Snuffel (De)

Contactgegevens Snuffel (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Snuffel (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Snuffel (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Geeraard de Cremerstraat 106; 9150; Kruibeke (Rupelmonde), België

Telefoon (phone): 03 774 10 36 (+32-03 774 10 36) 03 774 10 36 (+32-03 774 10 36)

Fax (fax): 03 774 10 36 (+32-03 774 10 36) 03 774 10 36 (+32-03 774 10 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Snuffel (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Snuffel (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Snuffel (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Snuffel (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Snuffel (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Snuffel (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Snuffel (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Snuffel (De)
Products information Snuffel (De)

BTW identificatienummer (tax): BE07051269531
Ondernemingsnummer: 6261077880
Hoofdstad (capital): 274,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 520,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Snuffel (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Housewares - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Snuffel (De)
(Get full report from official database of BE for Snuffel (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Snuffel (De)
Addition kinds of activities for Snuffel (De)

231102. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
349903. Metalen ladders | Metal ladders
738908. Mapmaking diensten | Mapmaking services
28210406. Proteinplastic | Protein plastics
28360102. plasma | Plasmas
28650106. Biologische vlekken | Biological stains
32720306. Fonteinen, beton | Fountains, concrete
32969901. Akoestisch bord en tegel, minerale wol | Acoustical board and tile, mineral wool
36130304. Zekeringen, elektrisch | Fuses, electric

Werken bij Snuffel (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Snuffel (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Snuffel (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Snuffel (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Implementation officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van het team "solution design and implementation", dat ervoor zorgt dat belangrijke transacties goed worden uitgevoerd. Als technische uitvoeringsverantwoordelijke ben je primair verantwoordelijk voor het verwerken en opvolgen van wijzigingen en aanvullingen op bestaande "Connexis" en "Swift" contracten. Uw belangrijkste opdrachten zijn : U treedt op als aanspreekpunt voor interne en externe klanten. U garandeert de continuïteit van de activiteit en de tevredenheid van de gebruikers van Connexis en Swift.

  • Sales Assistant (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sales Assistant Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een sales assistant; Je verzorgt de administratieve opvolging van commerciËle dossiers ism de accountmanagers en technici; Je maakt offertes op en verwerkt orders; Je bent de interne commercieel - administratieve support in een internationale omgeving.; Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en leveranciers en onderhoudt veelvuldig contact met hen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits; Je collega's rekenen op jou voor een administratieve goede organisatie;

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp Werchter (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Studentenjob

    Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

  • jobstudent of flexijob (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Studentenjob

    hulp of begeleiding bij de afslanktoestellen, bestellingen verwerken, lokaal op orde houden, klanten ontvangen

  • Verantwoordelijke allround medewerker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VMMC

    Type: Vaste Job

    Je leert eerst de basis (de klanten aan de kassa helpen en waar nodig in de winkel; je vult de producten juist aan in de rekken, je houdt de winkel ordelijk en proper, maakt belegde broodjes, ...) Nadien help je op een geduldige, vriendelijke en beleefde manier je collega's en klanten bij het oplossen van onenigheden. Je leert brood/koeffiekoeken/broodjes bakken, mensen opleiden, helpt mee met leveringen nakijken, bestellen, winkel openen/sluiten, ... Het is een functie met afwisselend werk en de doorgroeimogelijkheden zijn naargelang uw ambitie.

  • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Baldewijns

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

  • KREDIETSPECIALIST PROFESSIONEEL CLIËNTEEL - BUSINESS BANKER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Binnen dit dynamisch bankkantoor bij jij de contactpersoon voor alle kredieten en in hoofdzaak voor de professionele klanten. Voor jou kent de wereld van kredieten geen geheimen meer! Je hebt reeds relevante ervaring op het vlak van investeringskredieten hypothecaire kredieten en bedrijfskredieten. Je kant volledig zelfstandig elk kredietdossier van A tot Z beheren. Voor de professionele klanten ga je ook boekhoudkundig en fiscaal elk dossier benaderen en ben je een adviserende partner voor de klant. Heb je de kennis of de wil om jouw expertise voor professionele klanten te verruimen naar andere domeinen dan is dit een pluspunt!

