NV HOBBY LAND

Contactgegevens NV HOBBY LAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NV HOBBY LAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

NV HOBBY LAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTERSTRAAT 12; 3970; LEOPOLDSBURG, België

Telefoon (phone): 11342862 (+32-11342862) 11342862 (+32-11342862)

Fax (fax): +32 (55) 319-46-92 +32 (55) 319-46-92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NV HOBBY LAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NV HOBBY LAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NV HOBBY LAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NV HOBBY LAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NV HOBBY LAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NV HOBBY LAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NV HOBBY LAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NV HOBBY LAND
Products information NV HOBBY LAND

BTW identificatienummer (tax): BE05524169921
Ondernemingsnummer: 6711517333
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 162,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in NV HOBBY LAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisdieren and benodigdheden; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Royal Canin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NV HOBBY LAND
(Get full report from official database of BE for NV HOBBY LAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor NV HOBBY LAND
Addition kinds of activities for NV HOBBY LAND

2441. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
203402. Gedroogde en ontwaterde vruchten | Dried and dehydrated fruits
30520107. Slang, pneumatisch: rubber of rubberen weefsel, n.v. | Hose, pneumatic: rubber or rubberized fabric, nec
35770000. Apparatuur voor perifere computerapparatuur, nec | Computer peripheral equipment, nec
50520104. Lood erts | Lead ore
51220204. Toilet preparaten | Toilet preparations
59610203. Elektronische kits en onderdelen, postorder | Electronic kits and parts, mail order
76940200. Motor reparatie diensten | Motor repair services
78190102. Casting bureau, film | Casting bureau, motion picture

Werken bij NV HOBBY LAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NV HOBBY LAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NV HOBBY LAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NV HOBBY LAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Cardriver Autoterminal (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote autoterminal te Verrebroek, zijn we op zoek naar cardrivers en kwaliteitscontroleurs. Jouw taak bestaat uit het controleren van nieuwe wagens om ze vervolgens op hun plaats te zetten op de terminal. De tewerkstelling gebeurt in 2 ploegen en op zaterdag indien nodig. Je staat ook in voor het vervangen van batterijen op een andere afdeling. Fysiek zwaar werk schrikt je dus niet af.

  • HUISHOUDHULP VOOR EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Evergem.

  • Huishoudhulp Maaseik (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 8U/WEEK (KLUIZEN)

    Regio: KLUIZEN

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een krediet- en verzekeringsmakelaar, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 8u/week.

  • Student opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

  • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: TAC

    Type: Vaste Job

    Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

  • UX/UI Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • DOCENTEN FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Frans aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ERGATEL

    Type: Werfreserve

    Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

  • Software Designer Java (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Werfreserve

    Our total software development and testing group consists of about 40 people, responsible for the whole of requirements, design, implementation and testing of new features and functions. We design software to control, support and use our SMT and Advanced Packaging machines that are known for their high output at high accuracy with growing flexibility, as the market requests. The optimizer team is a team of 6-8 developers which main focus is to maintain and develop new features for the optimizer product. Main purpose of the optimizer product is to generate placement programs (recipes) which can be used by our equipment to produce printed circuit board. These placement programs should be time optimal, meaning giving the highest machine throughput. Generating optimal placement programs is very complex since the solution space is huge. Variation points are the PCB layout, the component shape, different ways of aligning components (laser, camera), various way of feeding components (tape, tray, stick, bulk, wafer), a large variety of toolbits for picking components (gripper, nozzle), inventory constraints (max number of feeders, toolbits and part used) and different machine concepts (dual head, dual gantry, indexing beam, parallel placement, dual lane etc) and machines products. Another important aspect of the optimizer is an accurate model of the machine hardware in order to fulfill a predication requirement of less than 5%. As one of our Software Designers, your primary challenge will be to create and implement maintainable designs for small enhancements and new features. This requires getting both a broad perspective of the environment of the software and deep insight into the nitty-gritty details.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

Zoek naar antwoorden van NV HOBBY LAND in sociale netwerken
Look for responds of NV HOBBY LAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor NV HOBBY LAND. Laat een reactie achter voor NV HOBBY LAND. NV HOBBY LAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NV HOBBY LAND. Leave a respond for NV HOBBY LAND. NV HOBBY LAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NV HOBBY LAND op de google maps. Adres en contacten NV HOBBY LAND
Location of NV HOBBY LAND on the google maps. Address and contacts of NV HOBBY LAND

Andere gerelateerde bedrijven als come NV HOBBY LAND NV HOBBY LAND: CECILE RIBANT | Rigolet T | JANSSENS | MOULIN D'EMEVILLE | C. ROCHET

Other related companies as NV HOBBY LAND: CECILE RIBANT | Rigolet T | JANSSENS | MOULIN D'EMEVILLE | C. ROCHET

NV HOBBY LAND is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NV HOBBY LAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05524169921. Het bedrijf NV HOBBY LAND bevindt zich op het adres: DIESTERSTRAAT 12; 3970; LEOPOLDSBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 162,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Huisdieren and benodigdheden; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Royal Canin. Producten gemaakt in NV HOBBY LAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NV HOBBY LAND is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NV HOBBY LAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NV HOBBY LAND, openstaande posities, locatie van NV HOBBY LAND op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NV HOBBY LAND is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is NV HOBBY LAND, company assigned to the tax number BE05524169921. The company NV HOBBY LAND is located at the address: DIESTERSTRAAT 12; 3970; LEOPOLDSBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 162,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Huisdieren and benodigdheden; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Royal Canin. Products created in NV HOBBY LAND were not found.
The main activity of NV HOBBY LAND is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NV HOBBY LAND is not available. You also can look at reviews of NV HOBBY LAND, open positions, location of NV HOBBY LAND on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NV HOBBY LAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NV HOBBY LAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NV HOBBY LAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NV HOBBY LAND, employees, financial statistics.