KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE

Contactgegevens KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VERBINDINGSSTRAAT 25; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52215389 (+32-52215389) 52215389 (+32-52215389)

Fax (fax): +32 (53) 865-54-67 +32 (53) 865-54-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE
Products information KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE

BTW identificatienummer (tax): BE06958435058
Ondernemingsnummer: 9962921142
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisdierenkwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE
(Get full report from official database of BE for KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE
Addition kinds of activities for KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE

286906. Aldehyden en ketonen | Aldehydes and ketones
24210400. Buiten hout structurele producten | Outdoor wood structural products
25910100. Schaduw-, gordijn- en gordijnhardware | Shade, curtain, and drapery hardware
26579900. Vouwkartonnen dozen, niet inbegrepen | Folding paperboard boxes, nec
34430125. Vaten, metalen plaat | Vats, metal plate

Werken bij KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant in Kallo zijn wij op zoek naar een Mecanicien. Deze zal instaan voor het onderhoud van vrachtwagens.

  • Administratief Bediende voor Legat departement (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is administratief werk een job waar jij je goed in voelt, heb jij zin voor initiatief, wil je graag meehelpen aan het organiseren van projecten en heeft PowerPoint geen geheimen voor jou, dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken voor het Legal departement bij Audi Brussels. In deze functie voer je hoofdzakelijk administratieve taken uit: je staat in voor het opstellen en opsturen van briefwisselingen, je behoudt het overzicht van de contracten, je helpt bij het organiseren van projecten over trainingen en GDPR.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

  • Huishoudhulp - Voltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • JOBSTUDENT: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

  • Bijlesgever chemie (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Studentenjob schoonmaak in Genk (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar poetspersoneel om een ziekenhuis de oprit schoon te maken. Je zorgt dat de oprit (inkom) volledig proper is. Deze job is 2 dag in de week (Dinsdag en donderdag) Ben jij bereid om te poetsen in Genk: reageer dan snel!

  • Medewerker tuinaanleg en tuinonderhoud (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: CEDRIC KEYSERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het onderhouden en aanleggen van tuinen, beplantingen, verhardingen en het plaatsen van kunstgras. Uw functie zal ook snoeien van hagen en bomen inhouden, alsook het besturen van machines.

  • Teamleid(st)er schoonmaak (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Vaste Job

    De best mogelijke kwalitatieve zorg voor onze patiënten begint bij gedreven, kwalitatieve medewerkers. Dat beseffen we bij AZ Rivierenland maar al te goed! De inzet en de passie van elke collega telt om het onze patiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom stimuleren we onze medewerkers om elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven, bieden we hen alle ruimte om initiatief te nemen, zich verder te ontwikkelen, en te bouwen aan een hecht team. Jobtime voltijds je werkt in een wisselend uurrooster tussen 6u en 20u45 je werkt sporadisch in het weekend Over de functie je bent medeverantwoordelijk voor de goede werking van de dienst schoonmaak en bent een voorbeeld voor het team je geeft praktijkopleidingen in schoonmaken, zowel qua productkennis als schoonmaaktechnieken aan zowel de huidige schoonmaakmedewerkers, als de nieuwe medewerkers je implementeert en bewaakt werkmethodieken je motiveert de schoonmaakmedewerkers en draagt je eigen enthousiasme op hen over je zorgt dat de checklijsten op een correcte manier gevolgd en ingevuld worden je traint jezelf om de toegepaste technieken te beheersen en nieuwe ontwikkelingen op te volgen je bent bereid om zelf mee te werken bij de afwezigheid van de dienstverantwoordelijke verdeel en wijs je het werk toe aan de medewerkers op basis van een globale werkplanning die vooraf is opgesteld door de dienstverantwoordelijke

  • Junior teamleader productie met ambitie (FMCG, Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    AIs mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een hightech productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader binnen een sterk internationaal productiebedrijf in de FMCG sector waarschijnlijk het bedrijf dat je zoekt. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico's Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Cognitieve gedragstherapeut (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE in sociale netwerken
Look for responds of KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE. Laat een reactie achter voor KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE. KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE. Leave a respond for KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE. KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE op de google maps. Adres en contacten KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE
Location of KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE on the google maps. Address and contacts of KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE

Andere gerelateerde bedrijven als come KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE: M. BENABDERRAHMANE | MAISON DI | Frank | De Meester & Zonen BVBA | KEY MUSIC

Other related companies as KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE: M. BENABDERRAHMANE | MAISON DI | Frank | De Meester & Zonen BVBA | KEY MUSIC

KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06958435058. Het bedrijf KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE bevindt zich op het adres: VERBINDINGSSTRAAT 25; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Huisdierenkwekers. Producten gemaakt in KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE, openstaande posities, locatie van KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE op de kaart.

KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE, company assigned to the tax number BE06958435058. The company KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE is located at the address: VERBINDINGSSTRAAT 25; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Huisdierenkwekers. Products created in KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE were not found.
The main activity of KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE is not available. You also can look at reviews of KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE, open positions, location of KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KENNEL BLINDEMAN-DE WILDE, employees, financial statistics.