'T VOGELCENTRUM

Contactgegevens 'T VOGELCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T VOGELCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T VOGELCENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 656; 9050; GENT, België

Telefoon (phone): 92315416 (+32-92315416) 92315416 (+32-92315416)

Fax (fax): +32 (65) 185-85-58 +32 (65) 185-85-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T VOGELCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T VOGELCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T VOGELCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T VOGELCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T VOGELCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T VOGELCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T VOGELCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T VOGELCENTRUM
Products information 'T VOGELCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE05702423095
Ondernemingsnummer: 2426025390
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in 'T VOGELCENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisdieren and benodigdheden; Vis and zeevruchten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T VOGELCENTRUM
(Get full report from official database of BE for 'T VOGELCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T VOGELCENTRUM
Addition kinds of activities for 'T VOGELCENTRUM

26720203. Gummed papier: gemaakt van aangekochte materialen | Gummed paper: made from purchased materials
28510104. Verf droogmachines | Paint driers
37110106. Hearses (motorvoertuigen), assemblage van | Hearses (motor vehicles), assembly of
42120103. Live pluimveebedrijven | Live poultry haulage
51999920. leb | Rennet
59991402. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines
59999931. Lassen | Welding supplies

Werken bij 'T VOGELCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T VOGELCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T VOGELCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T VOGELCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectmedewerker Acasus Academy (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    → Als projectcoördinator neem je de algemene coördinatie en eindverantwoordelijkheid voor de uitvoering van het project ‘Acasus Academy’ op, in concreto: coördinatie en administratief beheer; opvolging van de voorziene activiteiten van het project; periodiek overleg en afstemming met de Provincie West-Vlaanderen en andere stakeholders; periodieke inhoudelijke en financiële rapportering van het project; communicatie en sensibilisering omtrent het project; →uitvoering van de volgende inhoudelijke activiteiten in het project (inclusief realisatie vooropgestelde mijlpalen en indicatoren van het project): organisatie van demonstratieworkshops en open site dagen tijdens de verbouwingswerken; uitbouw van een netwerk van relevante actoren m.b.t. duurzaam bouwen; inrichting van de site als demonstratie- en opleidingscentrum en opstart van een ‘bouwlabo’ met kmo’s als doelgroep; organisatie van themadagen rond duurzaam bouwen.

  • Flexi job - Kelner Brasserie (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een flexi job-medewerker om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

  • bijverdienste ochtend: laden en lossen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een intussen zeer bekend bedrijf gespecialiseerd in het verkopen en aan-huis-leveren van electronica en witgoed, zijn wij op zoek naar gemotiveerde werkkrachten die een graag een centje zouden bijverdienen. Je werkdag start om 4u. Je staat in voor het laden en lossen van de bezorgbussen met witgoed. Deze goederen dienen eerst gescand te worden en daarna worden deze in de bussen gezet volgens een welbepaald patroon. Om 7.30u dienen alle bussen geladen te zijn zodat ze naar de klanten kunnen vertrekken, hier eindigt jouw werkdag. De job wordt geleerd op de werkvloer! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde vroege vogels die willen bijleren en echt willen werken, ook op zaterdag

  • Verkoper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

  • Poetshulp (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en onderhoud van woningen Strijken bij klanten

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Meerbeek, 8 uur per week (MEERBEEK)

    Regio: MEERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Meerbeek. Het gastgezin zoekt hulp vooral voor de maandelijkse - of extra taken, zoals ramen, kasten proper maken, koken, boodschappen doen,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student magazijnier (m/v, regio Stekene, daguren) (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Stekene gespecialiseerd in wenskaarten, servetten etc. zijn wij op zoek naar studenten die zich door de week kunnen vrijmaken. De dagen waarop je beschikbaar bent, zijn vrij te kiezen. Het bedrijf werkt in daguren. Jouw taken zullen oa bestaan uit het sorteren van servetten/linten, stickeren,...

  • Kelner (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIERPUNT

    Type: Studentenjob

    We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

  • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

  • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen Wij zijn enkel op zoek naar personen met de nodige ervaring in de sector van vochtbestrijding. U beschikt over een stabiel werkverleden en kan de nodige referenties voorleggen.

  • FLEXI Verko(o)p(st)er/workshopbegeleid(st)er ZAHIA MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ZAHIA

    Type: Flexijob

    Functie: - je helpt in het dagelijks reilen en zeilen van de winkel in Mechelen - je ontvangt de klanten en adviseert hen op een persoonlijke en vriendelijke manier - je rondt zelfstandig de verkoop af en bedient de kassa - je wordt ingeschakeld bij het herstellen en maken van juwelen op bestelling - je assisteert bij de workshops, na je opleiding geef je zelf workshops - je verwerkt leveringen en houdt de winkel netjes

Zoek naar antwoorden van 'T VOGELCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of 'T VOGELCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T VOGELCENTRUM. Laat een reactie achter voor 'T VOGELCENTRUM. 'T VOGELCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T VOGELCENTRUM. Leave a respond for 'T VOGELCENTRUM. 'T VOGELCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T VOGELCENTRUM op de google maps. Adres en contacten 'T VOGELCENTRUM
Location of 'T VOGELCENTRUM on the google maps. Address and contacts of 'T VOGELCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T VOGELCENTRUM 'T VOGELCENTRUM: Bonny A.F. | Coccinelles (Les) | FRAIPONT E | Chenil de l'Aviculteur | BILLIET-LAGROU

Other related companies as 'T VOGELCENTRUM: Bonny A.F. | Coccinelles (Les) | FRAIPONT E | Chenil de l'Aviculteur | BILLIET-LAGROU

'T VOGELCENTRUM is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T VOGELCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05702423095. Het bedrijf 'T VOGELCENTRUM bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 656; 9050; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 376,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Huisdieren and benodigdheden; Vis and zeevruchten. Producten gemaakt in 'T VOGELCENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T VOGELCENTRUM is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T VOGELCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T VOGELCENTRUM, openstaande posities, locatie van 'T VOGELCENTRUM op de kaart.

'T VOGELCENTRUM is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T VOGELCENTRUM, company assigned to the tax number BE05702423095. The company 'T VOGELCENTRUM is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 656; 9050; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 376,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Huisdieren and benodigdheden; Vis and zeevruchten. Products created in 'T VOGELCENTRUM were not found.
The main activity of 'T VOGELCENTRUM is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T VOGELCENTRUM is not available. You also can look at reviews of 'T VOGELCENTRUM, open positions, location of 'T VOGELCENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T VOGELCENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T VOGELCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T VOGELCENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T VOGELCENTRUM, employees, financial statistics.