerst na en handelt dan pas bij laden, lossen en manoeuvreren met zware en/of buitenmaatse afmetingen van ladingen Dan bent u de chauffeur, die wij als de bedrijfs-vertegenwoordiger bij onze klanten, wensen aan te werven.

  • Buyer / Aankoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in de Aankoop van technisch materiaal en aannemingen. Ook het verbeteren van het huidige aankoopprocess behoort tot uw taak. Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (ruime) aankoopdienst. Gelegen in Brussel, makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

Zoek naar antwoorden van MATHIEU JACQUET in sociale netwerken
Look for responds of MATHIEU JACQUET in social networks

Lees alle opmerkingen voor MATHIEU JACQUET. Laat een reactie achter voor MATHIEU JACQUET. MATHIEU JACQUET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MATHIEU JACQUET. Leave a respond for MATHIEU JACQUET. MATHIEU JACQUET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MATHIEU JACQUET op de google maps. Adres en contacten MATHIEU JACQUET
Location of MATHIEU JACQUET on the google maps. Address and contacts of MATHIEU JACQUET

Andere gerelateerde bedrijven als come MATHIEU JACQUET MATHIEU JACQUET: BACOB | AKDAG AUTO SCRL | MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS | ALFONS REQUIER | Demeyer

Other related companies as MATHIEU JACQUET: BACOB | AKDAG AUTO SCRL | MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS | ALFONS REQUIER | Demeyer

MATHIEU JACQUET is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MATHIEU JACQUET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01523498535. Het bedrijf MATHIEU JACQUET bevindt zich op het adres: RUE D'HOUFFALIZE 24; 6670; GOUVY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 354,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MATHIEU JACQUET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MATHIEU JACQUET is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MATHIEU JACQUET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MATHIEU JACQUET, openstaande posities, locatie van MATHIEU JACQUET op de kaart.

MATHIEU JACQUET is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MATHIEU JACQUET, company assigned to the tax number BE01523498535. The company MATHIEU JACQUET is located at the address: RUE D'HOUFFALIZE 24; 6670; GOUVY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 354,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MATHIEU JACQUET were not found.
The main activity of MATHIEU JACQUET is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MATHIEU JACQUET is not available. You also can look at reviews of MATHIEU JACQUET, open positions, location of MATHIEU JACQUET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MATHIEU JACQUET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MATHIEU JACQUET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MATHIEU JACQUET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MATHIEU JACQUET, employees, financial statistics.