ANDRE VERBESSELT

Contactgegevens ANDRE VERBESSELT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE VERBESSELT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE VERBESSELT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LELIESTRAAT 32; 1982; ZEMST, België

Telefoon (phone): 15614797 (+32-15614797) 15614797 (+32-15614797)

Fax (fax): +32 (53) 279-26-85 +32 (53) 279-26-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE VERBESSELT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE VERBESSELT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE VERBESSELT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE VERBESSELT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE VERBESSELT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE VERBESSELT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE VERBESSELT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE VERBESSELT
Products information ANDRE VERBESSELT

BTW identificatienummer (tax): BE01098052978
Ondernemingsnummer: 8478393554
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ANDRE VERBESSELT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE VERBESSELT
(Get full report from official database of BE for ANDRE VERBESSELT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE VERBESSELT
Addition kinds of activities for ANDRE VERBESSELT

4959. Sanitair diensten, anders | Sanitary services, nec
254202. Kantoor en winkel showcases en display armaturen | Office and store showcases and display fixtures
792200. Theatrale producenten en diensten | Theatrical producers and services
49320000. Gas en andere diensten gecombineerd | Gas and other services combined
57199907. handdoeken | Towels

Werken bij ANDRE VERBESSELT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE VERBESSELT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE VERBESSELT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE VERBESSELT. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • HANDELSVERTEGENWOORDIGER BEVEILIGINGSYSTEMEN (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handelsvertegenwoordiger: Volg je bestaande leads op. Ga je actief prospecteren op nieuwe werven en jouw netwerken. Sta je in voor de opmaak offertes. Ga je de klant adviseren betreffende inbraak beveiliging brandbeveiliging camerabewaking en mogelijke toegangscontrolesystemen.

  • Ervaren Glazenwasser (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een KMO gelegen te Deurne zijn wij opzoek naar een Glazenwasser die reeds een eerste ervaring heeft in deze functie. Lever jij graag kwalitatief werk af? Maak jij graag je handen vuil en heb je geen angst om op hoogte's te werken? Schrikt buitenwerk jou niet af? Was op dit alles jou antwoord JA en ben jij dan nog eens in het bezit van een B rijbewijs, solliciteer dan snel, want naar jou zijn we opzoek!

  • VRACHTWAGENMECANICIEN M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega’s sta je in voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van ons wagenpark.

  • Operator CNC (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt te werk gesteld in een productieafdeling te Schoten, waar plaatmateriaal op maat van de klant wordt afwerkt. Je bedient voornamelijk de CNC-machine welke het plaatmateriaal bijvoorbeeld van scharniergaten, groeven en rijboringen voorziet. Je hebt een hart van hout, een positief karakter en leert graag bij. Je werkt accuraat en wil graag kwaliteit leveren. Je hebt al ervaring als machine-operator, het liefst in de hout- of bouwsector.

  • Assistent meestergast - nacht - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met de ploegleider sta je in voor het reilen en zeilen van de volledige nachtploeg. -Je stuurt een ploeg van ongeveer 20 werknemers aan. -Je staat in voor de opleiding van de werknemers. -Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling. -Bij grote technische storingen spreek je de technische ploeg aan. -Je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen voor te stellen. -Je hebt regelmatig contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de productiemanager. -Als assistent meestergast toon je het goede voorbeeld in alle processen en communicatie. -Je draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel. -Je respecteert de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften.

  • Technisch-comm medewerker bouw voor topbedrijf! (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    U komt terecht in een team met 3 collega's. U rapporteert aan de technisch-commercieel verantwoordelijke, die de effectieve sales op zich neemt. U bent een calculator met een aantal jaar ervaring bij een algemene aannemer. U bestudeert lastenboeken, meetstaten, plannen enz. Er wordt vaak in bouwteams gewerkt waar u samen met uw collega instaat voor het bedenken en communiceren van oplossingen voor mogelijke problemen, je reikt alternatieve uitvoeringsmethodieken aan in ontwerpfase aan de klant. U denkt mee met de klant, de architect en het studiebureau over het ontwerp, mogelijke varianten in uitwerking etc in een heel vroeg stadium van het bouwproces. U overlegt vaak met de de bouwheer, gebruikers van gebouwen, architect, studiebureau, onderaannemers, collega's, leveranciers,...

