DONEUX-SAINT GERARD SA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • DONEUX-SAINT GERARD SA
Private companiesBusiness Services • DONEUX-SAINT GERARD SA

Contactgegevens DONEUX-SAINT GERARD SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DONEUX-SAINT GERARD SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DONEUX-SAINT GERARD SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De Maison 2 5640 Mettet - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-79-94-04 32-71-79-94-04

Fax (fax): 32-71-79-60-10 32-71-79-60-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DONEUX-SAINT GERARD SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DONEUX-SAINT GERARD SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DONEUX-SAINT GERARD SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DONEUX-SAINT GERARD SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DONEUX-SAINT GERARD SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DONEUX-SAINT GERARD SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DONEUX-SAINT GERARD SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DONEUX-SAINT GERARD SA
Products information DONEUX-SAINT GERARD SA

BTW identificatienummer (tax): BE01951141357
Ondernemingsnummer: 8437194824
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 870,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in DONEUX-SAINT GERARD SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tractors and trailers, agricultural

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DONEUX-SAINT GERARD SA
(Get full report from official database of BE for DONEUX-SAINT GERARD SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DONEUX-SAINT GERARD SA
Addition kinds of activities for DONEUX-SAINT GERARD SA

239700. Schiffli machine borduren | Schiffli machine embroideries
15419900. Industriële gebouwen en magazijnen, nec | Industrial buildings and warehouses, nec
22990203. Ketelbedekking, vilt | Boiler covering, felt
36120307. Ontstekingstransformatoren, bestemd voor gebruik op brandstofbranders | Ignition transformers, for use on domestic fuel burners
39990502. Sigaren aanstekers, behalve edelmetaal | Cigar lighters, except precious metal
73891300. Juridische en fiscale diensten | Legal and tax services

Werken bij DONEUX-SAINT GERARD SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DONEUX-SAINT GERARD SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DONEUX-SAINT GERARD SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DONEUX-SAINT GERARD SA. Looking for open vacancies in other companies

  • BEENHOUWER VOOR NIEUWE SUPERMARKT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een gemotiveerde beenhouwer om mee te stappen in een nieuwe supermarkt! Dit voor het bereiden & versnijden van de vleeswaren + aanvullend Aanspreekpunt voor de verkoopmedewerkers Afwisselend weekendwerk, mooie werkuren

  • poetshulp dienstencheques regio Wijnegem - Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Wijnegem-Ranst

  • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Zaterdaghulp Zara Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Project Engineer A&E&I (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Project Engineer Automation and/or E&I Voor een bedrijf dat actief is in de petrochemie zoek ik momenteel een Project Engineer Automation en een Project Engineer E&I om een nieuw project te leiden. Het betreft een uitbreidingsproject van enkele miljoenen waarin je mee de leiding zal nemen. Het bedrijf ligt op een fileluwe locatie op de Linkeroever van Antwerpen. De functie: Als Project Engineer overschouw je het project tijdens elke fase. Je zorgt hierbij ook voor ondersteuning op gebied van engineering. Je staat in voor haalbaarheidsstudies op gebied van budget en techniciteit. Verder sta je ook in voor het engineering ontwerp (concept). Je maakt de budgetten op aan de hand van de gedetailleerde ontwerpen die je maakte. Planning van de constructie en de volledige follow-up behoren ook tot je takenpakket. Tot slot sta je ook in voor de commissioning. Het gezochte profiel: Bij voorkeur ben je Burgerlijk Ingenieur of Industrieel Ingenieur. Qua ervaring heb je minstens twee jaren op de teller staan. In een groot project is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast is het belangrijk dat je sterk bent in het opmaken van planningen en een pro-actief ingesteld bent. Aanbod: De kans om deel uit te maken van een topproject dat je CV heel wat kleur zal geven. Verschillende doorgroeimogelijkheden, zowel op korte als op lange termijn. Mooi salarispakket dat afhangt van je ervaring. Door de ligging is het terrein goed bereikbaar voor iedereen die uit Oost-Vlaanderen en Antwerpen komt. Indien je de Kennedytunnel moet passeren kan je files vermijden door de glijtijden.

