SCHNAUZER & PINSCHER KLUB

Contactgegevens SCHNAUZER & PINSCHER KLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHNAUZER & PINSCHER KLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHNAUZER & PINSCHER KLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WETHOUDERSSTRAAT 40; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26493926 (+32-26493926) 26493926 (+32-26493926)

Fax (fax): +32 (19) 377-43-69 +32 (19) 377-43-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHNAUZER & PINSCHER KLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHNAUZER & PINSCHER KLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHNAUZER & PINSCHER KLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHNAUZER & PINSCHER KLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHNAUZER & PINSCHER KLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHNAUZER & PINSCHER KLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHNAUZER & PINSCHER KLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHNAUZER & PINSCHER KLUB
Products information SCHNAUZER & PINSCHER KLUB

BTW identificatienummer (tax): BE01486419677
Ondernemingsnummer: 2844055175
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in SCHNAUZER & PINSCHER KLUB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisdierenkwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHNAUZER & PINSCHER KLUB
(Get full report from official database of BE for SCHNAUZER & PINSCHER KLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHNAUZER & PINSCHER KLUB
Addition kinds of activities for SCHNAUZER & PINSCHER KLUB

7322. Aanpassings- en verzameldiensten | Adjustment and collection services
704102. Rooming huizen | Rooming houses
22410102. Hoedband stoffen | Hat band fabrics
26550207. Drums, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Drums, fiber: made from purchased material
32810101. Altaren, gesneden steen | Altars, cut stone
35480104. Elektroden, elektrisch lassen | Electrodes, electric welding
38260106. Nephelometers, behalve meteorologische | Nephelometers, except meteorological

Werken bij SCHNAUZER & PINSCHER KLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHNAUZER & PINSCHER KLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHNAUZER & PINSCHER KLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHNAUZER & PINSCHER KLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • monteur cv en sanitair (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Dessel zijn we op zoek naar 2 ervaren monteurs voor cv en sanitair.

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Storingstechniekers 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Torhout zoekt een storingstechnieker 2 ploegen gezocht voor een metaal bedrijf regio Zwevezele! Dit gaat om een opdracht met optie vast. Het bedrijf is een gespecialiseerde fabrikant van bouwmaterialen in staal. Het is één van de grootste producent op het gebied van stalen dak- en gevelsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Zo produceren ze o.a. dakbedekking, wandplaten, panelen, vloerelementen en andere metalen structuren. Deze producten worden in diverse sectoren gebruikt, zoals o.a. in de industrie, agrarische, residentiële en tertiaire sector. Takenpakket: U voert preventief en curatief onderhoud uit voor het machinepark, heftruckers, compressoren en rolbruggen. U bent ook in staat om verbeteringsprojecten en optimalisatievoorstellen te doen, zowel op mechanisch als electrisch vlak. U ondersteunt ook bij de opstart van nieuwe machines.

  • Vrachtwagenchauffeur CE ( M/V) (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jou job bestaat uit het vervoeren van stukgoederen op paletten alsook andere gepaletiseerde materialen zoals RVS en aluminium in alle vormen en maten.

  • onderhoudstechnici (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    – Installatie en het onderhoud aan elektro(mechanische) installaties. – Herstellingen aan de machines en installaties. – Ondersteunen bij geplande revisiewerken. – Ombouwen van machines om de werking te optimaliseren

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Werken als huishoudhulp Westmeerbeek (WESTMEERBEEK)

    Regio: WESTMEERBEEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Vandaag wensen wij het team in Plopsaqua te versterken met jobstudenten die instaan voor het onthaal van de bezoekers. Takenpakket - Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. - Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. - Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Logopedist (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd logopedist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Chefkok (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij gaan op zoek naar een gemotiveerde chef-kok voor onze zaak 'Cleen Schardauw' te Sint-Eloois-Winkel; U staat in voor een onberispelijke service en hoog kwalitatieve gerechten. U wordt bijgestaan door uw eigen team medewerkers en ons centraal kantoor. U draagt de eindverantwoordelijkheid over food -en loonkost, kwaliteit, orde, netheid en planning van uw keukenpersoneel. U bestelt, ontvangt en controleert de goederen. U bent georganiseerd, flexibel, stessbestendig en werkt ordelijk en overzichtelijk. U bent door uw ervaring een coachende leider van uw team maar eveneens een teamplayer. U controleert, delegeert, evalueert en stuurt bij waar nodig. Voelt u zich aangesproken ? Wacht niet langer en stuur uw CV door naar [email protected] !!

Zoek naar antwoorden van SCHNAUZER & PINSCHER KLUB in sociale netwerken
Look for responds of SCHNAUZER & PINSCHER KLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHNAUZER & PINSCHER KLUB. Laat een reactie achter voor SCHNAUZER & PINSCHER KLUB. SCHNAUZER & PINSCHER KLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHNAUZER & PINSCHER KLUB. Leave a respond for SCHNAUZER & PINSCHER KLUB. SCHNAUZER & PINSCHER KLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHNAUZER & PINSCHER KLUB op de google maps. Adres en contacten SCHNAUZER & PINSCHER KLUB
Location of SCHNAUZER & PINSCHER KLUB on the google maps. Address and contacts of SCHNAUZER & PINSCHER KLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHNAUZER & PINSCHER KLUB SCHNAUZER & PINSCHER KLUB: Dubois (Brasserie) | TMI BELGIUM | Vandamme R | TECHNOCONDUITE 2000 | ETABLISSEMENTS O.BOIS DENGHIEN & FILS SA

Other related companies as SCHNAUZER & PINSCHER KLUB: Dubois (Brasserie) | TMI BELGIUM | Vandamme R | TECHNOCONDUITE 2000 | ETABLISSEMENTS O.BOIS DENGHIEN & FILS SA

SCHNAUZER & PINSCHER KLUB is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHNAUZER & PINSCHER KLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01486419677. Het bedrijf SCHNAUZER & PINSCHER KLUB bevindt zich op het adres: WETHOUDERSSTRAAT 40; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Huisdierenkwekers. Producten gemaakt in SCHNAUZER & PINSCHER KLUB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHNAUZER & PINSCHER KLUB is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHNAUZER & PINSCHER KLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHNAUZER & PINSCHER KLUB, openstaande posities, locatie van SCHNAUZER & PINSCHER KLUB op de kaart.

SCHNAUZER & PINSCHER KLUB is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHNAUZER & PINSCHER KLUB, company assigned to the tax number BE01486419677. The company SCHNAUZER & PINSCHER KLUB is located at the address: WETHOUDERSSTRAAT 40; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 342,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Huisdierenkwekers. Products created in SCHNAUZER & PINSCHER KLUB were not found.
The main activity of SCHNAUZER & PINSCHER KLUB is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHNAUZER & PINSCHER KLUB is not available. You also can look at reviews of SCHNAUZER & PINSCHER KLUB, open positions, location of SCHNAUZER & PINSCHER KLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHNAUZER & PINSCHER KLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHNAUZER & PINSCHER KLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHNAUZER & PINSCHER KLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHNAUZER & PINSCHER KLUB, employees, financial statistics.