EDDY DEFRANCE

Contactgegevens EDDY DEFRANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDDY DEFRANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDDY DEFRANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DEGAVE 1; 7603; PERUWELZ, België

Telefoon (phone): 69775458 (+32-69775458) 69775458 (+32-69775458)

Fax (fax): +32 (4) 668-25-21 +32 (4) 668-25-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDDY DEFRANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDDY DEFRANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDDY DEFRANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDDY DEFRANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDDY DEFRANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDDY DEFRANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDDY DEFRANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDDY DEFRANCE
Products information EDDY DEFRANCE

BTW identificatienummer (tax): BE08802490234
Ondernemingsnummer: 2571868896
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 116,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in EDDY DEFRANCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDDY DEFRANCE
(Get full report from official database of BE for EDDY DEFRANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDDY DEFRANCE
Addition kinds of activities for EDDY DEFRANCE

141100. Dimensiesteen | Dimension stone
355399. Houtbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Woodworking machinery, nec
31310403. Verblijven, schoen | Stays, shoe
32810203. Lampbasis, onyx | Lamp bases, onyx
50520000. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores

Werken bij EDDY DEFRANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDDY DEFRANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDDY DEFRANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDDY DEFRANCE. Looking for open vacancies in other companies

 • Adjunct van de directie – Strategische cel IVA Mobiliteitsbedrijf Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen het Mobiliteitsbedrijf kom je terecht op de afdeling Beleid. Deze bestaat uit vier cellen: strategisch beleid, ruimtelijke projecten en vervoerplannen, operationeel beleid en fietscel. U zal werken in de cel strategisch beleid die de strategische lijnen que mobiliteitsbeleid in Gent uitzet in overleg met de betrokken partners. De kerntaak van de cel strategisch beleid is de strategische lijnen qua mobiliteitsbeleid in Gent uit te zetten in overleg met de betrokken partners. Deze uiten zich voornamelijk in de onderstaande 4 aspecten. U werkt strategische mobiliteitsplannen en -visies uit in functie van het stimuleren van meer duurzame mobiliteit/verplaatsingen en in samenwerking met alle betrokken actoren. Naast het uitwerken en opvolgen van eigen plannen, worden ook planprocessen opgevolgd in relatie tot mobiliteit die door andere actoren worden opgestart. U voert hierover onderhandelingen waar nodig. U zal in dit kader de nodige studies lanceren bij externe bureaus en opvolgen, gesteund door uw eigen expertise. U kunt ook ingezet worden in het trekken en opvolgen van overlegmomenten met strategische partners binnen het mobiliteitsbeleid, zowel extern als intern binnen de stad.

 • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

  Regio: SINT-LAUREINS

  Bedrijf: MANPOWER

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

 • Huishoudhulp regio Izegem/Lendelede 20h/week (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AMBY IZEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Broechem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BROECHEM)

  Regio: BROECHEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent pizzaleveraar (m/v) - rijbewijs A of B is een must (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, gelegen te Gent en actief in het maken van lekkere pizza's, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten. Je staat in voor de levering van de pizza's bij de klanten, dit door middel van een brommer. Onze klant is elke dag open van 11u30 tem 22u30. Ben jij minstens 1 dag in het weekend beschikbaar? Hecht je ook veel belang aan enthousiasme, klantvriendelijkheid en een verzorgd voorkomen? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken! Werkuren bespreekbaar!

 • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

  Regio: LINT

  Bedrijf: DRIX

  Type: Studentenjob

  Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

 • Jobstudent (september) - Total Tessenderlo (autosnelweg richting Hasselt) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een afwisselende studentenjob en weet je van aanpakken? Dan is een studentenjob als verkoper bij TOTAL Tessenderlo misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Tessenderlo (autosnelweg richitng Hasselt) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers (studenten). Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 3/5de regime tijdens de maand september en daarna tijdens de weekends. (+/-21 uur per week)

 • Rangeerder AM 02:30 - 8:30 (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: DPD (Belgium) NV/SA

