VAN T ZANT

Contactgegevens VAN T ZANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN T ZANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN T ZANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 'T VOORSTRAAT 4; 1850; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22674104 (+32-22674104) 22674104 (+32-22674104)

Fax (fax): +32 (11) 196-29-56 +32 (11) 196-29-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN T ZANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN T ZANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN T ZANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN T ZANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN T ZANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN T ZANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN T ZANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN T ZANT
Products information VAN T ZANT

BTW identificatienummer (tax): BE03790527343
Ondernemingsnummer: 7676116943
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 192,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in VAN T ZANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN T ZANT
(Get full report from official database of BE for VAN T ZANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN T ZANT
Addition kinds of activities for VAN T ZANT

341101. Voedsel en drank containers | Food and beverage containers
22111004. Percaline, katoen | Percaline, cotton
23990502. Hand geweven kleding | Hand woven apparel
34430501. Atoomafvalbakken | Atomic waste casks
36790204. Opnamekoppen, spraak- en muziekapparatuur | Recording heads, speech and musical equipment
38260307. Turbidometers | Turbidometers
59410300. Golf, tennis, en skischoenen | Golf, tennis, and ski shops

Werken bij VAN T ZANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN T ZANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN T ZANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN T ZANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Poets- en huishoudhulp regio Rotselaar, Haacht (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Rotselaar, Haacht en omgeving

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent arbeider zaterdag M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Overpelt, zoeken wij een jobstudent die op zaterdag kan werken van 9u - 17u. Je zal worden ingezet voor het opruimen en borstelen van de productiehal, schuur- en slijpwerk.  

  • Stagiaire Ressources Humaines (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Pour notre agence de recrutement située à Forest , nous recherchons un(e) Stagiaire Ressources Humaines. cette personne assumera les tâches suivantes: - prise de connaissance des demandes - matching - préselection des profils recherchés - suivi administratif des dossiers - mise en ligne des offres d'emploi - Classement -

  • Student with knowledge of OROMO (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of OROMO and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Ploegbaas gevelrenovatie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in gevelrenovatie zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Een nieuw team van ongeveer 5 personen zal door u begeleid worden. Je begeleidt jouw project van bij de opstart van de werf tot aan de oplevering en dit in nauwe samenwerking met de projectleider. Je organiseert en coördineert de werf en volgt de planning op. Je motiveert de arbeiders, je doet de dagelijkse bestellingen, je zet de werf uit en sluit de werf af. Je staat in voor het in stand houden van de algemene veiligheid op de werf. Je kunt plannen lezen en deze toepassen. Je maakt dagrapoorten met details van prestaties per persoon op de werf. Je coördineert en helpt mee bij het zandstralen, je kan precies werken met een pneumatische handklopboor, je doet aan betonherstel, werkt met systeembekisting op bestaande constructies, je zorgt voor nieuwe verdichtingen.

  • Bakker (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Wouters Brood & Patisserie

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de productie van brood.

  • WMS Consultant / Project leader (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    U bent de gesprekspartner voor onze klanten om oplossingen voor specifieke problemen te bepalen; U bent designer voor maatwerk of aanpassingen, U bent project verantwoordelijke met oog voor planning, opleiding en documentatie,…

  • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • DOSSIERBEHEERDER in familiaal Accountantskantoor - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit kleine familiale kantoor gelegen in Sint-Niklaas is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder omwille van hun snel groeiende kantoor. Ze pakken hier alles persoonlijk aan. De zaakvoerder is sterk betrokken binnen het kantoor en hanteert een opendeurpolitiek. Er werken momenteel een tiental medewerkers die allemaal op hun eigen manier kunnen groeien. Wil jij aanvangen met jouw IAB stage of liever meer taken op je nemen? Dat zijn zeker mogelijkheden hier. Jouw verantwoordelijkheden Je krijgt je eigen dossiers die je van A tot Z afhandelt. Hierbij horen ook het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiftes, Je kan continue jouw eigen kennis en capaciteiten blijven ontwikkelen. Hierdoor groei jij in de job, Je zal in rechtstreeks contact met jouw collega's en zaakvoerder staan. Zij zullen jou ondersteunen en begeleiden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan in dit kantoor zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien. Dit begint bij het zelf mogen doen van de eindbesprekingen met klanten.

  • Herenkapper (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor: Het verwelkomen en installeren van de klant; De wensen over het kapsel bepalen; De klant adviseren; Het knippen van het haar.

Zoek naar antwoorden van VAN T ZANT in sociale netwerken
Look for responds of VAN T ZANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN T ZANT. Laat een reactie achter voor VAN T ZANT. VAN T ZANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN T ZANT. Leave a respond for VAN T ZANT. VAN T ZANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN T ZANT op de google maps. Adres en contacten VAN T ZANT
Location of VAN T ZANT on the google maps. Address and contacts of VAN T ZANT

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN T ZANT VAN T ZANT: Esthelle | Advertys-Promo Consult | Tennis Club Beynois ASBL | NEW TRADING INTERNATIONAL | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as VAN T ZANT: Esthelle | Advertys-Promo Consult | Tennis Club Beynois ASBL | NEW TRADING INTERNATIONAL | PHARMACIES DE GARDE

VAN T ZANT is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN T ZANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03790527343. Het bedrijf VAN T ZANT bevindt zich op het adres: 'T VOORSTRAAT 4; 1850; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 192,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in VAN T ZANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN T ZANT is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN T ZANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN T ZANT, openstaande posities, locatie van VAN T ZANT op de kaart.

VAN T ZANT is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN T ZANT, company assigned to the tax number BE03790527343. The company VAN T ZANT is located at the address: 'T VOORSTRAAT 4; 1850; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 192,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in VAN T ZANT were not found.
The main activity of VAN T ZANT is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN T ZANT is not available. You also can look at reviews of VAN T ZANT, open positions, location of VAN T ZANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN T ZANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN T ZANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN T ZANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN T ZANT, employees, financial statistics.