FRANZ VAN DEN EECKHOUT

Contactgegevens FRANZ VAN DEN EECKHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANZ VAN DEN EECKHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANZ VAN DEN EECKHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RAAKSTRAAT 1BA; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 52444083 (+32-52444083) 52444083 (+32-52444083)

Fax (fax): +32 (61) 510-85-71 +32 (61) 510-85-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANZ VAN DEN EECKHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANZ VAN DEN EECKHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANZ VAN DEN EECKHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANZ VAN DEN EECKHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANZ VAN DEN EECKHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANZ VAN DEN EECKHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANZ VAN DEN EECKHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANZ VAN DEN EECKHOUT
Products information FRANZ VAN DEN EECKHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE08921691894
Ondernemingsnummer: 3783111572
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 784,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FRANZ VAN DEN EECKHOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Houtbewerking and -behandeling; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANZ VAN DEN EECKHOUT
(Get full report from official database of BE for FRANZ VAN DEN EECKHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANZ VAN DEN EECKHOUT
Addition kinds of activities for FRANZ VAN DEN EECKHOUT

961104. Administratie van algemene economische programma's, niveau van overheid | Administration of general economic programs, level of government
20150907. Spreads, sandwich: pluimvee | Spreads, sandwich: poultry
31110305. Embossing van leer | Embossing of leather
37320205. Kajaks, gebouw en reparatie | Kayaks, building and repairing
39490508. Decoys, eend en andere wildvogels | Decoys, duck and other game birds

Werken bij FRANZ VAN DEN EECKHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANZ VAN DEN EECKHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANZ VAN DEN EECKHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANZ VAN DEN EECKHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Zeehaven (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Merelbeke zijn we op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het aan- en afvoeren van te recycleren metaal in de Gentse Zeehaven. Je zal voornamelijk binnen de haven rijden. Het laden en lossen doe je via kraanbediening op de vrachtwagen.

  • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • Orderpicker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicking in de vleessector waarbij je a.d.h.v. een touchscreen de nodige bestellingen vindt, klaar zet en administratief verwerkt (registratie + etikettering). Gezien de te picken producten sta je in een koelomgeving (10 a 12 °C), maar wordt de nodige bescherming/opwarming uiteraard voorzien.

  • Administratief Bediende (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wetteren zijn wij opzoek naar een administratief bediende (m/v):  Je zal instaan voor de volgende taken:  administratief werk  input orders klanten  telefonische bestellingen noteren  folderplanning  bestellingen plaatsen fabrikanten  stockopvolging  beheren van de website en de sociale media  inboeken facturen en orderbons  werken met het programma EXACT GLOBE

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • productie medewerker vakantie job September Bd myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    Als productie medewerker bij BD My Shopi sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Je taken als productie medewerker zijn: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorg dragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen Je werkt als productie medewerker / inpakker in 2 ploegen of vaste nachtploeg

  • Servicetechnieker regio Anderlecht - Groot-Bijgaarden - Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TOYOTA MATERIAL HANDLING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment vorkheftrucks en magazijntrucks bij uiteenlopende klanten in jouw regio. Het uitvoeren van keuringen en het oplossen van storingen maakt ook deel uit van je werkzaamheden. Met een volledig uitgeruste service camionette werk je zelfstandig en ben je zelf verantwoordelijk voor de planning van je afspraken. Wil je lezen hoe een dag van een servicetechnieker bij Toyota er concreet uit ziet? Klik dan op deze https://toyota-forklifts.be/waarom-toyota/over-ons/nieuws/servicetechnieker/

  • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

  • Allround planning officer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je maakt zelf de planningen en de verhuringen van A tot Z op. Je bent het aanspreekpunt voor onze Nederlandstalige en Franstalige klanten. Je behandelt bestellingen van klanten die binnenkomen. Je volgt de klachten van klanten op.

  • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

  • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SANTE MAGIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

Zoek naar antwoorden van FRANZ VAN DEN EECKHOUT in sociale netwerken
Look for responds of FRANZ VAN DEN EECKHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANZ VAN DEN EECKHOUT. Laat een reactie achter voor FRANZ VAN DEN EECKHOUT. FRANZ VAN DEN EECKHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANZ VAN DEN EECKHOUT. Leave a respond for FRANZ VAN DEN EECKHOUT. FRANZ VAN DEN EECKHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANZ VAN DEN EECKHOUT op de google maps. Adres en contacten FRANZ VAN DEN EECKHOUT
Location of FRANZ VAN DEN EECKHOUT on the google maps. Address and contacts of FRANZ VAN DEN EECKHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANZ VAN DEN EECKHOUT FRANZ VAN DEN EECKHOUT: DRUKKERIJ DUBBEL PUNT | GARAGE BELLON | HENNES & MAURITZ ( H&M) | ERMELINDE BOGAERT | Amadeus

Other related companies as FRANZ VAN DEN EECKHOUT: DRUKKERIJ DUBBEL PUNT | GARAGE BELLON | HENNES & MAURITZ ( H&M) | ERMELINDE BOGAERT | Amadeus

FRANZ VAN DEN EECKHOUT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANZ VAN DEN EECKHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08921691894. Het bedrijf FRANZ VAN DEN EECKHOUT bevindt zich op het adres: RAAKSTRAAT 1BA; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 784,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Houtbewerking and -behandeling; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in FRANZ VAN DEN EECKHOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANZ VAN DEN EECKHOUT is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANZ VAN DEN EECKHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANZ VAN DEN EECKHOUT, openstaande posities, locatie van FRANZ VAN DEN EECKHOUT op de kaart.

FRANZ VAN DEN EECKHOUT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANZ VAN DEN EECKHOUT, company assigned to the tax number BE08921691894. The company FRANZ VAN DEN EECKHOUT is located at the address: RAAKSTRAAT 1BA; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 784,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Houtbewerking and -behandeling; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in FRANZ VAN DEN EECKHOUT were not found.
The main activity of FRANZ VAN DEN EECKHOUT is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANZ VAN DEN EECKHOUT is not available. You also can look at reviews of FRANZ VAN DEN EECKHOUT, open positions, location of FRANZ VAN DEN EECKHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANZ VAN DEN EECKHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANZ VAN DEN EECKHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANZ VAN DEN EECKHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANZ VAN DEN EECKHOUT, employees, financial statistics.