CATTERY OFF S? HYUTHOUS

Contactgegevens CATTERY OFF S? HYUTHOUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CATTERY OFF S? HYUTHOUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CATTERY OFF S? HYUTHOUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSKEN 147; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37765269 (+32-37765269) 37765269 (+32-37765269)

Fax (fax): +32 (51) 908-26-50 +32 (51) 908-26-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CATTERY OFF S? HYUTHOUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CATTERY OFF S? HYUTHOUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CATTERY OFF S? HYUTHOUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CATTERY OFF S? HYUTHOUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CATTERY OFF S? HYUTHOUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CATTERY OFF S? HYUTHOUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CATTERY OFF S? HYUTHOUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CATTERY OFF S? HYUTHOUS
Products information CATTERY OFF S? HYUTHOUS

BTW identificatienummer (tax): BE01578979492
Ondernemingsnummer: 9591033935
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 776,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in CATTERY OFF S? HYUTHOUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisdierenkwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CATTERY OFF S? HYUTHOUS
(Get full report from official database of BE for CATTERY OFF S? HYUTHOUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CATTERY OFF S? HYUTHOUS
Addition kinds of activities for CATTERY OFF S? HYUTHOUS

225903. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
782204. Distributie van televisie en videoband | Television and video tape distribution
32110402. Glasplaat | Sheet glass
32920701. Vloertegel, asfalt | Floor tile, asphalt
50949904. Pearls | Pearls

Werken bij CATTERY OFF S? HYUTHOUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CATTERY OFF S? HYUTHOUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CATTERY OFF S? HYUTHOUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CATTERY OFF S? HYUTHOUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Waregems bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van (werk)kledij zijn we op zoek naar een WEVER (m/v) Je staat in voor het vervaardigen van weefsel conform de voorafbepaalde planning en tekening door de aansturing en het beheer van een batterij weefgetouwen. Je bevoorraadt de weefgetouwen door het opzetten van inslagbobijnen om de continuïteit van het weefproces te garanderen. Je volgt de productie van de getouwen in jouw beheer op de voet. Door preventief actie te ondernemen tracht je eventuele stilstanden tot een minimum te beperken. Je controleert de kwaliteit van de weefsels op afwijkingen en fouten. Ook het herstellen van kettingdraden en inslagbreuken behoort tot je takenpakket. Je volgt de veiligheidsinstructies ten allen tijde nauwgezet op en werkt steeds ordelijk en net. Je vormt een hecht team met je collega’s en rapporteert aan de Meestergast Weverij.

  • WERFLEIDER m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een gemotiveerde werfleider die het dagdagelijkse reilen en zeilen van de werf coördineert. Je rapporteert aan de projectleider. - Werfvoorbereiding en administratie: o.a.: calculatiedossier bestuderen, planning opstellen, opmetingen uitvoeren, vorderingsstaten voorbereiden,... - Coördinatie werfuitvoering, vb: controleren van de plannen, materiaalkeuzes verfijnen, controle gepresteerde werk, deelnemen aan werfvergaderingen, ... - People management: personeel motiveren en aansturen - Consequent toepassen van de voorgeschreven veiligheids- en milieurichtlijnen

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

  • JOBSTUDENT frituurmedewerker (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: YJ@H

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor volgende taken: onthaal van de klanten; opnemen van de bestellingen; klaarzetten van de bestellingen.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: DEDOBBELEER

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Zuiderkempen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Zuiderkempen (15u) te combineren met uren beschikbaar in het kabinet te Geel, Laakdal en Balen. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren! We voorzien een intensieve begeleiding voor pas afgestudeerden.

  • Zaalmedewerker - kelner - flexijob Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klant en neemt bestellingen op met een glimlach. Bij vragen van onze klanten heb je een adviserende rol en speel je in op hun behoefte. Je vestigt de aandacht op suggesties of speciale aanbiedingen. Je noteert de bestellingen (gerechten, drank) en geeft ze in de kassa in. je draagt plateus met drank en de gerechten tot bij de klant Bij veeleisende klanten leg je de nodige diplomatie aan de dag. In onze zaal komt een divers cliënteel. Jij past je service aan op maat; van jong tot oud, van klein tot groot.

Zoek naar antwoorden van CATTERY OFF S? HYUTHOUS in sociale netwerken
Look for responds of CATTERY OFF S? HYUTHOUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CATTERY OFF S? HYUTHOUS. Laat een reactie achter voor CATTERY OFF S? HYUTHOUS. CATTERY OFF S? HYUTHOUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CATTERY OFF S? HYUTHOUS. Leave a respond for CATTERY OFF S? HYUTHOUS. CATTERY OFF S? HYUTHOUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CATTERY OFF S? HYUTHOUS op de google maps. Adres en contacten CATTERY OFF S? HYUTHOUS
Location of CATTERY OFF S? HYUTHOUS on the google maps. Address and contacts of CATTERY OFF S? HYUTHOUS

Andere gerelateerde bedrijven als come CATTERY OFF S? HYUTHOUS CATTERY OFF S? HYUTHOUS: FLRHENUS AGENCIES NV | DANTINNE STR?E | ADVOCATENKANTOOR MOREAU & HUYS | LUC CROCHELET | Lefebvre Anne-Ga?lle

Other related companies as CATTERY OFF S? HYUTHOUS: FLRHENUS AGENCIES NV | DANTINNE STR?E | ADVOCATENKANTOOR MOREAU & HUYS | LUC CROCHELET | Lefebvre Anne-Ga?lle

CATTERY OFF S? HYUTHOUS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CATTERY OFF S? HYUTHOUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01578979492. Het bedrijf CATTERY OFF S? HYUTHOUS bevindt zich op het adres: BRUGSKEN 147; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 776,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Huisdierenkwekers. Producten gemaakt in CATTERY OFF S? HYUTHOUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CATTERY OFF S? HYUTHOUS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CATTERY OFF S? HYUTHOUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CATTERY OFF S? HYUTHOUS, openstaande posities, locatie van CATTERY OFF S? HYUTHOUS op de kaart.

CATTERY OFF S? HYUTHOUS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CATTERY OFF S? HYUTHOUS, company assigned to the tax number BE01578979492. The company CATTERY OFF S? HYUTHOUS is located at the address: BRUGSKEN 147; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 776,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Huisdierenkwekers. Products created in CATTERY OFF S? HYUTHOUS were not found.
The main activity of CATTERY OFF S? HYUTHOUS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CATTERY OFF S? HYUTHOUS is not available. You also can look at reviews of CATTERY OFF S? HYUTHOUS, open positions, location of CATTERY OFF S? HYUTHOUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CATTERY OFF S? HYUTHOUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CATTERY OFF S? HYUTHOUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CATTERY OFF S? HYUTHOUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CATTERY OFF S? HYUTHOUS, employees, financial statistics.