AQUA CICHLID

Contactgegevens AQUA CICHLID: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AQUA CICHLID: address, phone, fax, email, website, opening hours

AQUA CICHLID

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NEUVE 59; 6280; GERPINNES, België

Telefoon (phone): 71219169 (+32-71219169) 71219169 (+32-71219169)

Fax (fax): +32 (3) 384-93-48 +32 (3) 384-93-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AQUA CICHLID: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AQUA CICHLID"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AQUA CICHLID"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AQUA CICHLID, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AQUA CICHLID. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AQUA CICHLID, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AQUA CICHLID. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AQUA CICHLID
Products information AQUA CICHLID

BTW identificatienummer (tax): BE06959808349
Ondernemingsnummer: 2718811035
Hoofdstad (capital): 334,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 864,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in AQUA CICHLID zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisdieren and benodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AQUA CICHLID
(Get full report from official database of BE for AQUA CICHLID)

Aanvulling soorten activiteiten voor AQUA CICHLID
Addition kinds of activities for AQUA CICHLID

493100. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
501204. Gemotoriseerde cycli | Motorized cycles
729902. Massage parlor en stoombad diensten | Massage parlor and steam bath services
729912. Consumentenkoopdiensten | Consumer purchasing services
22219902. Linings, rayon of zijde | Linings, rayon or silk
31519904. Handschoenen van lassers | Welders' gloves
36459904. Vloerlampen | Floor lamps
76990101. Kaliber, meter, en andere machinisten instrument reparatie | Caliper, gauge, and other machinists' instrument repair
92220000. Juridische raad en vervolging | Legal counsel and prosecution
94410402. Administratie van maatschappelijke en mannelijke programma's, staatsregering | Administration of social and manpower programs, state government

Werken bij AQUA CICHLID: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AQUA CICHLID: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AQUA CICHLID. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AQUA CICHLID. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

  • student mecanicien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studente job op zaterdag ? Je werkt als mecancien voor de vrachtwagens . Je stelt de juste diagnose en kan zelfstandig herstellingen uitvoeren van vrachtwagens of camionetten . Je voert het klein - en groot onderhoud en je onderhoudt ook jouw werkplaats

  • LESGEVER DANS (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Gepassioneerde Logistieke Medewerker (Jobstudent) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat onze klanten de juiste bestellingen krijgen. Je neemt goederen in ontvangst, registreert deze en zet deze op de juiste locatie in de vestiging. Samen met je collega’s zal je met zorg de bestellingen voor onze klanten samenstellen. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van producten en het melden van schade.

  • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

  • Plaatser van zonnepanelen (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DEFISAT

    Type: Vaste Job

    DEFISAT WERFT AAN MEERDERE PLAATSERS VAN ZONNEPANELEN !

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Westende (Priorijlaan) (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Westende (Priorijlaan)

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

  • FLEXI AFWASSER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRUCKSTOP 26BIS

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei en de uitrustingen. Je sorteert de afwas volgens soort en spoelt de vaat alvorens deze in de vaatwasser te zetten. Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken, sorteert leeggoed en schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte. Je rangschikt het bestek en je droogt serviesgoed af. Je onderhoudt tafels, buffet en keukeninstallaties, de vaatwasmachine en de spoelbakken.

Zoek naar antwoorden van AQUA CICHLID in sociale netwerken
Look for responds of AQUA CICHLID in social networks

Lees alle opmerkingen voor AQUA CICHLID. Laat een reactie achter voor AQUA CICHLID. AQUA CICHLID bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AQUA CICHLID. Leave a respond for AQUA CICHLID. AQUA CICHLID on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AQUA CICHLID op de google maps. Adres en contacten AQUA CICHLID
Location of AQUA CICHLID on the google maps. Address and contacts of AQUA CICHLID

Andere gerelateerde bedrijven als come AQUA CICHLID AQUA CICHLID: Lemineur Ch | O.C.M.W. | BLUE OC?AN | Ecotubel SCRL | PAARDETREM

Other related companies as AQUA CICHLID: Lemineur Ch | O.C.M.W. | BLUE OC?AN | Ecotubel SCRL | PAARDETREM

AQUA CICHLID is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AQUA CICHLID, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06959808349. Het bedrijf AQUA CICHLID bevindt zich op het adres: RUE NEUVE 59; 6280; GERPINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 334,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 864,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Huisdieren and benodigdheden. Producten gemaakt in AQUA CICHLID zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AQUA CICHLID is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AQUA CICHLID is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AQUA CICHLID, openstaande posities, locatie van AQUA CICHLID op de kaart.

AQUA CICHLID is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is AQUA CICHLID, company assigned to the tax number BE06959808349. The company AQUA CICHLID is located at the address: RUE NEUVE 59; 6280; GERPINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 334,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 864,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Huisdieren and benodigdheden. Products created in AQUA CICHLID were not found.
The main activity of AQUA CICHLID is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AQUA CICHLID is not available. You also can look at reviews of AQUA CICHLID, open positions, location of AQUA CICHLID on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AQUA CICHLID, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AQUA CICHLID, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AQUA CICHLID, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AQUA CICHLID, employees, financial statistics.