COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE
Private companiesCoal Mining • COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE

Contactgegevens COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'INDUSTRIE 20; 4420; SAINT-NICOLAS, België

Telefoon (phone): 42337882 (+32-42337882) 42337882 (+32-42337882)

Fax (fax): +32 (13) 819-90-89 +32 (13) 819-90-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE
Products information COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE

BTW identificatienummer (tax): BE09084289550
Ondernemingsnummer: 1080474853
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 530,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE
(Get full report from official database of BE for COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE
Addition kinds of activities for COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE

8713. Surveying services | Surveying services
14790304. Zwavelwinning | Sulphur mining
37280302. Vliegtuig remuitbreiders | Airplane brake expanders
38240106. Meetwielen | Measuring wheels
86610202. Klooster | Monastery

Werken bij COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur op verplaatsing (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaal- en inox sector (poorten, afsluitingen, ramen, deuren, trappen, balustrades,..), zijn wij op zoek naar een handige Harry om op verplaatsing te monteren.

  • Toonbankbediende/Kassier(ster) regio Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Het klaarzetten van de toonbank voor de service. · Je werkt met de kassa. · Het voorbereiden van de broodjes · Meehelpen afruimen en proper maken van de toonbanken, installaties & werkplekken. · Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Je springt in voor collega's.

  • Verkoopmedewerker speelgoedwinkel Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor speelgoedwinkel te Diest zoeken we een enthousiaste medewerker! Je werkt in een voltijds rooster van 36u/week (ook weekends) Je taken zijn: Kassa, klantenservice, vracht verwerken. Het betreft een tijdelijke opdracht van 01/10/2018 tem 31/12/2018

  • Magazijnier - Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ontvang je dagelijks goederen en maak je orders klaar Met de reachtruck verplaats je verschillende pakketten, groot en klein. Je bent verantwoordelijk voor orde en veiligheid op de werkvloer.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U gaat bij cliënten aan huis in regio Asse en staat in voor het onderhoud van de woning, was, strijk, maaltijden bereiden...

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Audit senior (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: Als audit senior ziet je werkweek er telkens anders uit, afhankelijk van de klant waar je ter plaatse auditwerkzaamheden uitvoert. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren in regio Antwerpen. In samenwerking met je collega's doorloop je het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z. Variatie in jouw takenpakket is dan ook verzekerd! Denk aan: Het uitvoeren van risicoanalyses en het opstellen van controleprogramma’s Het ter plaatse uitvoeren van controleprogramma’s ter nazicht van de jaarrekening van de klant Het schrijven van een bijhorend concluderend verslag Het assisteren bij wettelijke, eenmalige commissarisopdrachten, zoals een inbreng in natura of quasi-inbreng Het assisteren bij de opmaak van geconsolideerde staten, IFRS consolidaties, periodieke financiële rapportage, … Of je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) nu staat te dampen in een ultramoderne productiehal, een gekoelde magazijnomgeving of in je vertrouwde VGD-kantoor, je zal sowieso omringd worden door toffe collega’s die jou door en door steunen. Let's talk about you: Een teamplayer in hart en nieren die zich graag verdiept in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelsingenieur, Handelswetenschappen)? Niet aan je proefstuk toe met een eerste ervaring als auditor? Een doener mét gezond verstand en analytisch inzicht? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek in het bruisende Antwerpen Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IBR-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Informaticaleerkracht (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE LIFT

    Type: Zelfstandige activiteit

    School De Lift is een secundaire school voor collectief huisonderwijs voor jongeren met een autismespectrumstoornis. De Lift biedt leerlingen een arbeidsgerichte computeropleiding, waarbij hun kansen op professionele vooruitzichten geoptimaliseerd worden. De IT’er is op de hoogte van de noden van het werkveld en zorgt voor een praktijkgericht aanbod, vertrekkend van de interesses en de sterktes van de leerling. IT-bedrijf Cronos is de partner van De Lift en biedt de IT-ondersteuning. Een nauwe afstemming rond lesinhouden en doelen met de andere IT'ers is noodzakelijk. De Lift is een kleinschalig initiatief, waarbij de groep wordt opgesplitst zodat slechts enkele leerlingen gelijktijdig informaticales krijgen. De informaticalessen worden gegeven door de IT-leerkracht, meestal ondersteund door vrijwilligers of stagiairs. Naast 12 uur informatica krijgen de leerlingen ook algemene vakken. Deze lopen gelijktijdig in de andere groepen, zodat er steeds een leerkracht van de algemene vakken aanwezig is, die indien nodig ondersteuning kan bieden aan de IT-leerkracht. De leerlingen krijgen per vak een aanbod op maat, waardoor groepslessen vrijwel onmogelijk zijn. De IT’er bereidt zijn lessen per leerling voor. Tijdens de les wisselt de IT’er flexibel, zodat iedere leerling een gelijke hoeveelheid informaticales krijgt en vervolgens weer zelfstandig (of onder begeleiding van een vrijwilliger of stagiair) aan het werk gezet wordt. De leerlingen hebben meestal een doorgedreven informatica-interesse, waardoor IT vaak hun favoriete vak is. De leerlingen hebben een (rand)normale of hoge begaafdheid, doch hun autisme maakt dat ze een aparte manier van leren hebben. Voor de start zal de IT’er een infodag krijgen over autisme en tips rond aanpak. Verder blijft de orthopedagoge beschikbaar voor vragen en volgt op, onder andere tijdens de wekelijkse teamvergadering. De leerlingen zijn 12 tot 20 jaar. We introduceren regelmatig nieuwe aspecten van de informaticawereld en brengen de sterktes en interesses van de leerlingen in kaart. Voor ieder individu worden dan, samen met de jongere en de ouders, doelen bepaald voor de komende periode. De inbreng van de IT-leerkracht is hierbij essentieel.

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

  • Taxichauffeurs (werfreserve) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar chauffeurs (m/v) met een verzorgd voorkomen. Het uurrooster omvat 5 werkdagen weekends inbegrepen - beurtol. U vervoert onze klanten op een behulpzame en veilige manier naar hun bestemming. U bent flexibel ingesteld en beschikt over voldoende rij ervaring in de taxisector U beheerst de Nederlandse taal. Kennis van Engels en Frans zien wij als een pluspunt. U gaat steeds vlot en vriendelijk om met onze klanten. Ter info: 50+ komen voor deze functie zeker in aanmerking

Zoek naar antwoorden van COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE in sociale netwerken
Look for responds of COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE. Laat een reactie achter voor COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE. COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE. Leave a respond for COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE. COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE op de google maps. Adres en contacten COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE
Location of COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE on the google maps. Address and contacts of COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE: Offispace | OFFIMEX SPRL | de Rochelée T-D | Heidi | EUROBOATSCHOOL

Other related companies as COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE: Offispace | OFFIMEX SPRL | de Rochelée T-D | Heidi | EUROBOATSCHOOL

COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09084289550. Het bedrijf COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE bevindt zich op het adres: RUE DE L'INDUSTRIE 20; 4420; SAINT-NICOLAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 530,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen. Producten gemaakt in COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE, openstaande posities, locatie van COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE op de kaart.

COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE, company assigned to the tax number BE09084289550. The company COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE is located at the address: RUE DE L'INDUSTRIE 20; 4420; SAINT-NICOLAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 530,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen. Products created in COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE were not found.
The main activity of COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE is not available. You also can look at reviews of COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE, open positions, location of COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPTOIR BOIS A.LEJEUNE, employees, financial statistics.