SCIERIE DU CONDROZ

Contactgegevens SCIERIE DU CONDROZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCIERIE DU CONDROZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCIERIE DU CONDROZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MOULIN 7; 4560; CLAVIER, België

Telefoon (phone): 85411137 (+32-85411137) 85411137 (+32-85411137)

Fax (fax): +32 (87) 315-70-41 +32 (87) 315-70-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCIERIE DU CONDROZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCIERIE DU CONDROZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCIERIE DU CONDROZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCIERIE DU CONDROZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCIERIE DU CONDROZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCIERIE DU CONDROZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCIERIE DU CONDROZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCIERIE DU CONDROZ
Products information SCIERIE DU CONDROZ

BTW identificatienummer (tax): BE01665496826
Ondernemingsnummer: 3212097167
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 538,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in SCIERIE DU CONDROZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Houtbewerking and -behandeling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCIERIE DU CONDROZ
(Get full report from official database of BE for SCIERIE DU CONDROZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCIERIE DU CONDROZ
Addition kinds of activities for SCIERIE DU CONDROZ

172103. Industrieel schilderij | Industrial painting
244103. Kisten en koffers, hout | Chests and trunks, wood
20410113. Tarwe bloem | Wheat flour
20480104. Kipvoer, bereid | Chicken feeds, prepared
28349912. Water, steriel: voor injecties | Water, sterile: for injections
33989901. Vernietiging van metaal | Annealing of metal
50519904. ingots | Ingots
82310102. Medische bibliotheek | Medical library
87330000. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations

Werken bij SCIERIE DU CONDROZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCIERIE DU CONDROZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCIERIE DU CONDROZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCIERIE DU CONDROZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Bulktransport (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Brecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Bij voorkeur heb je reeds ervarig met bulktransport, maar met de nodige motivatie voor een opleiding binnen het bedrijf kom je zeker ook in aanmerking! Je laat je zeker niet afschrikken door de nodige fysieke arbeid. Je hebt in elk geval zin om af en toe je handen vuil te maken! Flexibiliteit is zeer belangrijk, gezien je met zeer variabele uren werkt.

  • Orderpicker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot logistiek bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een magazijnier. Bij voorkeur met reachtruck ervaring. Je taken bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens met elektrische transpallet, palletten stockeren of uit de rekken halen mbv een reachtruck, omwikkelen van materiaal met folie, paletten plaatsen of halen uit een frigo met een reachtruck... Het gaat om een langdurige opdracht met optie vast in een leuk bedrijf met aangename sfeer. Je zal werken in de late ploeg (15-23u).

  • CNC-operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Bedienen van CNC-gestuurde draaibanken en freescentra • Kleine storingen proberen te verhelpen • De nodige onderdelen netjes en aan een vlot tempo afwerken

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooi groeiend voedingsbedrijf is Let's Work Aalter op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chauffeur C/CE. - Je krijgt een vaste regio toegewezen. - Je staat in voor het vervoer van goederen. - Je levert zelfstandig de filialen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. - Je werkt van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wortel (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MACHELEN - DIEGEM– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Orderverzameling (zaterdagwerk) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: HGC - HANOS ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent afdeling Orderverzameling voor zaterdag. In deze functie draag je zorg voor het correct verzamelen van klantorders. Je controleert de goederen op juistheid, houdbaarheidsdatum en beschadigingen. Goederen die niet aan de gestelde eisen voldoen, worden gemeld. Je zet de goederen klaar voor verzending en je helpt bij het lossen van de goederen van een binnengekomen vracht.

  • Software Tester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als Test Engineer is het jouw bevoegdheid om de nodige software te controleren op bugs en systeemtesten uit te voeren. Vervolgens beheer, wijzig en onderhoud je deze op de Team Foundation Server. Je voert regressietesten uit en tevens voorzie je developers van feedback aan de hand van user stories en analyses met betrekking tot functionele bugs en andere anomalieën. Je koppelt steeds terug naar de Test Coördinator en de IT Program Manager.

  • Industriële bewakingsagent Limburg (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

  • Verantwoordelijke Planning Verhuurpark (M/V) (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: THE POWERSHOP

    Type: Vaste Job

    . Korte termijn inplannen van materiaal (generatoren, lichtmasten, airco, heaters, …) in nauw overleg met de verhuurafdeling . Middellange termijn: inplannen van projecten, in beeld brengen van eventuele tekorten aan materialen en oplossingen zoeken samen met verhuurafdeling . Lange termijn : inventariseren van evolutie op meerdere jaren evenals materiaalbehoeften en nodige investeringen . Beheren van inhuur materiaal en tijdig plaatsen van reserveringen enbestellingen met het oog op economische rentabiliteit . Zeer nauwe samenwerking met de Transport Manager en Crewplanner op gebied van planning en crew : jullie werken als een team en zijn ook back up voor elkaar. . om de twee weken bent U buiten de werkuren on call (afwisselend met de Transport Manager)

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Barman / Barvrouw (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt de drankbestellingen uitschenken en klaarzetten. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed.

Zoek naar antwoorden van SCIERIE DU CONDROZ in sociale netwerken
Look for responds of SCIERIE DU CONDROZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCIERIE DU CONDROZ. Laat een reactie achter voor SCIERIE DU CONDROZ. SCIERIE DU CONDROZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCIERIE DU CONDROZ. Leave a respond for SCIERIE DU CONDROZ. SCIERIE DU CONDROZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCIERIE DU CONDROZ op de google maps. Adres en contacten SCIERIE DU CONDROZ
Location of SCIERIE DU CONDROZ on the google maps. Address and contacts of SCIERIE DU CONDROZ

Andere gerelateerde bedrijven als come SCIERIE DU CONDROZ SCIERIE DU CONDROZ: ZORBA'S DELIVERY | T & B CARROSSERIE SPRL | N. KOZANECKI | Lasermedico BVBA | STIHL-HERBIET P

Other related companies as SCIERIE DU CONDROZ: ZORBA'S DELIVERY | T & B CARROSSERIE SPRL | N. KOZANECKI | Lasermedico BVBA | STIHL-HERBIET P

SCIERIE DU CONDROZ is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCIERIE DU CONDROZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01665496826. Het bedrijf SCIERIE DU CONDROZ bevindt zich op het adres: RUE DU MOULIN 7; 4560; CLAVIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 538,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Houtbewerking and -behandeling. Producten gemaakt in SCIERIE DU CONDROZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCIERIE DU CONDROZ is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCIERIE DU CONDROZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCIERIE DU CONDROZ, openstaande posities, locatie van SCIERIE DU CONDROZ op de kaart.

SCIERIE DU CONDROZ is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCIERIE DU CONDROZ, company assigned to the tax number BE01665496826. The company SCIERIE DU CONDROZ is located at the address: RUE DU MOULIN 7; 4560; CLAVIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 538,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Houtbewerking and -behandeling. Products created in SCIERIE DU CONDROZ were not found.
The main activity of SCIERIE DU CONDROZ is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SCIERIE DU CONDROZ is not available. You also can look at reviews of SCIERIE DU CONDROZ, open positions, location of SCIERIE DU CONDROZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCIERIE DU CONDROZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCIERIE DU CONDROZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCIERIE DU CONDROZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCIERIE DU CONDROZ, employees, financial statistics.