ROGER COUTURIER

Contactgegevens ROGER COUTURIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER COUTURIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER COUTURIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRUMER STRASSE 25; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH, België

Telefoon (phone): 80226420 (+32-80226420) 80226420 (+32-80226420)

Fax (fax): +32 (51) 596-81-27 +32 (51) 596-81-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER COUTURIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER COUTURIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER COUTURIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER COUTURIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER COUTURIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER COUTURIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER COUTURIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER COUTURIER
Products information ROGER COUTURIER

BTW identificatienummer (tax): BE06986450195
Ondernemingsnummer: 6183074951
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 297,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in ROGER COUTURIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Houtbewerking and -behandeling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER COUTURIER
(Get full report from official database of BE for ROGER COUTURIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER COUTURIER
Addition kinds of activities for ROGER COUTURIER

609900. Functies in verband met depositobanken | Functions related to deposit banking
32920503. Drukpijp, asbestcement | Pressure pipe, asbestos cement
35550301. Kopieerhouders, printers ' | Copy holders, printers'
50319902. hardboard | Hardboard
50919904. Camping apparatuur en benodigdheden | Camping equipment and supplies
54310000. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
83519901. Groeps dagopvang | Group day care center

Werken bij ROGER COUTURIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER COUTURIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER COUTURIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER COUTURIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

  • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP NINOVE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

  • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Belsele / Sinaai (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zoersel en omgeving

  • Bediende verkoper Colruyt Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Masseur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MASUMI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Psychoterapeut (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · Psychoterapeute Wij bieden: · mogelijkheid tot het huren van dagdelen voor sommige ruimten, zodat je voldoende tijd hebt om je patiëntenbestand uit te bouwen, zonder al te grote investeringen te moeten doen · gebruik kunnen maken van bekendmaking van de praktijk zonder zelf alle tijd en financiën in je bekendmaking te moeten steken · vermelding op de website en gebruik van het online reservatiesysteem · samenwerking met andere disciplines waardoor je patiëntenbestand ook veel sneller aangroeit · een mooie praktijkruimte waarbij de inrichting eventueel nog kan worden gepersonaliseerd · een gemeenschappelijke wachtruimte, keuken en parkeerplaatsen · overleg op regelmatige basis · mogelijkheid tot het uitwerken van projecten · werken in een nieuw, enthousiast team

  • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

  • Kandidaten voor oppas ziek kind Brussel en Vlaams Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken kandidaten voor de dienst "oppas zieke kinderen". Dit voor de regio Brussel en Vlaams Brabant. Je gaat oppassen bij het gezin thuis en je zorgt ervoor dat het kind tijdig medicatie en de nodige zorgen krijgt. Je kiest zelf op welke dagen je wil werken. Minimum 2 dagen per week vrij zijn.

Zoek naar antwoorden van ROGER COUTURIER in sociale netwerken
Look for responds of ROGER COUTURIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER COUTURIER. Laat een reactie achter voor ROGER COUTURIER. ROGER COUTURIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER COUTURIER. Leave a respond for ROGER COUTURIER. ROGER COUTURIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER COUTURIER op de google maps. Adres en contacten ROGER COUTURIER
Location of ROGER COUTURIER on the google maps. Address and contacts of ROGER COUTURIER

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER COUTURIER ROGER COUTURIER: De Smet Ph | ADER FINANCE | ERGUN TOP | Comte J | Verdickt Hugo

Other related companies as ROGER COUTURIER: De Smet Ph | ADER FINANCE | ERGUN TOP | Comte J | Verdickt Hugo

ROGER COUTURIER is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER COUTURIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06986450195. Het bedrijf ROGER COUTURIER bevindt zich op het adres: PRUMER STRASSE 25; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 297,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Houtbewerking and -behandeling. Producten gemaakt in ROGER COUTURIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROGER COUTURIER is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER COUTURIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER COUTURIER, openstaande posities, locatie van ROGER COUTURIER op de kaart.

ROGER COUTURIER is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER COUTURIER, company assigned to the tax number BE06986450195. The company ROGER COUTURIER is located at the address: PRUMER STRASSE 25; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 297,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Houtbewerking and -behandeling. Products created in ROGER COUTURIER were not found.
The main activity of ROGER COUTURIER is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER COUTURIER is not available. You also can look at reviews of ROGER COUTURIER, open positions, location of ROGER COUTURIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER COUTURIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER COUTURIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER COUTURIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER COUTURIER, employees, financial statistics.