A. VAN WIJMELBEKE

Contactgegevens A. VAN WIJMELBEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. VAN WIJMELBEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. VAN WIJMELBEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VENNESTRAAT 12; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56601239 (+32-56601239) 56601239 (+32-56601239)

Fax (fax): +32 (64) 320-48-12 +32 (64) 320-48-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. VAN WIJMELBEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. VAN WIJMELBEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. VAN WIJMELBEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. VAN WIJMELBEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. VAN WIJMELBEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. VAN WIJMELBEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. VAN WIJMELBEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. VAN WIJMELBEKE
Products information A. VAN WIJMELBEKE

BTW identificatienummer (tax): BE09407012939
Ondernemingsnummer: 8714599609
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in A. VAN WIJMELBEKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. VAN WIJMELBEKE
(Get full report from official database of BE for A. VAN WIJMELBEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. VAN WIJMELBEKE
Addition kinds of activities for A. VAN WIJMELBEKE

2066. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
286501. Kleurstoffen en pigmenten | Dyes and pigments
519302. Bloemen en kwekerijvoorraad | Flowers and nursery stock
07839904. Spuitdiensten, sierboom | Spraying services, ornamental tree
32990101. Ingebouwde mica | Built-up mica
34839905. Chemical warfare projectielen en componenten | Chemical warfare projectiles and components
36339902. Wringers, binnenlandse industrie | Wringers, domestic industry
51119902. Printpapier | Printing paper
73840203. Home films, ontwikkeling en verwerking | Home movies, developing and processing

Werken bij A. VAN WIJMELBEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. VAN WIJMELBEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. VAN WIJMELBEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. VAN WIJMELBEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Hierbij wordt je ingezet als productiemedewerker of als inpakker, afhankelijk van de drukte. Takenpakket: De vis in de correcte verpakkingsschaal leggen en de schalen in dozen steken. Daarnaast kan je ook instaan voor de aanvoer van vis naar de productielijn. Afgewerkte producten breng je naar de logistieke afdeling.

  • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

  • CNC operator (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Wevelgem zijn wij op zoek naar een CNC operator (m/v). - Je vervaardigt metalen onderdelen op een CNC-gestuurde freesmachine (stukwerk of kleine series); - Je stelt, indien nodig, de machine in; - Je beheert het verspaningsproces, meet en corrigeert indien nodig de CNC-besturing; - Je programmeert zelf eenvoudige stukken.

  • METSER (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Moerbeke-Waas (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Tentenbouwer 23/8 (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - opbouw en afbraak van kadertenten, partytenten, ... - afwerking, plaatsen van houten vloeren, vloerbekleding,... - afwerking, plaatsen van tafels, stoelen,...

  • Product Engineer (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Doelstelling Als Product Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, ontwerpen en verbeteren van (nieuwe) productieprocessen en werkmethodes en het industrialiseren, up-scalen en klant specifiek maken van producten/processen komende van de R&D-ontwerpfase om alzo de toegewezen productgroepen/productieprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk te beheren, zowel nationaal als internationaal. Taken: Je bent binnen het Product Engineering team de stuwende kracht om de nieuwe ontwikkelingen doorheen de verschillende fasen van ontwerp tot en met effectieve implementatie in productie te laten verlopen Je bent verantwoordelijk voor het productinhoudelijk opvolgen van alle PTA’s van de toegewezen productgroep Je verbetert de aan u toegewezen producten en productieprocessen, ontwikkelt u nieuwe processen, definieert innovatieve productiemiddelen en implementeert de daaruit voortvloeiende investeringsprojecten Je staat in voor de verdere uitbouw van onze know-how op het vlak van materialen, processen en producten Je bent samen met het Product Engineering team verantwoordelijk voor het behandelen en nemen van corrigerende actie van alle niet-conformiteiten van jullie productgroep Je werkt nauw samen met de Process Engineers, Project Engineers mbt Equipment, R&D project Managers en externe leveranciers Als Product Engineer zorg je mede voor implementatie van nieuwe producten en proces de diverse HEN filialen wereldwijd en de daarbij behorende kennisoverdracht

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • tai chi instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde tai chi instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van A. VAN WIJMELBEKE in sociale netwerken
Look for responds of A. VAN WIJMELBEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. VAN WIJMELBEKE. Laat een reactie achter voor A. VAN WIJMELBEKE. A. VAN WIJMELBEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. VAN WIJMELBEKE. Leave a respond for A. VAN WIJMELBEKE. A. VAN WIJMELBEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. VAN WIJMELBEKE op de google maps. Adres en contacten A. VAN WIJMELBEKE
Location of A. VAN WIJMELBEKE on the google maps. Address and contacts of A. VAN WIJMELBEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come A. VAN WIJMELBEKE A. VAN WIJMELBEKE: FLGAUTIER BENELUX SA | BUIJS VLAANDEREN PLEISTERWERKEN BVBA | M. HENDRICKX | SOUND & DECIBELS | ANTHOONS

Other related companies as A. VAN WIJMELBEKE: FLGAUTIER BENELUX SA | BUIJS VLAANDEREN PLEISTERWERKEN BVBA | M. HENDRICKX | SOUND & DECIBELS | ANTHOONS

A. VAN WIJMELBEKE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. VAN WIJMELBEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09407012939. Het bedrijf A. VAN WIJMELBEKE bevindt zich op het adres: VENNESTRAAT 12; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 874,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in A. VAN WIJMELBEKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. VAN WIJMELBEKE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. VAN WIJMELBEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. VAN WIJMELBEKE, openstaande posities, locatie van A. VAN WIJMELBEKE op de kaart.

A. VAN WIJMELBEKE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. VAN WIJMELBEKE, company assigned to the tax number BE09407012939. The company A. VAN WIJMELBEKE is located at the address: VENNESTRAAT 12; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 874,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in A. VAN WIJMELBEKE were not found.
The main activity of A. VAN WIJMELBEKE is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A. VAN WIJMELBEKE is not available. You also can look at reviews of A. VAN WIJMELBEKE, open positions, location of A. VAN WIJMELBEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. VAN WIJMELBEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. VAN WIJMELBEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. VAN WIJMELBEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. VAN WIJMELBEKE, employees, financial statistics.