HOUTHANDEL KIMPEN

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • HOUTHANDEL KIMPEN
Private companiesInsurance Carriers • HOUTHANDEL KIMPEN

Contactgegevens HOUTHANDEL KIMPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUTHANDEL KIMPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUTHANDEL KIMPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VALKENBERGSTRAAT 13; 3690; ZUTENDAAL, België

Telefoon (phone): 89716385 (+32-89716385) 89716385 (+32-89716385)

Fax (fax): +32 (55) 611-88-12 +32 (55) 611-88-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUTHANDEL KIMPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUTHANDEL KIMPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUTHANDEL KIMPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUTHANDEL KIMPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUTHANDEL KIMPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUTHANDEL KIMPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUTHANDEL KIMPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUTHANDEL KIMPEN
Products information HOUTHANDEL KIMPEN

BTW identificatienummer (tax): BE05302795410
Ondernemingsnummer: 4462066650
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 866,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in HOUTHANDEL KIMPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUTHANDEL KIMPEN
(Get full report from official database of BE for HOUTHANDEL KIMPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUTHANDEL KIMPEN
Addition kinds of activities for HOUTHANDEL KIMPEN

207901. Margarine- en margarineoliën | Margarine and margarine oils
355900. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
372899. Vliegtuigen onderdelen en uitrusting, nec, nec | Aircraft parts and equipment, nec, nec
35599924. Aardappelmakende machines | Pottery making machinery
82439903. Software training, computer | Software training, computer

Werken bij HOUTHANDEL KIMPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUTHANDEL KIMPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUTHANDEL KIMPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUTHANDEL KIMPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van (licht) montagewerk

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke (m/v) Heb je ervaring met onderhoud en herstellingen van bestel- en vrachtwagens? Heb je ervaring met het aansturen van een team? Ben je op zoek naar een bedrijf dat graag blijft groeien? Dan zoeken wij jou! taken : - Je voert zelf ook onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je bent bereid om samen met het bedrijf te streven naar groei zodat je het huidige team van 3 mechaniekers kan uitbreiden tot 8 personen - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van de leverancier - Je begeleidt de medewerkers van je team die je tevens technisch bijstaat

  • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Studenten marketingbureau (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Studentenjob

    Je contacteert, adhv een lijst, jouw klanten om deze uit te nodigen op evenementen.

  • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • AFBRAAKWERKER (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AS BUILDING

    Type: Vaste Job

    afbraak veranda's / ziekenhuizen strippen van gebouwen

  • Onderhoudtechnieker verwarmingstoestellen / schoorsteenveger (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: MASTER CLEANER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud van verwarmingstoestellen op gas of op mazout. Daarnaast zal je ook schoorstenen proper maken.

  • Zelfstandig (mede-)uitbater Horeca (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: SPORTARIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Sportaria is een bruisende horeca-zaak en feestzaal gelegen in Sportcomplex Marienborgh te Edegem. Voor deze zaak zijn we op zoek naar een zelfstandig mede-uitbater (eventueel koppel) . Je zal instaan voor de dagdagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening aan de toog alsook het bereiden van kleine snacks. Verder sta je ook in voor een aantal administratieve taken, het beheren van de stock, het plaatsen van bestellingen, het beheer van de kassa, het contact met klanten, enzovoort. Je bent commercieel en klantvriendelijk ingesteld en beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidszin? Je bent reeds zelfstandige of bent bereid dit statuut aan te nemen? Avond- en weekendwerk zijn voor jou geen probleem? Je bent bereid de leiding te nemen over een klein aantal personeelsleden? Dan word jij het nieuwe gezicht van Sportaria!

  • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T LOGOBLOK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

Zoek naar antwoorden van HOUTHANDEL KIMPEN in sociale netwerken
Look for responds of HOUTHANDEL KIMPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUTHANDEL KIMPEN. Laat een reactie achter voor HOUTHANDEL KIMPEN. HOUTHANDEL KIMPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUTHANDEL KIMPEN. Leave a respond for HOUTHANDEL KIMPEN. HOUTHANDEL KIMPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUTHANDEL KIMPEN op de google maps. Adres en contacten HOUTHANDEL KIMPEN
Location of HOUTHANDEL KIMPEN on the google maps. Address and contacts of HOUTHANDEL KIMPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUTHANDEL KIMPEN HOUTHANDEL KIMPEN: ENTREP GEN MAGERAT & COMPAGNIE SA | ELECTRICIT? PAUL LOUIS | SOCOR | Peeters Peter | Ch?let de la Senne

Other related companies as HOUTHANDEL KIMPEN: ENTREP GEN MAGERAT & COMPAGNIE SA | ELECTRICIT? PAUL LOUIS | SOCOR | Peeters Peter | Ch?let de la Senne

HOUTHANDEL KIMPEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUTHANDEL KIMPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05302795410. Het bedrijf HOUTHANDEL KIMPEN bevindt zich op het adres: VALKENBERGSTRAAT 13; 3690; ZUTENDAAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 866,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen. Producten gemaakt in HOUTHANDEL KIMPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOUTHANDEL KIMPEN is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUTHANDEL KIMPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUTHANDEL KIMPEN, openstaande posities, locatie van HOUTHANDEL KIMPEN op de kaart.

HOUTHANDEL KIMPEN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOUTHANDEL KIMPEN, company assigned to the tax number BE05302795410. The company HOUTHANDEL KIMPEN is located at the address: VALKENBERGSTRAAT 13; 3690; ZUTENDAAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 866,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen. Products created in HOUTHANDEL KIMPEN were not found.
The main activity of HOUTHANDEL KIMPEN is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUTHANDEL KIMPEN is not available. You also can look at reviews of HOUTHANDEL KIMPEN, open positions, location of HOUTHANDEL KIMPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUTHANDEL KIMPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUTHANDEL KIMPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUTHANDEL KIMPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUTHANDEL KIMPEN, employees, financial statistics.