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES WISKUNDE REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht WISKUNDE, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Modis - Senior Business Analist (Security) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je een ervaren Business Analist die ervaring (of affiniteit) heeft met projecten rond security, zoals gebruikersauthentificatie, digitale ondertekeningen, en identity management? Onze klant in Brussel-Zuid is op zoek naar zo iemand.      Context   Momenteel lopen er 3 projecten rond data security:  Het gebruikersauthentificatie project: de bedoeling is om future proof oplossingen (zowel front als back-end) te implementeren. Gebruikers moeten zonder problemen, veilig en efficiënt kunnen inloggen op de systemen. De nodige technische oplossingen moeten geïmplementeerd kunnen worden (WebSphere, Drupal, mainfraime, SharePoint, Web services, etc). De legacy logon methodes moeten geïntegreerd worden, On Premise oplossingen worden onderzocht en vergeleken met Cloud oplossingen en architectuur standaarden worden vastgelegd. Er wordt  ook een central governance opgezet. Voorts is er het platform voor elektronische handtekeningen. De klant wil zo'n platform opzetten en hiervoor moeten de nodige processen opgezet worden. Er wordt een marktconforme oplossing gekozen en geïmplementeerd. De nodige processen worden uitgewerkt & toegepast en er wordt een central governance opgezet.  Tot slot is er het Identity Management project waarmee men het beheer van verschillende gebruikers (personeel, leveranciers, zelfstandige ondernemers) wil centraliseren. Om eenvoudig de juiste toegangen te bepalen en toe te kennen, gaat men gebruik maken van het Role Based Access Control principe.    Wat we van jou verwachten Het is jouw taak om de verschillende business partners te ondersteunen en advies te geven ivm proces optimalisatie. Je brengt in teamverband de noden, ideeën en problemen (pro)actief in kaart. Je volgt uiteraard ook de marktevoluties op de voet en geeft strategisch advies over toekomstige mogelijkheden. Je deelt jouw kennis en expertise binnen het security domein. Tot slot waak je ook over de uitwerking van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business. Je werkt onder andere samen met solution analisten, IT architecten en ontwikkelaars.  Je bouwt een netwerk uit bij de zakenpartners, zodanig dat je noden en opportuniteiten tijdig kan capteren en dat je kan rapporteren over de evolutie ervan. Vanuit je rol werk je mee aan de projecten geïnitieerd vanuit roadmap informatieveiligheid. Je werkt mee aan de verdere uitbouw van het security domein.  Je beheerst vlot het Nederlands en het Engels en je hebt al een ruime ervaring als analist. Je hebt op zijn minst affiniteit met het aspect "security". Ervaring met één van bovenstaande projecten is een serieuze meerwaarde.    What's in it for you   Een voltijds project van minstens 6 maanden, waarschijnlijk veel langer. Marktconforme verloning. Je werkt voornamelijk in Brussel-Zuid maar kan ook 2 dagen per week vanuit Deinze of Haasrode werken.      Interesse. Wat nu?    Stuur meteen jouw CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Snuffel (De) in sociale netwerken
Look for responds of Snuffel (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Snuffel (De). Laat een reactie achter voor Snuffel (De). Snuffel (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Snuffel (De). Leave a respond for Snuffel (De). Snuffel (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Snuffel (De) op de google maps. Adres en contacten Snuffel (De)
Location of Snuffel (De) on the google maps. Address and contacts of Snuffel (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Snuffel (De) Snuffel (De): BBL | Verleyen S | BISCUITERIE JACKY | KIELS RIJWIEL CENTER | AFILO INTERIEUR SPRL

Other related companies as Snuffel (De): BBL | Verleyen S | BISCUITERIE JACKY | KIELS RIJWIEL CENTER | AFILO INTERIEUR SPRL

Snuffel (De) is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Snuffel (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07051269531. Het bedrijf Snuffel (De) bevindt zich op het adres: Geeraard de Cremerstraat 106; 9150; Kruibeke (Rupelmonde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 274,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 520,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Housewares - Retail. Producten gemaakt in Snuffel (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Snuffel (De) is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Snuffel (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Snuffel (De), openstaande posities, locatie van Snuffel (De) op de kaart.

Snuffel (De) is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Snuffel (De), company assigned to the tax number BE07051269531. The company Snuffel (De) is located at the address: Geeraard de Cremerstraat 106; 9150; Kruibeke (Rupelmonde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 274,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 520,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Housewares - Retail. Products created in Snuffel (De) were not found.
The main activity of Snuffel (De) is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Snuffel (De) is not available. You also can look at reviews of Snuffel (De), open positions, location of Snuffel (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Snuffel (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Snuffel (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Snuffel (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Snuffel (De), employees, financial statistics.