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • Junior account manager - commercieel bediende voeding (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Chicken Masters of Belgium is een middelgroot familiebedrijf met +- 80 medewerkers. Ter versterking van het salesteam zijn we op zoek naar een commerciële duizendpoot. Iemand die zowel graag binnendienst als buitendienst doet. Je doet zowel graag verkoop als back office. Als salesmedewer beschik je over een eigen klantenportefeuille (F1 en F2) bestaande uit voornamelijk groothandel, foodservice (Lunch garden, rust en verzorginstehuizen) en voedingsindustrie. Je behandelt vragen, klachten, van (potentiele) klanten. Je staat de klanten bij van A tot Z binnen de commerciele strategie van Chicken Masters. Je bent steeds op zoek naar nieuwe klanten, nieuwe concepten, nieuwe producten en je tracht de hoofdzakelijk Belgische markt verder uit te bouwen. Je doet zowel aan prospectie als het onderhandelen van prijzen, leveringscondities, verpakkingsoplossingen,volumeobjectieven,... Samen met R&D ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten, nieuwe concepten en probeer je het juiste product op maat van de klant aan te leveren. Samen met je collega's beschik je elk over een eigen portefeuille en probeer je elkaar aan te vullen. Je werkt hoofdzakelijk met private label producten. Naast het verkoopsluik ben je ook gedeeltelijk back office. Je staat in voor de organisatie van beurzen. Je ontwerpt en levert ideeën aan voor commerciële fiches, advertenties, .. Je werkt hiervoor nauw samen met het marketingbureau. Je volgt tevens ook de verschillende dossiers op van de klanten. Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je graag doorgroeien dan hebben we zeker een interessante opportuniteit voor je!

  • Financial Controller (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Allerlei pannes snel en efficiënt oplossen - Preventieve taken uitvoeren op het machinepark - Materiaal correct onderhouden en gezond houden - Bestelaanvragen indienden bij de technische aankoper - Meedenken over verdere optimalisaties - Diverse werkopdrachten uitvoeren

Zoek naar antwoorden van ANDRE VERBESSELT in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE VERBESSELT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE VERBESSELT. Laat een reactie achter voor ANDRE VERBESSELT. ANDRE VERBESSELT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE VERBESSELT. Leave a respond for ANDRE VERBESSELT. ANDRE VERBESSELT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE VERBESSELT op de google maps. Adres en contacten ANDRE VERBESSELT
Location of ANDRE VERBESSELT on the google maps. Address and contacts of ANDRE VERBESSELT

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE VERBESSELT ANDRE VERBESSELT: Stilten BVBA | Pierre Hairstudio | Barbry D | PLANTIJN-DEP.IND.WET. | BAKKERIJ BIJ POL

Other related companies as ANDRE VERBESSELT: Stilten BVBA | Pierre Hairstudio | Barbry D | PLANTIJN-DEP.IND.WET. | BAKKERIJ BIJ POL

ANDRE VERBESSELT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE VERBESSELT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01098052978. Het bedrijf ANDRE VERBESSELT bevindt zich op het adres: LELIESTRAAT 32; 1982; ZEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in ANDRE VERBESSELT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRE VERBESSELT is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE VERBESSELT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE VERBESSELT, openstaande posities, locatie van ANDRE VERBESSELT op de kaart.

ANDRE VERBESSELT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE VERBESSELT, company assigned to the tax number BE01098052978. The company ANDRE VERBESSELT is located at the address: LELIESTRAAT 32; 1982; ZEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in ANDRE VERBESSELT were not found.
The main activity of ANDRE VERBESSELT is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE VERBESSELT is not available. You also can look at reviews of ANDRE VERBESSELT, open positions, location of ANDRE VERBESSELT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE VERBESSELT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE VERBESSELT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE VERBESSELT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE VERBESSELT, employees, financial statistics.