DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE

Contactgegevens DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DE BECLERS 10; 7532; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69547250 (+32-69547250) 69547250 (+32-69547250)

Fax (fax): +32 (51) 455-17-59 +32 (51) 455-17-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE
Products information DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE

BTW identificatienummer (tax): BE02120056152
Ondernemingsnummer: 8411651611
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 481,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Houtbewerking and -behandeling; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE
(Get full report from official database of BE for DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE
Addition kinds of activities for DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE

348301. Ammunitie componenten | Ammunition components
22410100. Kant en decoratief trim, smal weefsel | Lace and decorative trim, narrow fabric
35370100. Platforms, stands, tafels, pallets en dergelijke apparatuur | Platforms, stands, tables, pallets, and similar equipment
35450305. Boring machine bijlagen (gereedschap gereedschap accessoires) | Boring machine attachments (machine tool accessories)
35999917. Swage blokken | Swage blocks
62110104. Vloerhandelaars, veiligheid | Floor traders, security

Werken bij DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige bijwerken UZ Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je een centje bijverdienen en ondertussen bijdragen aan de kwalitatieve hulpverlening bij UZ Gent? Dan bij jij diegene die we zoeken! Randstad Medical wil de kans bieden aan verpleegkundigen om op hun beschikbare momenten losse opdrachten tijdens verschillende shiften te werken. UZ Gent biedt, met zijn diversiteit aan afdelingen, een waaier aan mogelijkheden aan voor verpleegkundigen met specialisaties of algemeen verpleegkundigen. Overeenkomstig aan jouw verwachtingen en ervaring als verpleegkundige bieden wij jou de meest geschikte opdrachten aan qua afdeling en uurrooster.

  • Vervangingsopdracht schoonmaker/-ster regio Oostende (38u20/week) - dagwerk (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een bedrijf regio Oostende. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 7u-14u40 (38u20/week)

  • SCHOONMAAKMEDEWERKER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als allround schoonmaakmedewerker instaan voor de algemene schoonmaak van bedrijven. Je zal verantwoordelijk zijn voor zowel de algemene schoonmaak (dweilen, afstoffen, stofzuigen, ..).

  • Service-/Storingstechnieker (intern) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan op zoek naar een service-/storingstechnieker (m/v) voor onze klant te Genk. Wij zoeken een gedreven allround service/storingstechnieker, die daar intern de huidige ploeg wilt versterken. Naast het monteren van metalen constructies voer je ook onderhoudswerken uit aan machines, alsook het samenstellen van nieuwe machines.

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 1 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • Student productie - oproepbasis (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: VIO Turnhout

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Arendonk is op zoek studenten die willen helpen in de productie na de schooluren of als ze een vrije dag hebben. Je zal vooral moeten helpen met het overstapelen van eieren. Eventueel ook met het industrieel reinigen van de productieruimte. Heb jij een paar dagen in de week vrij of wil je na de schooluren nog iets bijverdienen? Solliciteer dan snel of spring binnen met je CV.

  • CNC bediener (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

    Type: Vaste Job

    Uw taak wordt het aansturen, bedienen, onderhouden van onze gloednieuwe 5-assige CNC machine. Kreatief gebruik van ultramoderne hout en freeztechnieken . Zin voor orde en netheid is noodzakelijk.

  • Purchasing assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

Zoek naar antwoorden van DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE in sociale netwerken
Look for responds of DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE. Laat een reactie achter voor DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE. DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE. Leave a respond for DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE. DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE op de google maps. Adres en contacten DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE
Location of DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE on the google maps. Address and contacts of DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE

Andere gerelateerde bedrijven als come DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE: FLC.C.I.B. SA | HUIS CRAENKINDERSHUYS | PEETERS V. | D?COR DU HOME KERF | F B F BVBA

Other related companies as DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE: FLC.C.I.B. SA | HUIS CRAENKINDERSHUYS | PEETERS V. | D?COR DU HOME KERF | F B F BVBA

DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02120056152. Het bedrijf DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE bevindt zich op het adres: PLACE DE BECLERS 10; 7532; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 481,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Houtbewerking and -behandeling; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE, openstaande posities, locatie van DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE op de kaart.

DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE, company assigned to the tax number BE02120056152. The company DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE is located at the address: PLACE DE BECLERS 10; 7532; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 481,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Houtbewerking and -behandeling; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE were not found.
The main activity of DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE is not available. You also can look at reviews of DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE, open positions, location of DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DERVAUX JEAN LUC & CLAUDE, employees, financial statistics.