BOUWWERKEN VAN DE VEIRE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • BOUWWERKEN VAN DE VEIRE
Private companiesReal Estate • BOUWWERKEN VAN DE VEIRE

Contactgegevens BOUWWERKEN VAN DE VEIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWWERKEN VAN DE VEIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWWERKEN VAN DE VEIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOSPITAALSTRAAT 63; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93449890 (+32-93449890) 93449890 (+32-93449890)

Fax (fax): +32 (10) 751-80-43 +32 (10) 751-80-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWWERKEN VAN DE VEIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWWERKEN VAN DE VEIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWWERKEN VAN DE VEIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWWERKEN VAN DE VEIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWWERKEN VAN DE VEIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWWERKEN VAN DE VEIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWWERKEN VAN DE VEIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWWERKEN VAN DE VEIRE
Products information BOUWWERKEN VAN DE VEIRE

BTW identificatienummer (tax): BE03942138671
Ondernemingsnummer: 8926361083
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in BOUWWERKEN VAN DE VEIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hout and afgeleiden Gh; Industri?le and commerci?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWWERKEN VAN DE VEIRE
(Get full report from official database of BE for BOUWWERKEN VAN DE VEIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWWERKEN VAN DE VEIRE
Addition kinds of activities for BOUWWERKEN VAN DE VEIRE

4813. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio
306910. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
507202. Handgereedschap | Hand tools
781999. Diensten gerelateerd aan motion pictures, nec | Services allied to motion pictures, nec
23699906. Rompers: zuigelingen ' | Rompers: infants'
36250102. Motorcentra | Motor control centers
50210303. matrassen | Mattresses
52610202. Fonteinen, buiten | Fountains, outdoor

Werken bij BOUWWERKEN VAN DE VEIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWWERKEN VAN DE VEIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWWERKEN VAN DE VEIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWWERKEN VAN DE VEIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analyst - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Financial Analyst die zich tot mei 2019 beschikbaar kan stellen voor een bedrijf in Berchem. Onze klant is een middelgroot bedrijf in Berchem en bovendien vlot bereikbaar met openbaar vervoer. Als Financial Analyst ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je staat in voor het verzamelen, verwerken, controleren, analyseren en rapporteren van de financiële gegevens Je bereidt de presentaties van de cijfers voor Je maakt diverse rapporten op vraag van het management op Je verwerkt diverse gegevens in Excel Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

  • Administratief onthaalbediende (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Dilbeek - werkzaam in de mobiliteit - zijn wij op zoek naar een administratief bediende / receptionist(e). Volgede taken behoren tot jouw takenpakket Je werkt in een team van 3 - 6 mensen Je hebt telefonische contacten met klanten, maar ook per mail en face to face Je staat in voor de administratieve opvolging en stockbeheer Je zorgt voor het onthaal van klanten en het garanderen van een optimale dienstverlening Je werkt mee aan de groei van je filiaal Je werkt samen met onze andere filialen om onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen Je werkt samen met de andere afdelingen binnen de firma

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques. Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privéleven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SACHA SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Oostende is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Werfleider (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je komt als werfleider terecht in een modern bouwbedrijf dat actief is in het uitvoeren van grotere bouwprojecten voor de private en openbare sector. - Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert ze en volgt ze op - Je beheert het gebruik van de materialen, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning - Je bent de schakel tussen de werf, productie en de projectleiders - Je bewaakt de kwaliteit van de werken - u bent mede verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project - U woont werfvergaderingen bij - Je zorgt voor het aansturen van jouw eigen arbeiders en eventuele onderaannemers - U werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging - Je rapporteert aan de projectleider

  • Heftruck- / reachtruckchauffeur Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SEGERS SELECT

    Type: Vaste Job

    Segers Select is actief in de sector transport en logistiek, wij hebben vacatures voor beroepschauffeurs en magazijniers in heel Vlaanderen. Momenteel zoeken we een ervaren heftruck-/reachtruckchauffeur en magazijnmedewerker voor regio Limburg. Heb je recente ervaring, ben je gedreven door het gebeuren achter de schermen van een logistieke bedrijf? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Solliciteer online of bel ons via onderstaande telefoonnummer.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

  • Inpakker - Productie Drukkerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van BOUWWERKEN VAN DE VEIRE in sociale netwerken
Look for responds of BOUWWERKEN VAN DE VEIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWWERKEN VAN DE VEIRE. Laat een reactie achter voor BOUWWERKEN VAN DE VEIRE. BOUWWERKEN VAN DE VEIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWWERKEN VAN DE VEIRE. Leave a respond for BOUWWERKEN VAN DE VEIRE. BOUWWERKEN VAN DE VEIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWWERKEN VAN DE VEIRE op de google maps. Adres en contacten BOUWWERKEN VAN DE VEIRE
Location of BOUWWERKEN VAN DE VEIRE on the google maps. Address and contacts of BOUWWERKEN VAN DE VEIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWWERKEN VAN DE VEIRE BOUWWERKEN VAN DE VEIRE: Luc Coiffure | O.C.M.W. | Van Goethem | Van Oost K | FLOR'IN GROSSISTE

Other related companies as BOUWWERKEN VAN DE VEIRE: Luc Coiffure | O.C.M.W. | Van Goethem | Van Oost K | FLOR'IN GROSSISTE

BOUWWERKEN VAN DE VEIRE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWWERKEN VAN DE VEIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03942138671. Het bedrijf BOUWWERKEN VAN DE VEIRE bevindt zich op het adres: HOSPITAALSTRAAT 63; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 172,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hout and afgeleiden Gh; Industri?le and commerci?le bouw. Producten gemaakt in BOUWWERKEN VAN DE VEIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWWERKEN VAN DE VEIRE is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWWERKEN VAN DE VEIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWWERKEN VAN DE VEIRE, openstaande posities, locatie van BOUWWERKEN VAN DE VEIRE op de kaart.

BOUWWERKEN VAN DE VEIRE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWWERKEN VAN DE VEIRE, company assigned to the tax number BE03942138671. The company BOUWWERKEN VAN DE VEIRE is located at the address: HOSPITAALSTRAAT 63; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 172,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hout and afgeleiden Gh; Industri?le and commerci?le bouw. Products created in BOUWWERKEN VAN DE VEIRE were not found.
The main activity of BOUWWERKEN VAN DE VEIRE is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWWERKEN VAN DE VEIRE is not available. You also can look at reviews of BOUWWERKEN VAN DE VEIRE, open positions, location of BOUWWERKEN VAN DE VEIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWWERKEN VAN DE VEIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWWERKEN VAN DE VEIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWWERKEN VAN DE VEIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWWERKEN VAN DE VEIRE, employees, financial statistics.