CATTERY HOME AND AWAY

Contactgegevens CATTERY HOME AND AWAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CATTERY HOME AND AWAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

CATTERY HOME AND AWAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ACACIALAAN 7; 2620; HEMIKSEM, België

Telefoon (phone): 32880840 32880840

Fax (fax): +32 (50) 517-72-20 +32 (50) 517-72-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CATTERY HOME AND AWAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CATTERY HOME AND AWAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CATTERY HOME AND AWAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CATTERY HOME AND AWAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CATTERY HOME AND AWAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CATTERY HOME AND AWAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CATTERY HOME AND AWAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CATTERY HOME AND AWAY
Products information CATTERY HOME AND AWAY

BTW identificatienummer (tax): BE09302093505
Ondernemingsnummer: 4164611816
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 703,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in CATTERY HOME AND AWAY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisdieren and benodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CATTERY HOME AND AWAY
(Get full report from official database of BE for CATTERY HOME AND AWAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor CATTERY HOME AND AWAY
Addition kinds of activities for CATTERY HOME AND AWAY

2493. Gereconstitueerde houtproducten | Reconstituted wood products
101102. Voorbereiding van ijzererts | Iron ore preparation
911101. Uitvoerende vestigingen, nationaal | Executive offices, national
08310102. Bark verzamelen | Bark gathering
22840303. Borduurdraad | Embroidery thread
35450322. Frezen machine bijlagen (machine gereedschap accessoires) | Milling machine attachments (machine tool accessories)
63210202. Broederschade- en zorgverzekeringsorganisaties | Fraternal accident and health insurance organizations

Werken bij CATTERY HOME AND AWAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CATTERY HOME AND AWAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CATTERY HOME AND AWAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CATTERY HOME AND AWAY. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren Metser (m/v) Ben je een buitenmens? Heb je de nodige ervaring als metser? kan je een bouwkundig plan lezen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!! Taken: - Je voert het metselwerk uit bij de constructie van het bouwproces, de grond- of funderingswerken de constructie in betonblokken, gevelsteen, baksteen, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. - Chappen - Eenvoudige kolommen en balken bekisten en betonneren.

  • Machinebediener afvulafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener. je bent verantwoordelijk voor het afvullen in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER MET INTERESSE VOOR TEXTIEL & TECHNIEK! (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: MANPOWER INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Zwijndrecht is wereldwijd een marktleider in verkoop en verhuur van textiel en techniek voor de theater- en eventsector. Zij zoeken een dynamische, zelfstandige MAGAZIJNMEDEWERKER! Als MAGAZIJNMEDEWERKER kom je terecht in een klein, gemotiveerd, hecht team dat zich elke dag ten volle inzet om het magazijn vlot te laten draaien. Samen met deze collega's zorg je voor de voorbereiding van de bestellingen! Daarbij zorg je ook voor een correcte administratieve afhandeling (zodat je collega's van sales altijd een correct overzicht van de stock hebben). Je plaatst binnenkomende goederen (technische componenten, textiel,..) in de stock.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: FRANK SPRUYT

    Type: Vaste Job

    Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

  • IT consultants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als IT consultant bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als IT consultant: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • ERVAREN MEUBELMAKER VOOR ATELIER (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: WINDELS TOTAALINRICHTING

    Type: Vaste Job

    Je voert alle werken uit in verband met interieurinrichting en binnenschrijnwerk: meubels en deuren maken. Je werkt uitsluitend in het atelier.

  • Operator met Technische skills (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

  • Regiomanager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

  • Freelance projectverpleegkundige kritieke diensten (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende ziekenhuizen op kritieke diensten. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren. Vraag je je af hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem zeker contact op met ons op het nummer 09/241.58.73

  • Product Developer Bio-Plastics Packaging (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Werfreserve

