BRANDSTOFFEN SLABBINCK

Particuliere bedrijvenLegale diensten • BRANDSTOFFEN SLABBINCK
Private companiesLegal Services • BRANDSTOFFEN SLABBINCK

Contactgegevens BRANDSTOFFEN SLABBINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRANDSTOFFEN SLABBINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRANDSTOFFEN SLABBINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PANNENSTRAAT 87; 8301; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50516319 (+32-50516319) 50516319 (+32-50516319)

Fax (fax): +32 (84) 753-90-30 +32 (84) 753-90-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRANDSTOFFEN SLABBINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRANDSTOFFEN SLABBINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRANDSTOFFEN SLABBINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRANDSTOFFEN SLABBINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRANDSTOFFEN SLABBINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRANDSTOFFEN SLABBINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRANDSTOFFEN SLABBINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRANDSTOFFEN SLABBINCK
Products information BRANDSTOFFEN SLABBINCK

BTW identificatienummer (tax): BE09463867187
Ondernemingsnummer: 5808441162
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in BRANDSTOFFEN SLABBINCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRANDSTOFFEN SLABBINCK
(Get full report from official database of BE for BRANDSTOFFEN SLABBINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRANDSTOFFEN SLABBINCK
Addition kinds of activities for BRANDSTOFFEN SLABBINCK

382601. Spectroscopische en andere optische eigenschappen meetuitrusting. | Spectroscopic and other optical properties measuring equip.
27890300. Binding en reparatie van boeken, tijdschriften en pamfletten | Binding and repair of books, magazines, and pamphlets
36610113. Telefoons, onder water | Telephones, underwater
55310103. Automotive onderdelen | Automotive parts
65529902. Grondverdelers en ontwikkelaars, residentieel | Land subdividers and developers, residential

Werken bij BRANDSTOFFEN SLABBINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRANDSTOFFEN SLABBINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRANDSTOFFEN SLABBINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRANDSTOFFEN SLABBINCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Burst (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • studenten inkomende telefonie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter zoeken we werkwillige studenten die ondersteuning kunnen bieden op de facturatiedienst van een firma. Je helpt bestaande klanten verder en aan het einde van het gesprek maak je indien mogelijk een commerciële bocht. Je werkt op de dienst inbound, wat wil zeggen dat je inkomende oproepen zal behandelen. Je hoeft dus zelf niet uit te bellen naar mensen. Concreet zoeken we voor de divisie Gent een aantal jobstudenten die direct aan de slag kunnen gaan.

  • Student 17+ (M/V) - weekendwerk tearoom (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Opdienen Afwas

  • Onderhoudstechnieker Filling Household - dagploeg (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MC BRIDE

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker draag je bij tot het in stand houden en verhogen van de productiviteit en betrouwbaarheid van het machinepark in de fillingafdeling. Hiertoe voer je geplande werken uit en/of lever je een bijdrage in de voorbereiding ervan; sta je in voor een deskundige uitvoering van geplande onderhoudswerken; sta je in voor het aanbrengen en uitwerken van verbetervoorstellen. Wanneer de behoefte er is geef je als interventietechnieker de nodige ondersteuning aan filling (in ploegenstelsel volgens de noodzaak); geef je ondersteunig aan operatoren: je geeft bedienings- en ombouwinstructies en/of opleiding.

  • Werfleider met ervaring (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Constructiv

    Type: Vaste Job

    Constructiv, het sectorfonds van de bouw, is op zoek naar een ervaren werfleider voor een bouwbedrijf uit Nieuwpoort, gespecialiseerd in het plaatsen van aluminium dakgoten en het isoleren van bedrijfsgebouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: verantwoordelijk voor de projecten planning leiding geven waken over de veiligheid Je vertrekt 's morgens vanop de koer.

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • Confectiemedewerkers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de productie van zonwering zijn wij op zoek naar machineoperatoren. Na een opleiding van 1 jaar, waar je alles leert van de snijbewerkingen, lasbewerkingen, tot en met eindcontrole, krijg je je post toegewezen. We zoeken dus mensen die heel goed met de handen kunnen werken maar tevens ook metrisch en ruimtelijk kunnen denken. Je zal de “stiel” in het bedrijf zelf leren, zodat je na de opleiding zelfstandig van A tot Z een doek kan confectioneren.

  • Schrijnwerker regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Vacature seksuoloog – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde seksuoloog om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

Zoek naar antwoorden van BRANDSTOFFEN SLABBINCK in sociale netwerken
Look for responds of BRANDSTOFFEN SLABBINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRANDSTOFFEN SLABBINCK. Laat een reactie achter voor BRANDSTOFFEN SLABBINCK. BRANDSTOFFEN SLABBINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRANDSTOFFEN SLABBINCK. Leave a respond for BRANDSTOFFEN SLABBINCK. BRANDSTOFFEN SLABBINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRANDSTOFFEN SLABBINCK op de google maps. Adres en contacten BRANDSTOFFEN SLABBINCK
Location of BRANDSTOFFEN SLABBINCK on the google maps. Address and contacts of BRANDSTOFFEN SLABBINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come BRANDSTOFFEN SLABBINCK BRANDSTOFFEN SLABBINCK: PRةMAMAN | Association 29 Mouvements de Femmes ASBL | PHOTO CINQUANTENAIRE | JORIS MULLER | VERZEK. SCHREURS-BOLLE

Other related companies as BRANDSTOFFEN SLABBINCK: PRةMAMAN | Association 29 Mouvements de Femmes ASBL | PHOTO CINQUANTENAIRE | JORIS MULLER | VERZEK. SCHREURS-BOLLE

BRANDSTOFFEN SLABBINCK is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRANDSTOFFEN SLABBINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09463867187. Het bedrijf BRANDSTOFFEN SLABBINCK bevindt zich op het adres: PANNENSTRAAT 87; 8301; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 466,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in BRANDSTOFFEN SLABBINCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRANDSTOFFEN SLABBINCK is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRANDSTOFFEN SLABBINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRANDSTOFFEN SLABBINCK, openstaande posities, locatie van BRANDSTOFFEN SLABBINCK op de kaart.

BRANDSTOFFEN SLABBINCK is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRANDSTOFFEN SLABBINCK, company assigned to the tax number BE09463867187. The company BRANDSTOFFEN SLABBINCK is located at the address: PANNENSTRAAT 87; 8301; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 466,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in BRANDSTOFFEN SLABBINCK were not found.
The main activity of BRANDSTOFFEN SLABBINCK is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BRANDSTOFFEN SLABBINCK is not available. You also can look at reviews of BRANDSTOFFEN SLABBINCK, open positions, location of BRANDSTOFFEN SLABBINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRANDSTOFFEN SLABBINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRANDSTOFFEN SLABBINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRANDSTOFFEN SLABBINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRANDSTOFFEN SLABBINCK, employees, financial statistics.