  • technieker personenwagens (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE GRANDE CARS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de TECHNIEKER die het team van VOLVO-AUTOMOBILIA BRUGGE komt versterken ?

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • iOS Developer - tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar meerdere Senior Developers iOS en Android voor onze klant in Antwerpen. Omschrijving Ervaring met het bouwen van een mobile banking app is een voordeel. Je moet een echt native developer zijn die de nodige ervaring heeft in complexere omgevingen. vb Security (Vasco of Gemalto) Je komt in het grote team. Bij de klantwerken ze vandaag via de SAFE methodologie voor ontwikkeling.

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675934-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019. Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • Zorgkundige nachtcontroletoer - Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als zorgkundige sta je voornamelijk in voor de hygiënische zorgen bij patiënten aan huis, conform het zorgplan. Je werkt in nauw overleg met een thuisverpleegkundige. In het zorgvernieuwingsproject Zorg 24 (Nachtcontroletoer) word je ingeschakeld bij zwaar hulpbehoevende mensen. Je werkt 's nachts en in een flexibel uurrooster, startuur is steeds tussen 22u en 23u (korte nacht tot 4u of lange nacht tot 6u 's morgens). Je werkt 1 week op 2, in je vrije week ben je 2 dagen reserve.

Zoek naar antwoorden van DONEUX-SAINT GERARD SA in sociale netwerken
Look for responds of DONEUX-SAINT GERARD SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DONEUX-SAINT GERARD SA. Laat een reactie achter voor DONEUX-SAINT GERARD SA. DONEUX-SAINT GERARD SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DONEUX-SAINT GERARD SA. Leave a respond for DONEUX-SAINT GERARD SA. DONEUX-SAINT GERARD SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DONEUX-SAINT GERARD SA op de google maps. Adres en contacten DONEUX-SAINT GERARD SA
Location of DONEUX-SAINT GERARD SA on the google maps. Address and contacts of DONEUX-SAINT GERARD SA

Andere gerelateerde bedrijven als come DONEUX-SAINT GERARD SA DONEUX-SAINT GERARD SA: SOGETI BELGIUM SA | Eigenbilzen VZW | PAUL VAN ES | Crivits R | GEERT DAVID

Other related companies as DONEUX-SAINT GERARD SA: SOGETI BELGIUM SA | Eigenbilzen VZW | PAUL VAN ES | Crivits R | GEERT DAVID

DONEUX-SAINT GERARD SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DONEUX-SAINT GERARD SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01951141357. Het bedrijf DONEUX-SAINT GERARD SA bevindt zich op het adres: R. De Maison 2 5640 Mettet - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 870,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Tractors and trailers, agricultural. Producten gemaakt in DONEUX-SAINT GERARD SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DONEUX-SAINT GERARD SA is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DONEUX-SAINT GERARD SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DONEUX-SAINT GERARD SA, openstaande posities, locatie van DONEUX-SAINT GERARD SA op de kaart.

DONEUX-SAINT GERARD SA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DONEUX-SAINT GERARD SA, company assigned to the tax number BE01951141357. The company DONEUX-SAINT GERARD SA is located at the address: R. De Maison 2 5640 Mettet - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 870,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Tractors and trailers, agricultural. Products created in DONEUX-SAINT GERARD SA were not found.
The main activity of DONEUX-SAINT GERARD SA is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DONEUX-SAINT GERARD SA is not available. You also can look at reviews of DONEUX-SAINT GERARD SA, open positions, location of DONEUX-SAINT GERARD SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DONEUX-SAINT GERARD SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DONEUX-SAINT GERARD SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DONEUX-SAINT GERARD SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DONEUX-SAINT GERARD SA, employees, financial statistics.