LE VIEUX BLEU

Contactgegevens LE VIEUX BLEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE VIEUX BLEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE VIEUX BLEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VAN HUMBEECK 13; 6460; CHIMAY, België

Telefoon (phone): 60211652 (+32-60211652) 60211652 (+32-60211652)

Fax (fax): +32 (63) 265-18-46 +32 (63) 265-18-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE VIEUX BLEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE VIEUX BLEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE VIEUX BLEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE VIEUX BLEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE VIEUX BLEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE VIEUX BLEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE VIEUX BLEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE VIEUX BLEU
Products information LE VIEUX BLEU

BTW identificatienummer (tax): BE03034118652
Ondernemingsnummer: 1731964111
Hoofdstad (capital): 857,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 262,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in LE VIEUX BLEU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisdieren and benodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE VIEUX BLEU
(Get full report from official database of BE for LE VIEUX BLEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE VIEUX BLEU
Addition kinds of activities for LE VIEUX BLEU

24310202. Jaloezieën, glas, houten frame | Jalousies, glass, wood frame
37280115. Vleugelsamenstellingen en onderdelen, vliegtuigen | Wing assemblies and parts, aircraft
38299926. Vloeistof lek detectie apparatuur | Liquid leak detection equipment
39490800. Darts en tafel sportartikelen en benodigdheden | Darts and table sports equipment and supplies
39990805. Kalenders, ingelijst | Calendars, framed
50910300. Visserij apparatuur en benodigdheden | Fishing equipment and supplies

Werken bij LE VIEUX BLEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE VIEUX BLEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE VIEUX BLEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE VIEUX BLEU. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Medewerker Binnendienst (voltijds/deeltijds & deels telewerk) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hang jij graag aan de telefoon? hou je van sociaal contact? Hou je van verkopen? Dan ben jij degene die we zoeken! Op onze salesafdeling die bestaat uit Pre Sales, Sales en After Sales werken we met een 25-tal collega’s samen in het hart van onze organisatie. Als een echte “hunter” zal je bedrijven binnen de Benelux telefonisch contacteren om afspraken te maken voor onze vertegenwoordigers op de baan of onze producten voor te stellen en met succes te verkopen aan bestaande of potentiële klanten. Afhankelijk van jouw profiel wordt je in één van beide functies gepositioneerd. Als Pre Sales benader je potentiële klanten om een afspraak vast te leggen met onze vertegenwoordigers op de baan. Hierbij werk je in een team van collega’s en nauw samen met onze Sales op de baan. Als After Sales volg je onze klanten nauwkeurig op en zorg je ervoor dat ze steeds op de hoogte blijven van onze producten. Je geniet van een uitgebreide opleiding door jouw Sales Coach die je ook nadien verder zal begeleiden om de te behalen verkoopsresultaat

  • medewerker verkoop (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

  • Customer service assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

  • Service Desk Medewerker (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdelijke opdracht - Zwangerschapsvervanging tot maart 2019 Onze klant te Evere is op zoek naar een service gerichte medewerker die het repair center ondersteund met heel uiteenlopende zaken. Je maakt deel uit van het Service Desk team. Samen staan jullie ten dienste van de klanten om vragen en problemen te registreren (Ticket-aanmaak), op te lossen of door te geven aan de betreffende dienst. Je volgt deze op tot ze volledig afgehandeld is. Jullie behandelen alle vragen met betrekking tot order-to-delivery, van registratie van de bestelling / Herstelling tot facturatie. Je kijkt na of er een bestaand onderhoudscontract is. Indien geen contract, maak je prijsbestekken op voor herstellingen en volgt deze op. Je leert de systemen en de producten ten gronde kennen maar bent ook sterk geïnteresseerd in nieuwe technologieën binnen de logistieke sector. Bedrijfsprofiel: .

  • Chauffeur CE - VERVOER HOOGTEWERKERS (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job als chauffeur CE? En wil je werken voor een stabiel bedrijf regio Wetteren?                                          Dan hebben wij momenteel een interessante aanbieding! Want wij zoeken namelijk een CHAUFFEUR CE voor het vervoer van hoogtewerkers en aanverwante toestellen. Je krijgt op voorhand een ritschema door en gaat deze volgens een goed haalbaar tijdschema opvolgen. Je laadt en lost deze toestellen, rekening houdend met de geldende veiligheidsnormen.

  • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

  • Schoonmaaktster met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GAST & THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt en verzorgt het interieur bij de klanten thuis. Dit is hoofdzakelijk het schoonmaken van leefruimtes, stofzuigen, wassen van de ramen, ... Je voert de taken op een discrete, stipte, zorgvuldige en kwaliteitsvolle manier uit De werkplaatsen bevinden zich in Poperinge en omstreken

  • Student hulpboekhouder (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Junior Recruitment Consultant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: VAN LOOCK EN PARTNERS

    Type: Vaste Job

    · Je gaat actief op zoek naar interessante kandidaten en zoekt steeds de ‘perfecte match’ tussen de kandidaten en de openstaande vacatures. · Je neemt zelf interviews af met potentiële kandidaten binnen verschillende disciplines, dit in functie van een openstaande vacature of op een proactieve manier. · Je zal op basis van kennis en werkervaring in een CV (en telefonische screening) een eerste inschatting maken wat betreft het potentieel van de sollicitant. · Je bent uitermate geïnteresseerd in het volgen van nieuwe trends binnen rekrutering. Je bent hierin dan ook vrij nieuwe initiatieven te nemen. · Je weet interesse te creëren in onze organisatie en vacatures door op een persoonlijke manier jouw enthousiasme over te brengen. · Je werkt heel nauw samen in een ervaren team, maar kan ook perfect zelfstandig werken.

  • Team member OKay Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: OKAY

    Type: Vaste Job

    OKay is een winkelformule van Colruyt Group. In deze gezellige buurtwinkel doen klanten op een vlotte manier hun dagelijkse boodschappen. Als medewerker bied je hen service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Bij OKay kom je terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • TANDTECHNICUS (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DENTAL LABO LEYMAN

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in het maken van kunstgebitten.

  • Project manager (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673607-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je een oog voor detail en wil je elke badkamer op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in jouw bloed? Dan is de functie van Project manager misschien wel iets voor jou! Ontdek het hier! Voor de vacature van Project manager binnen Steylaerts NV (Lier) zijn wij op zoek naar iemand die volgende taken op zich neemt : Je coördineert en leidt badkamerrenovaties van opmeting tot afrekening; Je bewaakt doorlopend de hoge standaarden van Steylaerts; Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en plaatsers; Je vormt een team met je Project Assistant; Je zorgt voor coaching en planning van eigen mensen en onderaannemers.

Zoek naar antwoorden van LE VIEUX BLEU in sociale netwerken
Look for responds of LE VIEUX BLEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE VIEUX BLEU. Laat een reactie achter voor LE VIEUX BLEU. LE VIEUX BLEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE VIEUX BLEU. Leave a respond for LE VIEUX BLEU. LE VIEUX BLEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE VIEUX BLEU op de google maps. Adres en contacten LE VIEUX BLEU
Location of LE VIEUX BLEU on the google maps. Address and contacts of LE VIEUX BLEU

Andere gerelateerde bedrijven als come LE VIEUX BLEU LE VIEUX BLEU: MERGAN ROGER | PISTE "LES MAUGIRES" | Vipcom | QUATACKER MARC | Lotens

Other related companies as LE VIEUX BLEU: MERGAN ROGER | PISTE "LES MAUGIRES" | Vipcom | QUATACKER MARC | Lotens

LE VIEUX BLEU is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE VIEUX BLEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03034118652. Het bedrijf LE VIEUX BLEU bevindt zich op het adres: RUE VAN HUMBEECK 13; 6460; CHIMAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 857,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 262,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Huisdieren and benodigdheden. Producten gemaakt in LE VIEUX BLEU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE VIEUX BLEU is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE VIEUX BLEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE VIEUX BLEU, openstaande posities, locatie van LE VIEUX BLEU op de kaart.

LE VIEUX BLEU is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE VIEUX BLEU, company assigned to the tax number BE03034118652. The company LE VIEUX BLEU is located at the address: RUE VAN HUMBEECK 13; 6460; CHIMAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 857,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 262,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Huisdieren and benodigdheden. Products created in LE VIEUX BLEU were not found.
The main activity of LE VIEUX BLEU is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LE VIEUX BLEU is not available. You also can look at reviews of LE VIEUX BLEU, open positions, location of LE VIEUX BLEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE VIEUX BLEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE VIEUX BLEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE VIEUX BLEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE VIEUX BLEU, employees, financial statistics.