    FUNCTION We are looking for a very entrepreneurial Product Developer with a passion for creating sustainable food packaging and tableware, a solid interest/understanding of bio-plastics and strong presentation skills. He/She is expected to combine this with a thorough understanding of how to translate material properties into packaging products with the required properties. You will manage and execute bio-plastic packaging developments in line with the deSter eco-strategy from initial idea to final delivery and effectively balance the commercial, technical and design aspects during these new product developments. Key area of focus will be developments in line with our circular economy approach. Your target is the development of food packaging products for both our foodservice and airline segments made of recyclable and/or recycled material, compostable materials and/or materials based on natural resources. Responsible for new bio-plastic product development process. • Manage the new developments from start to market introduction. • Focusing mostly on specifically defined development projects that target the expansion of our product packaging portfolio and defining how to put these developments into the market. • Development of complete product ranges with required properties from different bio-plastic materials • Define the right sustainable-solution that fits the specific market and customer need. • Understand the product lifecycles of the different market segments and integrate this knowledge into new developments. (Operations, product usage, waste management, logistics) • Converting the initial idea into a clear development brief as input for design, other product developers, product engineering, material engineering, procurement and suppliers. • Define the right market positioning of the product and provide clear input on key features and key selling points to create the right marketing story. (in cooperation with the marketing manager) Responsible for the product specification definition of the developments • Determine the right conditions of use for new developments and define quality levels. • Make sure the specifications are in line with customer expectations on eco-impact, usage, operations and logistics • Responsible for the product approval and introduction of the product. Check if prototype samples are in line with the agreed specifications before launching the product. • Adjust specifications and products based on market feedback and learnings from quality • Propose specs changes to enhance profitability • Support quality in finding the root causes and solutions for quality non-conformities The person will report to the Manager Sustainable Packaging & Materials. SKILLS AND EXPERIENCE Product development or engineering education – Master or similar by work experience Minimum 3-5 years of work experience in product development of (preferably) food packaging Good knowledge of bio-plastics and affinity with the related production techniques (mainly injection moulding and thermoforming) Entrepreneurial mindset Experience with different development routes and a good feeling which approach will be best suited for different situations. Product development process know-how. (how to develop a product, how to put it on the market…) Feeling and understanding of design (product design and graphical design) Knowledge of food packaging for foodservice. Experience in customer presentations and communication. Strong project management skills Computer and software knowledge (powerpoint, excel, word) Knowledge of graphical software is a plus

Zoek naar antwoorden van CATTERY HOME AND AWAY in sociale netwerken
Look for responds of CATTERY HOME AND AWAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor CATTERY HOME AND AWAY. Laat een reactie achter voor CATTERY HOME AND AWAY. CATTERY HOME AND AWAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CATTERY HOME AND AWAY. Leave a respond for CATTERY HOME AND AWAY. CATTERY HOME AND AWAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CATTERY HOME AND AWAY op de google maps. Adres en contacten CATTERY HOME AND AWAY
Location of CATTERY HOME AND AWAY on the google maps. Address and contacts of CATTERY HOME AND AWAY

Andere gerelateerde bedrijven als come CATTERY HOME AND AWAY CATTERY HOME AND AWAY: KBC | PETER VERSCHUEREN | PETIT FORESTIER BELGIQUE | V.C. WATERMAEL-BOITSFORT | Exclusive Carcleaning

Other related companies as CATTERY HOME AND AWAY: KBC | PETER VERSCHUEREN | PETIT FORESTIER BELGIQUE | V.C. WATERMAEL-BOITSFORT | Exclusive Carcleaning

CATTERY HOME AND AWAY is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CATTERY HOME AND AWAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09302093505. Het bedrijf CATTERY HOME AND AWAY bevindt zich op het adres: ACACIALAAN 7; 2620; HEMIKSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 703,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Huisdieren and benodigdheden. Producten gemaakt in CATTERY HOME AND AWAY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CATTERY HOME AND AWAY is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CATTERY HOME AND AWAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CATTERY HOME AND AWAY, openstaande posities, locatie van CATTERY HOME AND AWAY op de kaart.

CATTERY HOME AND AWAY is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is CATTERY HOME AND AWAY, company assigned to the tax number BE09302093505. The company CATTERY HOME AND AWAY is located at the address: ACACIALAAN 7; 2620; HEMIKSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 703,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Huisdieren and benodigdheden. Products created in CATTERY HOME AND AWAY were not found.
The main activity of CATTERY HOME AND AWAY is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CATTERY HOME AND AWAY is not available. You also can look at reviews of CATTERY HOME AND AWAY, open positions, location of CATTERY HOME AND AWAY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CATTERY HOME AND AWAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CATTERY HOME AND AWAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CATTERY HOME AND AWAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CATTERY HOME AND AWAY, employees, financial statistics.