  Type: Vaste Job

  Ons ochtendteam versterken van 2u30 tot 8u30 Rangeren van afgezette wisselbakken aan de laad- en losplaatsen (zo efficiënt mogelijk volgens de vooropgestelde procedure) Onderhoud en controle van het rangeervoertuig LTS-scanningen Uitvoeren van administratieve taken, invullen van vrachtbrieven (CMR), controle van klanten en belading

 • Industrieel elektrotechnisch installateur (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: vind! Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je verzorgt elektrische installaties bij industriële klanten, samen met je collega's: Je monteert kabelbanen. Je legt kabels. Je sluit elektrische kasten aansluiten .. Je werkt enkele keren per jaar in het buitenland binnen Europa.

 • Zelfstandig Psychiatrisch arts - kinder- en jeugdpsychiatrie (M/V) (TILDONK)

  Regio: TILDONK

  Bedrijf: OOKJG

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater, die op zelfstandige basis ons team wil aanvullen en versterken. Wij wensen zo ons aanbod diagnostiek en testafname verder optimaliseren. Volgende zaken zullen alvast tot een onderdeel van het op te nemen takenpakket behoren Diagnostiek i.s.m. ons diagnostisch onderzoeksteam. Multidisciplinair overleg met het therapeutenteam i.k.v. lopende casussen. Het vaststellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Ons behandelteam begeleiden op inhoudelijk niveau. Zorg verlenen op academisch, topklinisch niveau.

 • KINDERBEGELEIDERS (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: GROEPSOPVANG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze opstartende groepsopvang (maximum 18 kinderen) sta je in voor de opvang, verzorging en begeleiding bij activiteiten van kinderen tussen 0 en 3 jaar.

 • VENDEURS/ CAISSIERS (MOUSCRON)

  Regio: MOUSCRON

  Bedrijf: FORUM JOBS BEDIENDEN MOESKROEN

  Type: Werfreserve

  Nous recherhons un(e) vendeur(euse) bilingue fr/ndl. Vous accueilliez les clients Vous renseignez les clients sur les caractéristiques de la marchandise et les conseiller dans leurs achats. Vous préparez les marchandises à vendre Vous encaissez Vous veillez à la propreté générale du magasin.

Zoek naar antwoorden van EDDY DEFRANCE in sociale netwerken
Look for responds of EDDY DEFRANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDDY DEFRANCE. Laat een reactie achter voor EDDY DEFRANCE. EDDY DEFRANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDDY DEFRANCE. Leave a respond for EDDY DEFRANCE. EDDY DEFRANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDDY DEFRANCE op de google maps. Adres en contacten EDDY DEFRANCE
Location of EDDY DEFRANCE on the google maps. Address and contacts of EDDY DEFRANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come EDDY DEFRANCE EDDY DEFRANCE: L&L | Hunter NV | JANINE BOUVY | HUIS VAN GASTEL VERHAEGEN NV | MARC ROELOF

Other related companies as EDDY DEFRANCE: L&L | Hunter NV | JANINE BOUVY | HUIS VAN GASTEL VERHAEGEN NV | MARC ROELOF

EDDY DEFRANCE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDDY DEFRANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08802490234. Het bedrijf EDDY DEFRANCE bevindt zich op het adres: RUE DEGAVE 1; 7603; PERUWELZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 116,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in EDDY DEFRANCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDDY DEFRANCE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDDY DEFRANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDDY DEFRANCE, openstaande posities, locatie van EDDY DEFRANCE op de kaart.

EDDY DEFRANCE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDDY DEFRANCE, company assigned to the tax number BE08802490234. The company EDDY DEFRANCE is located at the address: RUE DEGAVE 1; 7603; PERUWELZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 116,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in EDDY DEFRANCE were not found.
The main activity of EDDY DEFRANCE is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EDDY DEFRANCE is not available. You also can look at reviews of EDDY DEFRANCE, open positions, location of EDDY DEFRANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDDY DEFRANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDDY DEFRANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDDY DEFRANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDDY DEFRANCE, employees, financial statistics.